1 gün geçti hala aynıyım ya bayılcakmış gibi oluyorum yabancılaşma yaşıyorum noluyo yaaaaa ilacımıda içiyorum pa dostumuz bu sefer saglam geldi dışarı çıkmak bile istemiyorum nerdeyse ama ben bunları yemem doktora gidip diazem yicem cok sıkarsa geçer inşallah 2-3 güne ya.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post1 gün geçti hala aynıyım ya bayılcakmış gibi oluyorum yabancılaşma yaşıyorum noluyo yaaaaa ilacımıda içiyorum pa dostumuz bu sefer saglam geldi dışarı çıkmak bile istemiyorum nerdeyse ama ben bunları yemem doktora gidip diazem yicem cok sıkarsa geçer inşallah 2-3 güne ya.
sen sorunu büytürsen oda büyür ..sen büyütmezsen oda ufalır gider ...
dışarıya inadına çık bence ..pa yenilme derim ..tabiki elinden geliyorsa ..demek bazen boş oluyor ..
kendine iiy bak ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Beklemek istemiyorum PA ' danda korkmuyorum dışarı cıkıcam zaten sınavım var pa engel olamaz buna calısmama etkisi oluyo tabi..ya tümörden korktum şimdide belirtilerine baktım pa'yla aynı nerdeyse bide bunun korkusunu yaşa takmıcam kafama ya..savaşmaya devam edicez dogal bi süreç bu zaten pa'da 1-2 hafta oluyor arada diye duydum..geçicek bu günlerde okula gidiyorum şimdi sınav timeDedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
Offff yinemi..3 gündür ansiktiye içimdeki huzursuzluk geçmedi beyin tümörüne taktım kafayı belirtilerini felan okudum nette baş ağrısı bugün bütün gün başım ağrıdı ya bayılcak gibi oluyorum 2 de bir yolda sersemim..daha 5 dakka öncede bayılma hissi başım uyuştu ayağa kalktım bayılmadım oturdum yine titretim üşüdüm oturdum.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
nerlerdesiniz sayfa sakinleri..
bugün içimden geldi...yastıklara kapanarak hıçkıra hıçkıra ağladım ...
ohh çok rahatladım alala ...iyi geldi..
gülmek kadar ağlamakta iyi geliyormuş insana ..
sizler nasılsınız ...
ses seda yok ...
ses verin ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
sınavlarım idare eder işte endişe halindeyim neyseki cuma istanbula gidicem 13 saat yoldayım bakalım napıcam..bu aksam kosarak yetiştim sınava sınıfa girince garip hissettim kendimi başım dönüyoımuş gibi oldum beyin kanamasına taktım kafayıııı sınavdan ewe kaçtım ewe gidebilcekmiyim diye düşündüm korktum yolda ya düşersem dedim kendimi eve attım ohh..buda panik atak demi raniL bişi oLmıycak demi
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Postsınavlarım idare eder işte endişe halindeyim neyseki cuma istanbula gidicem 13 saat yoldayım bakalım napıcam..bu aksam kosarak yetiştim sınava sınıfa girince garip hissettim kendimi başım dönüyoımuş gibi oldum beyin kanamasına taktım kafayıııı sınavdan ewe kaçtım ewe gidebilcekmiyim diye düşündüm korktum yolda ya düşersem dedim kendimi eve attım ohh..buda panik atak demi raniL bişi oLmıycak demi
yok yok birşey olamyacak...
ben de ilk zamanlar ...bazı arkadaşlar darılmasın ...şizofrenimi miiym ..,kafayı yermiyim,ha biirde bende tansiyon vardı...beyin kanamas geçirimiyim ..çocuklarla dışarı çıktığımda ..ben bayılırsam çocuğuma bir şey olurmu ..
yok valla ne kafayı yedim ..tansiyon 20 lere çıktı ..beyin kanamasıda geçirmedi ..
üstüne git ...hadi gelbakalım atak de ...saniyeler srecek ..
ama anksiyetem hala bazen gelip gidiyor ..kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum ...
sendede olacak ve zamanla azalacak işallah ..
13 saat oh ne güzel ..ben çok severim yolculuğu ...
sende öyle de ..ve kendine zaman ayırmış olursun ..kafanı dinle ..varsa eğer ..tak kulağına da mp 3'ü..takıl ...
hiç bir şeycikler olmaz ...
bugün bir daha gelmeyecek ...zamanın tadını çıkar derim ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
İlacımı kullandıgım halde nüksetti..sanırım şu ezel dizisinin senaristi beyin kanaması geçirdiya onu takıntı yaptım kendime..dışarı cıkmaya korkuyorum nerdeyse ya ama cıkıyorum merak etme kötü olsamda cıkıyorum..ansiktiye yine uyanmamla birlikte baş gösterdi..yine ugrasıcaz..kurtulmam lazım bu takıntıdan.Last edited by iyimser; 14-04-2010, 03:14 PM.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
bende panik atak geçirdim geçen sene yılbaşı gecesinde o an öleceğim kaygısına kapıldım ve bu kaygıda hala peşimi bırkmıyor,,
şu an çok şaşkın haldeyim :0
beyin kanaması geçrmktn korkma ,, bayılma korkusu ,,takıntılar ve ezelin senaristinin beyin kanaması geçirdiğini duyduğum gece uyuyamadm
böyle şeyler sadece bana ait bişey gibi geliyodu
şu anda özür dilerim ama mutluyum. bu yorumları okumaktan çok mutluyum qerçktn çok teşekkür ediyrm.
~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hepa View Postbende panik atak geçirdim geçen sene yılbaşı gecesinde o an öleceğim kaygısına kapıldım ve bu kaygıda hala peşimi bırkmıyor,,
şu an çok şaşkın haldeyim :0
beyin kanaması geçrmktn korkma ,, bayılma korkusu ,,takıntılar ve ezelin senaristinin beyin kanaması geçirdiğini duyduğum gece uyuyamadm
böyle şeyler sadece bana ait bişey gibi geliyodu
şu anda özür dilerim ama mutluyum. bu yorumları okumaktan çok mutluyum qerçktn çok teşekkür ediyrm.
sizede geçmiş olsun diyorum ....
evet sadece sizi düşünmüyor ve kaygılanmıyorsunuz ..hepimizin başında ..
yok yok mutlu ol ...bende aynı düşünceye kapılmıştım ...yanlız değilmişim diye ..
payylaşımlarda bulunursanız sevinirim ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranil View Postmerhaba hoş geldiniz sefalar getirdiniz ...
sizede geçmiş olsun diyorum ....
evet sadece sizi düşünmüyor ve kaygılanmıyorsunuz ..hepimizin başında ..
yok yok mutlu ol ...bende aynı düşünceye kapılmıştım ...yanlız değilmişim diye ..
payylaşımlarda bulunursanız sevinirim ...
yanlız son günlerde ne olduğunu bilmediğim bi olay yaşaıyorum,,
konuştuktan sonra sesin bana ait olmadığı, sanki konuşmamışım gbi anlatamadığım bi olayla karşı karşıyayım,,
panik-atakla bi ilgisi varmıdr? yada aynı anda iki farklı psikolojik rahtasızlık yaşayabilirmiyim?
~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hepa View Postteşekkür ederim.
yanlız son günlerde ne olduğunu bilmediğim bi olay yaşaıyorum,,
konuştuktan sonra sesin bana ait olmadığı, sanki konuşmamışım gbi anlatamadığım bi olayla karşı karşıyayım,,
panik-atakla bi ilgisi varmıdr? yada aynı anda iki farklı psikolojik rahtasızlık yaşayabilirmiyim?
kaç yaşındasınız ve ilaç kullanıyormusunuz bilmiyorum ....
dr gitmemiş iseniz gitmenizi tavsiye ederim ..
benim veya başkalrının söylemleri ne kadar doğru olur bilemem ....çünkü işin erbabına gözükmeniz doğru olur ..
ama yabancılaşma olaylarını yaşadım bende ..o an herkes bana yabancı geldi..veya olaylar tuhaf dı ...
forumlardan arşivden bu konuda yazılanlar vardır okuyabilirsiniz...
ama bunu mutlaka bir dr la görüşmeniz gerekir ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
panik ataklar olarak böyleyiz bi başkasında varmı diye sorup varsa rahatlarız işte ansiktiye devam ediyor kötü birşey olucak hissi benimle halaDedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
Yorum