Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gelir o gelir ,belki tatile falan gitmiştir.

Yorum

• ranil tatile gidecem diye yazmıştı.inşallah bütün kötü enerjiyi orda bırakır gelir...
      panik aze nasılsınız ne var ne yok
      panik senin çocuklar nasıl karneler nasıldı.
      testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Sıcaklarla ve hayatla boğuşuyorum yuko.bazen herşey o kadar sıkıcı ki..iyice bunaldım bugünlerde.
        ranil bizim yerimize de tatil yapsın en iyisi..sizler nasılsınız ?

Yorum

• aze ,ranil bana yazmış ,temmuz sonuna kadar annesinde o..sıcaklara gelince ben koşturmaktan anlamıyorum bile..oğlan yaz okuluna gitmek istemiyor.bu gün bütün gün benimle yuvada kal diyor.nerde hata yapıyorum.çocuklarım benden ayrılmakta güçlük çıkarıyorlar.bu sene 1.sınıfa başlayacak ayrı kalmaya alışması lazım.

Yorum

• Biraz sıkıntı çekeceksin gibi,ama alışır o da..senin hatan değil ki,daha çocuk ...
            ranil yok demek ..
            aman boş bırakmayın buraları,baygınlık geçiricem bugünlerde sıkıntıdan.hayat üstüme üstüme gelmeye başladı.iki üç kelam edince açılıyor biraz insan.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
              aze ,ranil bana yazmış ,temmuz sonuna kadar annesinde o..sıcaklara gelince ben koşturmaktan anlamıyorum bile..oğlan yaz okuluna gitmek istemiyor.bu gün bütün gün benimle yuvada kal diyor.nerde hata yapıyorum.çocuklarım benden ayrılmakta güçlük çıkarıyorlar.bu sene 1.sınıfa başlayacak ayrı kalmaya alışması lazım.
              sevgili panik, oğlunu önce 1 saat sonra 3 saat sonra yarım gün bırakmalısın kademe kademe olursa daha kolay alışır o zaman.
              ranilden haber almak iyi oldu teşekkürler, merak ediyorduk.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• iyimsercim ,2.haftamız aslında.geçen hafta problem yoktu şimdi gitmicem canım sıkılıyor diyor.bu arada oğlumdan ilk hediyemi aldım.boncuktan bileklik yapmış.ablasına bile vermiyor.anne sana birde kolye yapacağım diyor.canımın içi............büyüyünce kızlara sahisini alacak

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                  arada oğlumdan ilk hediyemi aldım.boncuktan bileklik yapmış.ablasına bile vermiyor.anne sana birde kolye yapacağım diyor.canımın içi............büyüyünce kızlara sahisini alacak
                  anne olmak güzel birşey olmalı ...: )))

Yorum

• azecim ,güzel olmasına güzel ve çok fazla fedakarlık ve özveri istiyor.birde mükkemmel anneliğe soyunursan o daha da zor.çevremdeki rahata annelere özenmeden edemiyorum.ama kendime dönüp baktığımda asla onlar kadar rahat olamam.
                    kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda ,çocuklara yemek yapmak için kendimi ne kadar zorladığımı bilemessin.ve en kötüsü çevrendekilerin bunu anlayamaması...

Yorum

• mükemmel olmaya çalışmak her alanda zor..bu da bir yapı galiba..bende sonuna kadar zorlarım herşeyi de..kendime yapıyorum yani.
                      çocuklarda öyle harika bir enerji varki,insandaki negatifliği yorgunluğu alıveriyor.çok severim çocukları..
                      tabi anne olmak sorumluluk yaşamadığım bişey olduğundan ,belki anlayamadığım yerler de olabilir..

foruma da sıcaklar bastı galiba..bir sakinlik var.

Yorum

• panikcim demek 2.hafta bilmediğim için öyle yazmıştım umarım alışır canım

azecim ben de tam tersini düşünmüştüm bugün forumu daha hareketli görüyorum sabah 2-3 dk bir mesaj akıyordu

hepinize sağlıklı günler dilerim
                        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• resim ekleyip kandil mesajı yazmak istedim size ama resim gönderemedim gene..
                          Kandiliniz mübarek olsun ,( siz hayal gücünüzü kullanıp bir resim varmış gibi okuyun bari ..) )

Yorum

• cumartesi uçağa bineceğim.aklıma geldikçe yüreğim kabarıyor çok korkuyorum.arabayla yolculuk zaten ayrı kabus.ama bu uçak korkusu öldürecek beni

Yorum

• canlarım benimmmm.
                              nasılsınız hepiniz .....
                              çok özlemişim ..
                              hayır gelmedim henüz ..annemlerin yanındayım yani...
                              yukocum geçmiş olsun tekrar canım ..
                              panikcim ..o esnemelrin ve uyku bozukluğun ..
                              mutlaka birşeyleri kafaya takmışsındır ...oda seni etkilemniştir canım ..uykuya veriyorsundur kendini...
                              oğlan bırak ayrılmasın yaa....
                              16 yaşına geldiği zaman bak o zaman yanında kalıyormu...senden kaçacak o zaman ..
                              daha küçük hem ...idare et ..anne kuzuları onlar ..
                              vala ben bile ana kuzucu olyorum annemein yanında ..
                              azem yuko panik iyiymser veee ilksenim hepinize selamlar ..
                              panik atak sakinlerinin hepsine selamlar...
                              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• ranilcim hoşgeldin.nasılda biliyorsun ,takıntılı arkadaşını...şu an gözlerim ağrıyor ve yorgun ama beynim uyumak istemiyor.

Yorum

İşleniyor...
                                X