Bugün evden dışarı çıkamadım kursada gidemedim.Hastalığa ilk yakalandığımda iyileşicem umuduyla savaşıyordum ama artık o istek kalmadı içimde.Nasılsa yeniden nüks ediyor ne gerek var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
selam dostlar ,dün gece bir program seyrettim.psiko farmokoloji ile çok ciddi bilgiler verdi.ilaçların beyni uyuşturtuğu ,ve ciddi metabolik sendromlara ,şeker hastalığını ve kalp krizi riskini arttırdığını söyledi.bu konuda çalışmalar yapıldığı ve kişiye özel ilaçlar çıkaralıcağını söyledi.bunları bile ilaç kullanmamız çok zor.ama mecburuz başka türlü sorunlar çözülmüyor.
Yorum
-
canınızı sıkmayın.hergün yeni bir şey çıkarıyorlar.ben hep diyorum biz insanların 5 kuruş değerimiz.yok.denek gibi kullanıp atıyorlar bizi...ama yinede ilaçlarımızı iyi olacaz diye allalım yıksa hiçbir faydasını göremeyiz aksine zarar görürüz.sadec ilaçlarmı zararlı.soluduğumuz havanın bile artık sek olduğunu düşünmüyorumyiyeceğimizden içeceğimizden herşeyi bozmadılarmı?????????????
3g telefonlar tamamen kanser değilmi....gıdalar............................daha herşey.benim pamın bir özelliğide bu kişisel sorunumdan ziyede dünya sorunuda beni düşündürür ve çıkmaza sokuyor.....
neysssseeee
allah hepimizin yardımcısı olsun.mevlid kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olmasını cenab_ı Allahtan dilerim.bolca dua edelim inşallah
alllaha emanet olun.sevgili kardeşlerim..............testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View PostAblacımmmm...
Yukkooooooooo...
Hiç iyi değilim ben, ondan girmiyorum pek.
Küsmeyin bana.
Sizi çok seviyorum.
sana pm attım ..
küsmeyiz asla ...ama bizi sensiz ve habersiz bırakma ..
gel bak burada paylaş..
sana iyi gelecekktir ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: castellini View PostBugün evden dışarı çıkamadım kursada gidemedim.Hastalığa ilk yakalandığımda iyileşicem umuduyla savaşıyordum ama artık o istek kalmadı içimde.Nasılsa yeniden nüks ediyor ne gerek var.
ben hep diyorum ama ..şeker hastası olsaydın veya tansiyon hastası...
ee o zamanda ilaç kullanacaktın ..ömür boyu ..
eşim midesinden rahatsız ...iyi oluyor sonra nüksediyor ..
bizde öyleyiz ...
ben ilaçlarımı bırakmayı düşünmüyorum ..
en aza indiryeyip kullanacağım ..kızanlar olabilir ...ama ben böyle düşünüyorum ..
kalıtsal bir şeyler de var ..
ben ayakta durmak zorundayım ..
ilk önce kendim için sonra ailem için ..
castellini her zamna umudumuz olsun ..
zaman zaman hepimiz umutsuzluğa düşebiliyoruz ..
işte böyle zamanlarda arkadaşlar araya giriyor ..
iyi olcağız ..iyi....
sevgiyle ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: castellini View PostXetanor diye bir ilaç verdi bakalım nasıl olucak,evet yeniden sizden oldum Ama keşke hastalanmadan dönmüş olsaydım buraya ...
rabbimin her şeyinde bir hayır vardır ..
tevekkül edeceğiz ..
bencede keşke hastalanmadan gelseydin ama ...bundada bir hayır vardır bence ..
