gelir o gelir ,belki tatile falan gitmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
aze ,ranil bana yazmış ,temmuz sonuna kadar annesinde o..sıcaklara gelince ben koşturmaktan anlamıyorum bile..oğlan yaz okuluna gitmek istemiyor.bu gün bütün gün benimle yuvada kal diyor.nerde hata yapıyorum.çocuklarım benden ayrılmakta güçlük çıkarıyorlar.bu sene 1.sınıfa başlayacak ayrı kalmaya alışması lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: panik View Postaze ,ranil bana yazmış ,temmuz sonuna kadar annesinde o..sıcaklara gelince ben koşturmaktan anlamıyorum bile..oğlan yaz okuluna gitmek istemiyor.bu gün bütün gün benimle yuvada kal diyor.nerde hata yapıyorum.çocuklarım benden ayrılmakta güçlük çıkarıyorlar.bu sene 1.sınıfa başlayacak ayrı kalmaya alışması lazım.
ranilden haber almak iyi oldu teşekkürler, merak ediyorduk.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
iyimsercim ,2.haftamız aslında.geçen hafta problem yoktu şimdi gitmicem canım sıkılıyor diyor.bu arada oğlumdan ilk hediyemi aldım.boncuktan bileklik yapmış.ablasına bile vermiyor.anne sana birde kolye yapacağım diyor.canımın içi............büyüyünce kızlara sahisini alacak
Yorum
-
azecim ,güzel olmasına güzel ve çok fazla fedakarlık ve özveri istiyor.birde mükkemmel anneliğe soyunursan o daha da zor.çevremdeki rahata annelere özenmeden edemiyorum.ama kendime dönüp baktığımda asla onlar kadar rahat olamam.
kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda ,çocuklara yemek yapmak için kendimi ne kadar zorladığımı bilemessin.ve en kötüsü çevrendekilerin bunu anlayamaması...
Yorum
-
mükemmel olmaya çalışmak her alanda zor..bu da bir yapı galiba..bende sonuna kadar zorlarım herşeyi de..kendime yapıyorum yani.
çocuklarda öyle harika bir enerji varki,insandaki negatifliği yorgunluğu alıveriyor.çok severim çocukları..
tabi anne olmak sorumluluk yaşamadığım bişey olduğundan ,belki anlayamadığım yerler de olabilir..
foruma da sıcaklar bastı galiba..bir sakinlik var.
Yorum
-
panikcim demek 2.hafta bilmediğim için öyle yazmıştım umarım alışır canım
azecim ben de tam tersini düşünmüştüm bugün forumu daha hareketli görüyorum sabah 2-3 dk bir mesaj akıyordu
hepinize sağlıklı günler dilerimŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
canlarım benimmmm.
nasılsınız hepiniz .....
çok özlemişim ..
hayır gelmedim henüz ..annemlerin yanındayım yani...
yukocum geçmiş olsun tekrar canım ..
panikcim ..o esnemelrin ve uyku bozukluğun ..
mutlaka birşeyleri kafaya takmışsındır ...oda seni etkilemniştir canım ..uykuya veriyorsundur kendini...
oğlan bırak ayrılmasın yaa....
16 yaşına geldiği zaman bak o zaman yanında kalıyormu...senden kaçacak o zaman ..
daha küçük hem ...idare et ..anne kuzuları onlar ..
vala ben bile ana kuzucu olyorum annemein yanında ..
azem yuko panik iyiymser veee ilksenim hepinize selamlar ..
panik atak sakinlerinin hepsine selamlar...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
Yorum