Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sevde sağol birtanem ..
    sıcaklardan bunalmıştık..bu yaz nasıl geçecek diyordum ..Allah nefes aldırdı ..battaniyeleri yeniden çıkardım...
    bu arada sen nasılsın ..
    ben bugün biraz sıkıldım ..sıkılmamak için uğraş verdim ..büyük oğlanla alışverişe verdik kendimizi ..
    apartmanımızda kanserli bir teyzemiz vardı ...
    bugün vefat etti ..nur içinde yatsın işallah ..dinlendi ..çok ağrıları vardı ..evlatları güzel baktılar ama ..
    allah banada öyle evlat nasip etsin ..ama kimselere de muhtaç etmesin ...
    orada biraz sıkıldım ..çok durmadım zaten ..ayrıldım ..ama apartman olarak etkilendik tabiki...
    sonra ne hoşuma gitti biliyormusunuz ..
    yakın zamnalarda apartmandan kimse vefat etmemişti...
    birlik olduk ..birimiz öğlen ..ben akşam ..yarında ,öbür gün de diğerleri yemek götürdük ve götürecekelr ..kimisi börek filan yaptı ..çok sevindim ..birlik beraberlik olduğu için ..ve örf adetlerimizin kaybolmamasına ...
    yarında evinde okuma olacak ..tevhitlrimizi topladık...kötü bir olaydı ama birlikte olamak bence çok güzeldi...
    hem üzüntü hem sevinç duymak bu olsa gerek ..
    herkese iyi akşamlar ..
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• senin de başınsağolsun ranilcim..
      komşuluk böyle zamanlarda belli oluyor..ne güzel bak siz de bütün olmuşsunuz..
      bu aralar buraya bende fazla uğrayamıyorum ,taziyeye gelen giden çok...Allah eksik etmesin..

Yorum

• herkese merhaba ..

şu bir aydır kafama o kadar doluki ..
        beynimi toparlayamıyorum ..
        ukalalık yaptığımı filan zannetmeyin ne olur ..
        20 daireyiz ..ama be kardeşim her şeymi bana sorulur veya benim fikrim alınır ..,
        e annemler filan derken baya yoruldum ve sıkıldım ..bugün yapmadığım şeyi yaptım ..zil çaldı ..annem uyuyor dedirttimdim ..ne yapayım ..
        2 haftadırda ilaçları işte diyorumya yoğunluktan unutuyorum ..sabah içeceğim ilacı akşam atıyorum ..ee oda belli bir zaman sonra etki yapıyor ..

nugün biraz anksiyetem var ..beynim karışık ...toparlayamıyorum ..40 tilki dolaşıyor nerdeyse ..kapıya gelen giden derken ..baya bir sıkıldım diyorum ..memlekete kaçmamın sırası geldi...amann o bile sorun oldu ..neyse ...
        içim pırpır yine ..dur bakalım akşama kendime gelirim ..

ne isterdim bir arabam olsun ..müzik açayım ..çocukalrımı alayım ..otabandan memlekete annemlere gideyim ..geze geze ..deniz kenarında keyif yapıp çay içeyimmm...

neden böyleyim bilmiyorum ..halim yok ...yine nefes sorunu yaşıyorum bugün ...

Yorum

• beynini toparlayamazan araba falan kullanma ranilcim, allah korusun..
          yorgunluktan böylesindir..ee üzüntünüzde olmuş..komşu deme insanınhayatından birilerinin gitmesi kolay değil..
          benimde başım çok dönüyor..ayakta zor duruyorum..bu hafta uykusuz ve yooğun geçti..misafirleri şimdi gönderdik..şehir dışındannda gelenler oldu derken haftasonu da dinlenemedim...artık Allah başka keder vermesin..ölümleri atlatmak epey zaman alıyor.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aze.. View Post
            beynini toparlayamazan araba falan kullanma ranilcim, allah korusun..
            yorgunluktan böylesindir..ee üzüntünüzde olmuş..komşu deme insanınhayatından birilerinin gitmesi kolay değil..
            benimde başım çok dönüyor..ayakta zor duruyorum..bu hafta uykusuz ve yooğun geçti..misafirleri şimdi gönderdik..şehir dışındannda gelenler oldu derken haftasonu da dinlenemedim...artık Allah başka keder vermesin..ölümleri atlatmak epey zaman alıyor.
            insanoğlu ..
            bir yandan düğün bir yandan ölüm ..
            evet beynimi çok kullandım ..ve miyadı doldu sanırım ..
            atarax attım bir tane ..iyiyim gibi bşir şey ...
            olayların muallakta kalması beni sinir ediyor ..kendimi dinleyemedim yani..
            akşam okuma vardı komşuda .gitmedim ..bilerek etkileniyorum ..
            o anda değil ama bende sonradan çıkıyor acısı ..sizde nasıl oluyor bilmem ..
            annemler salı gel diyor ..büyük oğlan sıkılıyorum diyor ..eşim çabuk git gel diyor .
            işte yine kendimden çok başkalarını düşünüyorum ..başkaları için hayata devam ediyorum ..
            annemlere gitsem onlarda benden bekliyorlar herşeyi ..maddi değilde manevi olarak ..ee bende bir yere kadar herkesi çek çek ..ee beni kim çekecek ..
            aman siz bana bakmayın ya ..
            ben gelgitler yaşamaya alıştım artık ..bugün melankoli davranıyorum ..
            işallah herkesi mutlu edrim ve bende mutlu olrum dimi...
            .amannn allah başka dert vermesin işallah ...

