Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
    yok hayatım .ama doğru değilmi söylediklerim.kendimizi genelliyoruz olumsuzlukları görmek için....sanki hiç iyi giden bişey yokmuş gibi....sadece kalbimden geçenleri yazmıştım..
    iyi düşünen hayatttan tat alır....
    doğru söylüyorsun canım ...
    ama galiba biz pa lıların huyu bu ...madolyonun hep kötü yanına bakmak bizlere ait galiba ..ama ben eskisi gibi değilim ..güüzel düşünmeye çalışıyorum ve hep dua ediyorum ..hepistiyorum Rabbimden ...
    ben düzeldim yanibiraz ...
    ilaçları azaltmaya başladım ya ..ağız kuruluğu yapmaya başladı ...birde çok soğuk dıaşarıy abile çıkmıyorum ..çok sıkıldım evde yani...
    oralarda nasıl hava ..hoş izmire benziyor biraz havaları ....
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• ranil, seninle ralliye katılmak çok güzel olurdu.....!
      yukocum canım son 3 hafta öncesine kadar bende senin gibi hissediyordum.ne yapsam mutsuzluk ve sıkıntı veriyordu.ben inatla ,günlük aktiviteleri zorda olsa yaptım.hatta bi ara beynimi sürekli 200w elektrik çarpar gibi çarpt.mide bulantıları her an bayılacakmış hissi.çok şükür etrafımdaki hastalar ,sorumluluklarım beni kendime getirdi.şimdi de gözlerimde yanma var ,insanın gözlerinin içi üşürmü ,öyle hissediyorum.her gün başka bir yerim ağrıyor.ama ben yok farzediyorum.beni en çok yoran içimdeki huzursuzluk oluyor.bir tek onunla baş etmekte güçlük çekiyorum.
      bu arada benim çocuklar ,soğuğa rağmen kar topu oynamaya indiler.eğer böbreklerim rahatsız olmasaydı bende onlarla oynardım.doktor karda bile yürümeyeceksin dedi.en son 6 yıl önce kar topu oynayınca soluğu hastanede almıştım.

Yorum

• günlük sakileri nasılsınız ...
        ben kafayı yemek üzereyim ..oğlanlar evde birbirini yiyorlar..havada soğuk ....çare sinamaya gideceğiz ama ..evden bir çıksak ..
        kutsak damacana itmen 'i istiyorlar ...
        fazla pc başına otturamıyorum ..zaten onlar pc yüzünden kavga ediyorlar ..eee birde ben çocuk çıkmayayım diye susuyorum vallla...
        sizler nasılsınız ..
        kimse yazmadığına göre herkes izinde demekki..
        selamlar ..
        ilksen modum nerlerdesin ...?özledik seni..

Yorum

• selam dostlar ,ehliyeti aldım sonunda...
          ranilcim ,avatara götür ,bizim çocuklar bayıldılar.kutsal damacana çok küfür olduğunu duydum.birbirlerini yeme konusuna gelince bizde de durum aynı .gerçi benimkiler 3 gün halada kaldılar.ben annemle ilgilendim.eve geldik,kaldıkları yerden devam...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
            selam dostlar ,ehliyeti aldım sonunda...
            ranilcim ,avatara götür ,bizim çocuklar bayıldılar.kutsal damacana çok küfür olduğunu duydum.birbirlerini yeme konusuna gelince bizde de durum aynı .gerçi benimkiler 3 gün halada kaldılar.ben annemle ilgilendim.eve geldik,kaldıkları yerden devam...

canım sevindim ...
            darısı bana işallah...
            ıslatalım artık ehliyeti..
            yok valla hiç birine gidemedik ...nakit yoktu
            bizde apartmanda hep beraber tabu oynadık ...
            amannn çocuklarım olsunda canları sağ olsun ...canlarım onlar benim ..

bu arada bazı arkadaşları merak ediyorum ..
            maviyeşil,özlem ermaid ,betül,bonnie...
            daha aklıma gelmeyenler ..nerlerdeler iyilermi...