hadi hadi umtlar ortaya ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Ranilcim gün boyu sıkıntı çekmekten yoruldum gerçekten artık,hele hastalığın yeniden başlaması zaten iyice moralimi bozdu.Herşeyde bir hayır var doğru tamam ama bu çok kötü bi durum yaaa Sürekli ilaç içerek yaşamak bizi hiçmi etkilemiycek peki nereye kadar içicez.Zorladım yine bütün gün kendimi bu sefer geçen seferki gibide yapmadım kursa gittim akşam arkadaşlarımla buluştum umrumda değilmiş gibi davrandım ama hep beraberken gülerken bile içim buruk bu nasıl bir ceza böyle Allah'ımmmSadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: castellini View PostRanilcim gün boyu sıkıntı çekmekten yoruldum gerçekten artık,hele hastalığın yeniden başlaması zaten iyice moralimi bozdu.Herşeyde bir hayır var doğru tamam ama bu çok kötü bi durum yaaa Sürekli ilaç içerek yaşamak bizi hiçmi etkilemiycek peki nereye kadar içicez.Zorladım yine bütün gün kendimi bu sefer geçen seferki gibide yapmadım kursa gittim akşam arkadaşlarımla buluştum umrumda değilmiş gibi davrandım ama hep beraberken gülerken bile içim buruk bu nasıl bir ceza böyle Allah'ımmmtestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View PostAblacımmmm...
Yukkooooooooo...
Hiç iyi değilim ben, ondan girmiyorum pek.
Küsmeyin bana.
Sizi çok seviyorum.
bizde seni seviyoruz.kendine iyi baktestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Teşekkür ederim Yuko.Ben Yüce Rabbime her gün dua ediyorum.Hem kendim ve hem bu hastalığı çeken diğer arkadaşlarım için.Sonuçta şifa bulmamız içinde dualar var.Bunlar işe yarasın yaramasın okumaya devam edicem.Sonuçta Yüce Rabbimin gücü kuvveti herşeye yeter ve o istemeden biz ne iyileşebiliriz ne de bu dünyada yaşanan diğer olaylar meydana gelmezdi.Desteğiniz için teşekkür ediyorum.Sadece fazla ileri gitme riskini goze alanlar ne kadar ileri gidebilecegini ogrenir.
Yorum
-
arkadaşlar nasılsınz ....
bu aralar ortalık pek süt liman ..
ne oluruyoz ...
yukocum ,panik....ilksenim...
ben iyiyim şükürler olsun ..
castellini sen nasılsn ...
castellini darılmansan bir şey yazaccağım ..
arkadaşım kendini sorgulama dönemindesin şu anda ...
hastalığını sev ..allahımın bildiği vardır ..
ve tevekkülle ilgili kitaplar bulabilirsen oku..
bende çok işe yaradı ..tavsiye ederim ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: panik View Postranil ,benim herkese umud dağıtan arkadaşım sen nasılsın neler yapıyorsun ?
iyiyim diyeyim iyi olayım canım ya ..
şu bir ay boyunca zorlanacağım galiba biraz ..
fortecim ...seni aklıma getirdim ..biraz karışık yazıyorm ama ..beynimden bunlar geçiyor ...
ilaçların geri dönüş belirtilerini yaşıyorum biraz ...
biraz gelip giden sıkıntı ,mide bulantısını atlattım ama ...
gögüs kafesim dolu gibi...ama bunların ilaçlardan olduğunu biliyorum ve sabredeceğim ..ama bazen karamsarlığa düşmüyor değilim ..gel gitler yaşıyorum yani ...neden 1 ay diyorum ...yani işallah 1 ay da vücudum alışır bunlara ..
sevgili arkadaşım umut 34 ..eger uğrarsan bu sayfaya ..bu ilaçları bırakmak hakkında bana biraz bilgi veririsen sevinirim ...
yani işte öyle ...galiba şu zamanlarda benim sizlere ihtiyacım var ...
kafam dağınık ....saniyelik de olsa bu gelgitler beni yordu bu günlerde ..
hepiniz kendinize iyi bakın ....
ne olur ya bakıp geçmeyin ama ...kim olursa olsun iki satır yazın ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
Yorum