Yorum

• kimse yok mu ..
              migrenim tutmaya başladı canım da çok sıkkın bugün..offff

Yorum

• selam arkadaşlar.epeydir yoktum sayfa bayağı bi renklenmiş.çok şahane.nasılsınız.sıcaklar benide yordu.
                aşk olsun bir geçmiş olsuna gelmediniz.kötürüm gibi, yattım 1 aydan beri.....ha ayrıca copsamla koptum yaaaaa.sabak akşam nsaıl oluyor anlamıyorum.ilacın etkisiyle biraz sersem gibiyim ama iyi.
                belim için mra girecem bakalımm ne olacak.fıtığın büyüklüğü ameliyatlık olup olmadığını anlayacakmış dr.yatalak oldum diye annemede gidemedim çok üzgünüm bir satlik yol beni çok yordouzak yola nasıl çıkacam bilmiyorum dua edin benim için olurmu(
                benden bu kadarlık yeter pcnin başından kalkmam gerek
                kendinize iyi bakın
                allaha emanet olun
                testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• geçmiş olsun yuko..iyi olursun kısa zamanda inşallah..yatalak falan deyip durma Allah korusun ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aze.. View Post
                    geçmiş olsun yuko..iyi olursun kısa zamanda inşallah..yatalak falan deyip durma Allah korusun ..
                    teşekür ederim aze.allah cümlemize hayırlı şifa versin.hani lafın gelişi yatalakama yata istirhati yapmasam iyice kötülüyorum.
                    sen nasılsın.
                    ranil uçtu herhalde.kendinize iyi bakın

Yorum

• yuko noldu sana çok geçmiş olsun,bu mesajı sabaha karşı 03.45 de yazıyorum.dün gecede 4 de yattım iyice uyku düzenim bozuldu.
                      oğlanın yaz okulu var.sabah 08.de kalkmak zorundayım.
                      bu ara yine huysuz ihtiyarlar gibiyim.!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• iyi akşamlar ..
                        bende iyiyim yuko ,sayılırım yani..şükür diyeyim.çok yorucu birgündü..bitmesine sevindim..
                        panik; mesajnı okuyunca uyku tutmayaıp da sitede sabahladığım günler geldi aklıma..(pese ablaya allah rahmet etsin..birlikte yazışırdık )
                        uykusuzluk çok kötü ya ..Allahtan şimdi iyiyim bin kere şükür.

Yorum

• azecim sorma ,gecem gündüzüme karıştı .gündüz uyumaya çalışıyorum bu seferde çocuklar evi tanınmaz hale getiriyorlar.yatakdan çıkmak istemiyorum bu seferde işler huzursuzluk veriyor.havalardandır herhalde!sırtım ve dizim ağrıyor.

Yorum

• aze panik twşwkkür ederim.bende iyi olmaya çalışıyorum.bugün mr çektirdim yarın sonucu dra gösterecem baklım ne olacak.
                            panik yeni başladdığın ilaç varmı onda olbilir.ben copsama başladığımda öyle oldum hoş daha düzelmedi düzensizliklerim.bu halimizede çok şükür değilmi!!!!bizden daha kötüler var aslında şükretmeyi mi bilmiyorum diye düşünüyorum.etrafa baktığım da benden daha kötü olanlar var.Allah bugünlerimizi aratmasın.ALLAHIM KALDIRABİLECEĞİMİZ YÜKLERİDE VARMESİNÇÜNKÜ ÇOKACİZİZ...
                            KENDİNİZE İYİ BAKIN

Yorum

• yuko ,yeni ilaca da başlamadım ama geçen hafta çok yoruldum.beni boşver sen mr ı göster bakalım sonuç nolucak..
                              ranil nerelerdesin?

Yorum

• gerçekten ranil nerelerde arkadaşlar ?? merak ettim şimdi.iyidir inşallah..belki annesine gitmiştir.

Yorum

İşleniyor...
                                X