Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
hepinize selamlar..
havalar ansiyeteyi tetikliyor.. lütfen sorunlarınızın altında bu etkinin de olabileceğini düşünüp, biraz kendinizi rahatlatmaya çalışın..
ben nadiren girebiliyorum, ama her girdiğimde sayfanızı yokluyor, sizlerden haber alıyorum.. başka bir deyişle gözüm, kulağım, ilgim sizinle..
yakında belki bir cafe daha açarım (batık cafeler zincirim var benimm ) .. zaman sorunumu düzene koyabilirsem, çok istiyorum.. umarım başarabilirim ve orada da buluşuruz..
hoş kalın.. görüşmek üzere..
ilksen hoş geldin.sen uğrarmıydın
nasılsın.hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden cafen.neden başaraamyacaksın.tabiki başarırsın.
kendine iyi bak.
İLKSENCİM HERKES iyi olsunda ara sıra girelim yine ..ama bak yazmadan geçmeyin ha ..
benşim misafirlerim var onlarla ilgileniyorum bende ...1 hafta daha giremem yani...
kendinize iyi bakın ve habersiz bırakmayın bu sayfayı ...
ranil kolay gelsin misafir yorucu ama ben severim misafir ağarlamayı.kolay gelsin
ya hakikaten bu arada betülümüz yok o nerelerde?
ben iyiym fakat bel hala kötüyarın dra gidecem bakalım.
kendine iyi bak ranilciğim görüşürüz
selam yukocum bilmiyorum ya ,netten bir araştır istersen.
bu ara bende acayip öfke patlamaları başladı ota b... kızıyorum.evde resmen terör estiriyorum.sonradan üzülüyorum.bu ilacın ne tesiri var anlamadım.bırakacağım artık ya .abuk subuk düşünceler geliyor aklıma.bunları kafamadan atmaya çalışıyorum.güya panik atak iyileşirken beynin düzeni bozuldu.yoksa bu da bir panik atak oynu mu?
canlarım merhaba ...
evettt misafirler giiti ...herkez yerinde sağolsun ..
copsam ..önceden de duymuştum galiba ben bu ilacı ..
neden tekrar başlıyorsun ilaca ..
ataklar filan mı gelmeye başlamıştı ..bunu kaçırdım herhalde ben yuko..
----
panik canım öfke patlamaları ...dikkat et bakalım bu muayyen günlerde mi oluyor ..
öyle ise hormonlardan ...
ne olur ilaçları birden bırakmayın ...
abuk sabuk düşünceler neler mesala açarmısın biraz ...
belki de bende de oluoor ve saçma değil ..
panik ataktan kaynaklanıyordur ..
tekrar görüşürüz ..
canlarım merhaba ...
evettt misafirler giiti ...herkez yerinde sağolsun ..
copsam ..önceden de duymuştum galiba ben bu ilacı ..
neden tekrar başlıyorsun ilaca ..
ataklar filan mı gelmeye başlamıştı ..bunu kaçırdım herhalde ben yuko..
----
panik canım öfke patlamaları ...dikkat et bakalım bu muayyen günlerde mi oluyor ..
öyle ise hormonlardan ...
ne olur ilaçları birden bırakmayın ...
abuk sabuk düşünceler neler mesala açarmısın biraz ...
belki de bende de oluoor ve saçma değil ..
panik ataktan kaynaklanıyordur ..
tekrar görüşürüz ..
hoşgeldin ranil.nasılsın.ne var ne yok
canım belimin ağrıdığını yazmıştımya dra gittim tomo çekildi bel fıtığı olduğum netleşti.muayene sırasında reaksiyonlarım çok fazlaymış zaten ilk atağım ı iğne yüzünden yaşamıştım dra gidince korkuyorum iğneler yapılacak o günleri tekrar yaşayacam diye.demek bunları düşününce reaksiyon fazla olmuş.bel deki sinirlerde stress çok etkili.onun için yazdı ama daha kullanmadın ilacı.3 günde bir kortizon iğne yapılıyor.iğne korkusunu yendim galiba ama emin değilim.
onun için yazdı copsamı.bu ilaç hakkında bilginiz varsa yardım edin.
kendinize iyi bakın
hoşgeldin ranil.nasılsın.ne var ne yok
canım belimin ağrıdığını yazmıştımya dra gittim tomo çekildi bel fıtığı olduğum netleşti.muayene sırasında reaksiyonlarım çok fazlaymış zaten ilk atağım ı iğne yüzünden yaşamıştım dra gidince korkuyorum iğneler yapılacak o günleri tekrar yaşayacam diye.demek bunları düşününce reaksiyon fazla olmuş.bel deki sinirlerde stress çok etkili.onun için yazdı ama daha kullanmadın ilacı.3 günde bir kortizon iğne yapılıyor.iğne korkusunu yendim galiba ama emin değilim.
onun için yazdı copsamı.bu ilaç hakkında bilginiz varsa yardım edin.
kendinize iyi bakın
herkese günaydınnn..
yukocum ...
benim kullamdığım citol ,cipram ve senin ilacın copram ..aynı şeyler aslında ...yani sitolopram ihtiva eden antideprasanlar bunlar ..
aynı ilaç yani ..eşdepğerdir ...
panik atak ve anksiyete için verilebiliyormuş...
o yüzden dert etme ..
bak antidepresanlar sırf panik atak ve kaygı için verilmiyor ...
bu bel ağrısı ,fıtık gibi şeyler içinde veriliyor ..
bu iyi bir şey herhalde
bunlar da çünkü psikolojik olabikliyor ...stres altında kendini kasınca sinirler de kaslıyor ve ağrı başlıyotr...