Yorum

• ıslatalım ranilcim ,

Yorum

• teşekkür ederim ilksencim !
                ranil, tabuyu bizde çok oynadık ,çok keyifli bir oyun ,biz de çok eğlenirdik,oynarken..şimdilerde monopoli var.benim oğlanın deyimiyle monakoli..
                şans yolunun adı :şaşns kolu ..scrabıl ..çocuklarla ben oyunlara esirim.onlar bitiyor pc oyunları.anlıcan içimiz dışımız oyun.bu arada sizin kutsal damacana pazartesi show da.sinemaya hacet kalmadı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                  teşekkür ederim ilksencim !
                  ranil, tabuyu bizde çok oynadık ,çok keyifli bir oyun ,biz de çok eğlenirdik,oynarken..şimdilerde monopoli var.benim oğlanın deyimiyle monakoli..
                  şans yolunun adı :şaşns kolu ..scrabıl ..çocuklarla ben oyunlara esirim.onlar bitiyor pc oyunları.anlıcan içimiz dışımız oyun.bu arada sizin kutsal damacana pazartesi show da.sinemaya hacet kalmadı.
                  evet ilksencim ..
                  valla 15 tatili soğuk olunca böyle geçirdik ...
                  evet ya tabu ...çizerek pek başarılı olamadık ...öbürünü yani anlatılı ,yasak kelimeleri olanı oynadık....
                  şükür okullar açıldı ...ben biraz nefes aldım yani..allah başımızdan eksik etmesin çocuklarımızı ve büyüklerimizi..
                  bugün izmir çok güzel ..
                  kışın biraz kilo aldım ..havalar iyileşse atacağım kendimi yürüyüşe ilksen...
                  hı hıı ehliyet alan panik ve banada dua edin bende alayım ya ...
                  yazın babamıza veya abime muhtaç olmak sıkyor beni..araba aşağıdayatıyor kullanan yok ...bizim yok aramamız..olsa önceden ehliyeti alırdım ...
                  sinama filan yok artık ..okullar başladı ya ...kutsal damacana itmen ..bu yeni..o birinci çelilendi..ay benim küçüğün nasıl korkmuştuda eve gelmişti...
                  benimbüyük oğlan burnunu çekmeye başlar yakında ..
                  15 tatilde dikkat etdim de çekmiyordu burnunu ...dersler baişladı tikler de başar artık...
                  bugün kanal d 'de dr programnda takıntılar ve okb hakkında konuşma vardı ..seyreden varmı ...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: azemarenc
                    uzun zamandır uğramamışım buraya ...
                    selam herkese..
                    nasılsınız ?

evet ya ...
                    uzun zamnadır kimseler uğramıyor artık ..
                    ağlayacağım bak..
                    nerlerdesiniz sakinlerrrrrrr.....

Yorum

• Ben geldim....
                      Ablacımmmmm....
                      ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
                        Ben geldim....
                        Ablacımmmmm....

hiç valla ben sana küüsümmm
                        insan bu kadar ara veriri mi kız ...nerlerdeydin ve ne yaptın bakalım ..
                        neyse ben kıyamam sana ...sen bana gülbenin emanetisin...

Yorum

• ben bugün biraz sıkıldım ....
                          ya diyorum ilaçları azaltmaktan yada ne biliyim ..arasıra böyle olacak artık ...
                          ama bence ilaçlardan ..mide bulantım oldu bugün ..ve içim içime sıgamadım ..
                          uzun zamandır olmamıştım böyle ...resman şiştim yani sıkıntıdan ...günümde koşuşturmakla geçti ama ...
                          canım boğazımdaydı...
                          bakalım günlüktür belkide ...
                          kızlar nerdesiniz...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                            ben bugün biraz sıkıldım ....
                            ya diyorum ilaçları azaltmaktan yada ne biliyim ..arasıra böyle olacak artık ...
                            ama bence ilaçlardan ..mide bulantım oldu bugün ..ve içim içime sıgamadım ..
                            uzun zamandır olmamıştım böyle ...resman şiştim yani sıkıntıdan ...günümde koşuşturmakla geçti ama ...
                            canım boğazımdaydı...
                            bakalım günlüktür belkide ...
                            kızlar nerdesiniz...
                            ranil ilaçları azaltmana sevindim.geçecek allahın izniyle.ruhen kendini iyi hissetmeye çalış maneviyatını yüksek tut baol dua et.dua müminin miracıdır...ne olursa olsun rahat olmaya çalış olurmu sıkıntılarını yaz olurmu beraber atlatacağiz inşallah.....allaha emanet ol kendine iyi bak.....
                            testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
                              Ben geldim....
                              Ablacımmmmm....
                              hoş geldin betül canım ..nasılsın??
                              gülbenden bi haber varmı...selam söyle..kendine iyi bak
                              testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                                ranil ilaçları azaltmana sevindim.geçecek allahın izniyle.ruhen kendini iyi hissetmeye çalış maneviyatını yüksek tut baol dua et.dua müminin miracıdır...ne olursa olsun rahat olmaya çalış olurmu sıkıntılarını yaz olurmu beraber atlatacağiz inşallah.....allaha emanet ol kendine iyi bak.....
                                sağol canım söydediklerin için ..
                                bazen bende istiyorum böyle motive edici sözler..şımarıyorum herhalde ..
                                bu hafta biraz dolu geçti...galiba onada sıkıldım ...
                                bugün iyiyim ..
                                beni bu havalar hasta etti demiş ya ...aynen bu havalardan hasta oluyorum herhalde ..

özgür ...
                                bugün izimir çok güzel..çok yağmur yağdı ama ..senin dediğin gibi kuşların sesini ve güneş ışığını farkedebiliyor olmak bile güzel..

Yorum

İşleniyor...
                                X