bunlar sadece araştırtığım şeyler ..
eskilerden umut34 olsaydı bize kesin araştırma yapıp yazardı ..
buradan onada selam olsun ..
bu arada özgürde yok ortalarda ...
selamlar ..
kendine iyi bak canım ...
ranilcim sen süpersin !bu öfke patlamaları daha çok adet öncesi oluyor.abuk ,düşüncelere gelince çok paylaşmak istediğim şeyler değil.şu kadarını anlatayım :öfkelendiğimde öldürme planları yapacak kadar.....
ranil bu ara diyetesyene başladım .antidepresan kullanımında sonra yaklaşık 7 kilo fazlam oluştu.diyet yapamk ,düzgün beslenmek de zor geliyor.ben günü tek bir öğünle geçirdiğim olurdu .şimdi her 2.5 saate bir yemek çok gıcık bir durum.birde sabhları yatakdan kalkmak istemiyorum.kızımı yolcu bile edemiyorum.halbuki diyet listesine göre en geçde 9 da kalkmak gerekiyor ben ise 10 dan aşağı kalkamıyorum.bu herzaman değil ama bu ara eşim çok uyumamdan rahatsız.
ranil bu ara diyetesyene başladım .antidepresan kullanımında sonra yaklaşık 7 kilo fazlam oluştu.diyet yapamk ,düzgün beslenmek de zor geliyor.ben günü tek bir öğünle geçirdiğim olurdu .şimdi her 2.5 saate bir yemek çok gıcık bir durum.birde sabhları yatakdan kalkmak istemiyorum.kızımı yolcu bile edemiyorum.halbuki diyet listesine göre en geçde 9 da kalkmak gerekiyor ben ise 10 dan aşağı kalkamıyorum.bu herzaman değil ama bu ara eşim çok uyumamdan rahatsız.
panik kollestroluna baktırtınmı canım ç...
buda uyku yapıyor ...kendimden biliyorum ...
benim de aynı bir 5 kilo vermem lazım ..
valla ben çikolatayı kesersem veririm ..ama tatlıya karşı bir sempatim var ...ee buda kilo demek oluyor ...
-----------plan yapacak kadar öfkeleniyorsan ...yok camnım buda bir beyin oyunudur de geç ..
veya varya tabak ,çanak kıriyi geliyor ...denedim de ondan ..
insan bşir rahatlıyor bir rahatlıyor sorama ...
ranilcim zaten triod hastasıyım buna bağlı olarak kolestrol yükseliyor bende.valla bravo profesör gibi kadınsın.tabak çanak kırmak belki rahatlatır ama temizlemek bende stres yapar.tatlı sorunu bende de var ,belki çikolata değil ama tatlı bişeyler işte.doktor uzun süre aç kaldığım için şeker prob.yaşadığımı söyledi.bakalım 10 gün sonra kaç kg.vermiş olacağım.
Okul bitmek üzere son sınavları oluyoruz..son 2 gün ama anksiyete yogunlastı yaaaa okuldan kurtulduguma sevincegime bunaltı oluyooo kötü birşey olucakmıs hissi felannnnnnn yabancılasma onla beraberrr..bitsede kurtulsam hayırlısıyla..
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Okul bitmek üzere son sınavları oluyoruz..son 2 gün ama anksiyete yogunlastı yaaaa okuldan kurtulduguma sevincegime bunaltı oluyooo kötü birşey olucakmıs hissi felannnnnnn yabancılasma onla beraberrr..bitsede kurtulsam hayırlısıyla..
ablacım sanabda merhaba ..
az kalmış işte ..sevinmen lazım ..son sınavlar ...
benim büyük oğlanda bile tikler oluştu ..senin sıkılman gayet doğal ..
sınavlar iyi gelmiş ..sen tatile girmişsin ..
ohhh ne güzel bak bunları düşün ..
hiç kötü birşey olmayacak ..
ne sen ne ben kafayı yemeyeceğiz ..kalp krizi,beyin kanaması geçirmeyeceğiz ..
kendine iyi bak ve bizleri unutma olurmu ..
ranilcim zaten triod hastasıyım buna bağlı olarak kolestrol yükseliyor bende.valla bravo profesör gibi kadınsın.tabak çanak kırmak belki rahatlatır ama temizlemek bende stres yapar.tatlı sorunu bende de var ,belki çikolata değil ama tatlı bişeyler işte.doktor uzun süre aç kaldığım için şeker prob.yaşadığımı söyledi.bakalım 10 gün sonra kaç kg.vermiş olacağım.
ahhh ahhhh ...ne dr lar istedi beni de ben gitmedim ....
panikcim insan yaşayarak ve dinleyerek çok şey öğreniyor ..
ee yaş da kemalae eriyor artık veya kemale erdi diyelim ...
ben çok deneme yanılma şeklinde yaşarım ..iyimi bilmem ama ...
hadi sana iyi diyetler ..
bende şimdi yürüyüşe çıkıyorum ..kıskandım seni ne yapayım .bende kilo vereceğim bak ..
kolay gelsin ..
biLiorm abla geçirmicez şu kalp konusunu hiç takmam ben kafaya ama , bugün pa kalpten geldi galiba annemler yoktu evde kardeşimle kayboldular sandım kosa kosa onları ararkennnnn birden yabancılasma ve çarpıntı kalbim tekliyomş gibi oldum düscek gibi..düşmedim tabiki yerede yatmadım yoluma devam ettim! buldum onları geldik eve düzeldim..ama kalbe biraz taktım sanırsam gelişmeleri yazarım
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum