Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• peki Ranil yazalım .umarım tatilin iyi geçmiştir.sana iyi gelmiştir umarım.:6:
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
      merhaba nasılsınız hepiniz ..panik dönmüş tatilden...
      lütfen bakıp çıkmayınız .bir şeyler yazınız ya .
      sen istersinde yazmaz mıyız ranilimmmm...
      bu aralar şöyle bir bakı çıkar olduk foruma ..burayı da ihmal etmişiz..malum ramazanda diğer günlerden farklı oluyor..
      nasılsınız ne var ne yok..yarın başlıyor mesai benim..birkaç yere de cv attım ama hala yanıt yok..biraz canım sıkkın bu yüzden..off dünya işte derdi sıkıntısı bitmiyor bir türlü.sabır sabır sabıııırrr.

Yorum

• Sitemizin gülü gelmiş aman aman hoş gelmiş, iyi ki gelmiş
        Gülben ablaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ohh neşelendi tekrar forum
        Nasılsınız sayfa sakinleri ?
        Ben giremiyorum hiç off okuyamıyorum hiçbir şey artık buradan
        Anneeemmmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın ?
        Sizi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm
        ...biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Epica View Post
          peki Ranil yazalım .umarım tatilin iyi geçmiştir.sana iyi gelmiştir umarım.:6:
          merhaba ...
          benim tatili bildiğinize göre .bir yerlerden tanışıyoruz demekki..
          tatil iyi geldi bana ..
          ohh biraz daha kalsaydım anne ve bababmın yanında keşke ..
          ya ben hala ana kuzusuyum herhalde ya ..
          ---------
          azem benim ..sıkma canını ..canın tez .hemen herşey olsun istiyorsun canım ..
          dur bakalım . oratlık iş konusunda biraz durgun ..nerden deme eşimden biliyorum ..hele şu bayram geçsin ..
          her şey olacağına varır ..tevekkül ablam ...
          -------
          treasure ..
          merhaba ..
          başta çok güzel bir avatarın var ..
          her zaman buraya yazbilirsin tabiki..
          bizim sayfa herkese açık .hele bir şu oruçlar bitsin ..
          ehh birde oğlanlar okula gitsin ..ohhh pc bana kalacakkk..çok kötü bir anneyim ben ya .

------------
          betül kızım benim ..ben iyiyim canım ..sen neler yaptınn..
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
            merhaba ...
            benim tatili bildiğinize göre .bir yerlerden tanışıyoruz demekki..
            tatil iyi geldi bana ..
            ohh biraz daha kalsaydım anne ve bababmın yanında keşke ..
            ya ben hala ana kuzusuyum herhalde ya ..
            ---------
            azem benim ..sıkma canını ..canın tez .hemen herşey olsun istiyorsun canım ..
            dur bakalım . oratlık iş konusunda biraz durgun ..nerden deme eşimden biliyorum ..hele şu bayram geçsin ..
            her şey olacağına varır ..tevekkül ablam ...
            -------
            treasure ..
            merhaba ..
            başta çok güzel bir avatarın var ..
            her zaman buraya yazbilirsin tabiki..
            bizim sayfa herkese açık .hele bir şu oruçlar bitsin ..
            ehh birde oğlanlar okula gitsin ..ohhh pc bana kalacakkk..çok kötü bir anneyim ben ya .

------------
            betül kızım benim ..ben iyiyim canım ..sen neler yaptınn..
            kimse yanlış anlamasın ,aslında onca yakınmama rağmen değerli insanların sonsuz mutlu olmasını istiyorum.
            Sadece biraz kırıntı da bana gelse.
            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

• teşekkürler ..sonsuz mutluluk var mıdır acaba ..?
              allah hepimizi mutlu etsin işallah ...
              insanların geninde vardır yakınmak ..
              olsun yakına yanına bu hayat böyle gelip geçecek ...
              hepinize iyi akşamlar ...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Epica View Post
                kimse yanlış anlamasın ,aslında onca yakınmama rağmen değerli insanların sonsuz mutlu olmasını istiyorum.
                Sadece biraz kırıntı da bana gelse.
                Merhaba epicacım..senin yüreğinin güzelliğini ve tüm insanların (tüm iyi insanların) mutlu olmasını istediğini biliyorum.

Vallahi hayatımda tam bir mutluluk yaşamıyorum.Ama mümkün olabilse yaşadığım mutluluğun yarısını sana verebilmeyi isterdim..Mutluluklarımı seve seve seninle paylaşırdım yani..keşke kendi ömrümüzden kendi mutluluklarımızdan bir başkasına verebilsek..Öyle bir şey olsa kesin ben ömrümü dağıtırdım..))))))))))))))

Last edited by Gülben; 04-09-2010, 08:59 AM.
                Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                Değirmende un olsun diye ezdiler,
                Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ...Betül... View Post
                  Sitemizin gülü gelmiş aman aman hoş gelmiş, iyi ki gelmiş
                  Gülben ablaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ohh neşelendi tekrar forum
                  Nasılsınız sayfa sakinleri ?
                  Ben giremiyorum hiç off okuyamıyorum hiçbir şey artık buradan
                  Anneeemmmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın ?
                  Sizi çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm

Betüüüüüllll..canım benim..bi tanem..))))))))

Olsun canım..giremiyorsun diye üzülme..bizde çok giremiyoruz zaten..benim hastalığım, bilgisayarımın hastalığı derken tam 1 haftadır giremedim..)))))))))

Yorum

• artık polyannacılık oynamak istemiyorum ..
                    tama bana bu hastakığı allah verdi ama ..eski defterleri açmıyorum itemiyorum ama ..
                    beni bu adam hasta etti demek istiyorum işte ..
                    ister itiraf deyin ne derseniz ..eskiler bazen aklımda canlanıyor işte .ne yapsamda ..bu kadar iyi ve fedakar olmak istemiyorum artık ya ..
                    o bana çektirdi ..e ben diyorumki bu ben,m karekterim ben böyleydim ..ama eskiden değildimki..
                    oğlan dedi anne bu günlerde sinirlisin .bana kızdı oğlum ..
                    her şeyi göze aldığım ,canım kanım beni değil de babasını haklı buldu ..
                    olsun dedim .hem ağladım hem onlar için dua ettim ..
                    evet evet bu adam beni üzdü ve ben hasta oldum ..tamam allahtan ama ..ama diyorum susuyorum işte ..
                    karekterim olabilir .ama bu adam benim bardağımı doldurdu ..boşalttım ..ama ben kardeşim tekrar doldurmaya ne gerek var ya ..
                    ğzğldüğm kendim ettim diyordum ..hayır ben üzülmeseydim ,çekmeseydim,bardak dolmazdı ve hasta olmazdım belkide ..
                    ohh onun gibi biraz gaygısız olbilseydim keşke ..
                    aman işte belki bu yazıyı yarın silerim belki de silmem ..
                    bugün ağladımda ağladım ..ama çok ağladım ya ..kendim bile şaşırdım halime ..oh ne iyi oldu ..

kavga ettik eşimle ..
                    eskiler aklıma geldi..
                    üzerime yürür gibi oldu ..
                    o eskiler canlandı ..neden dedim ..neden çektim ki ben bunları ..oğlanlar için ..hıh şimdi ne oldu ben hatalı anne o iyi baba oldu ..
                    ben sinirli anne ..
                    üni. mezunu bir eş olarak ne yapmıştım .ben yapmadım o kendine yaptı .e bende etkilendim ..neden .aptalmıydım bende etkilendim ve sinir hastası oldum ..
                    şimdi bu allahtanmı yoksa kul vesile mi oldu ..
                    bilm,iyorum kafam bu akşam karışık ..
                    yarın silerim belki ama ..bu günlük gibi yazmak beni rahatlatıyor ..
                    olsun ben yine bunun da üstesinden gelirim ..
                    yarın yine idareci eş ve anne pozisyonuna bürünürüm ..
                    benden adam olmaz valla .

Yorum

• sil yada silme sen nasıl istersen..ama yazmaya çekinme ranil..en iyi terapi bu çoğu zaman..
                      Ağlamak insanı çok rahatlatıyor gözyaşlarımızla akıp gidiyor sanki içimizdeki zehir..
                      böyle de olsa ağlama ranilcim.kıyamam sana..sen hep gül oldu mu ?
                      hastalık sahibi kadınların çoğunun sebebi ailevi..gerçekten böyle..sebepler olmasa sonuçlar olmaz..sebebide sonucu da veren Allah ondan da kuşkumuz yok..sana o eşi tayin eden de o..çileni veren de.. çile diyorum artık bu hayata ben ..çekicez ne kadar verilmişse..ama sünger gibi çekme ,emme herşeyi..
                      hassas insanlar psikolojik hastalığ oluyor ..rahat ve gamsızlarda dert yokki..ondan kadınlar hep hasta işte..yapısı müsait çünkü..
                      yaşadıklarını bilmiyorum..ama geçmişi de artık bıraksak orda..nolmuşsa olmuş..boşver.bugünkü sorunlarına yoğunlaş..
                      kader kader ..kiminin kaderi daha zor..kimininki güllük gülistanlık..off dertlendim gene..benimde canım sıkkın çokca bugünlerde..yazını okuyunca bişeyler yazayım diye girdim foruma..canım hiçbişey yapmak istemiyor..depresyondamıyım nedir..yoksa başlayacak mı sinyal vermeye başladı bilmem..Allah hepimizi iyi etsin güzelliklerle karşılaştırsın..selamet versin.
                      ramazanda şeytan iyi uğraşıyor yani..yakınımda o kadar çok ailede sorunlar oldu ki..hemde durduk yere fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerden ne kavgalar çıktı..

Yorum

• Keyifsiz kalkmıştım bende bu sabah..bakayım bizimkiler ne alemde belki keyiflenirim dedim..nerdeee..ağlattın beni ranil abla..bende birisi bana dokunsada ağlasam diye bekliyordum zaten..

Çok iyi etmişsin içini dökmekle..işte sıkıntılarımızı hiçkimseye anlatmadığımız ve içimize attığımız için sürekli atak yaşıyoruz zaten.İçinden gelen herşeyi, çocuğuna eşine söyleyemediklerini buraya yaz, olmadı özelden yaz o da olmadı bir kağıda yaz sonrada yırtıp at, yeterki içinden çıksın.Ağlamakla da çok iyi etmişsin, ben bir olaya üzüldüğüm ve ağladığım zaman sıkıntım yok oluyor ama kendimi tuttuğum zaman bir iki gün sonra ataklar başlıyor.

Ranil ablacım evet hastalık Allahtandır fakat illaki birileri ya da birşeyler vesile olacaktır.Bizi en çok en yakınlarımız üzebildiği için onlar vesile oluyor, istemeden ve farkında olmadan..çünkü gerektiğinde senin eşin ve çocukların senin için hiç düşünmeden canlarını verebilirler.Böyle işte aile içinde birbirimizi canımızı verecek kadar sevdiğimiz halde birbirimizi en çok üzenler yine de bizleriz..

Yalnız bu tür üzücü olaylar emin olabilirsinki her ailede yaşanıyor.Evet annesin, çok değerlisin fakat biz gençliğimizde özellikle ergenlik döneminde ailelerimizin kıymetini bilemiyoruz.Hele ben o dönemlerde annemle babama ne saygısızlıklar yaptım, onları ne kadar çok üzdüm bilemezsin..zaten bu pişmanlıkları da yıllarca üzerimden atamadım.Annemden eski yıllarım için çok özür diledim, sanki içimde şeytan vardı, nasıl bu kadar saygısız ve asi olabilmişim dedim, aynı şeyleri doktoruma da söyledim.Ben neden bu kadar asiydim, arkadaşlarım neden benm gibi değillerdi dedim."herkesin ergenlik dönemi bir olmaz, sen çok şiddetli yaşamışsın bu dönemi" dedi.Ama şu an çok pişmanım yaptıklarımdan ve söylediklerimden..şu an annem haksız olsa bile yine de karşı gelmemeye çalışıyorum...içimden ya sabır çekerek.Ben biliyorum senin oğlanlar benim kadar asi değil..ama ben öyleydim..annem benim yüzümden migren hastası oldu, bunu kendi söylüyor ama beni üzmeden şikayet eder gibi değil." beni çok üzdün ama çok şükür düzeldi benim kızım zaten düzeleceğini biliyordum" diyor..

Bak sana birde komik birşey anlatayım..tabii bana çok komik geldi ama ablama değil.Geçen sabah ablamlara geldim, ablamın suratı beş karış, yeğenim birşeyler istiyor ablamda onu tersliyor.Şaşırdım ne oldu abla dedim neden çocuğa o şekilde davranıyorsun.Yeğenim 4 yaşında, akşam babasıyla birlik olmuşlar ve ablamı bayağı bir üzmüşler..eniştem "hadi kızım çirkin anne falan de annene sana yarın pasta alıcam demiş.Yeğenim de bayağı bir kızdırmış annemi, çirkin anne,kötü anne deyip durmuş bütün gece.Sabahta bu nedenle ablam onu tersliyordu.Yeğenim de özür diledim ya anne diye yerde debeleniyor, birde özrü kabahatinden büyük.."özür diledim ya anne, ama sakın babama özür dilediğimi söyleme, bana bugün pasta alıcak" dedi.Ben çok güldüm ama ablam ciddi ciddi alınmıştı.Ben onları büyütmek için neler çekiyorum O daha bu yaşta bana hakaret ediyor dedi.Tabii burada suçun büyüğü eniştemin O daha küçük çünkü..Bu arada sabah gidip pasta aldılar, ablamın yerinde olsam o pastayı eniştemin suratına yapıştırırdım..))))))))

Evlenmeden söylemesi kolay tabii..ben böyle ablama da atıp tutuyorum hep..ablacım seni de görücez diyor, enişten gibi birisi denk gelsin de.İnşAllah Rabbim bu bedduayı kabul etmez, hep dua ediyorum babam gibi birisiyle evleneyim diye..Babacım şu anda tam bir melek..bu seferde annem sen babanın gençliğini görseydin diyor..))))))))))))Yani anladığım eşin iyisi bulunmaz demekki, kaderimizde ne varsa onu çekicez artık.

Üzme kendini olur mu..emin ol ki senin oğlanlar benim ergenlik dönemdeki hallerime göre melek sayılırlar.Sen çok değerlisin ranil abla eşin için..çocukların için..akrabaların için..bizim için..bu nedenle kendini üzüp hırpalama hepimize çok lazımsın.

Yorum

• azem canım iyiyim birtanem biraz daha ..
                          yazdıklarımı yok ya silmeyeceğim ..gerçekler bunlar ..
                          oldu geçti .
                          bugün herkez bir odadaydı ..kimse k,imsenin suratına bakmadı .oh valla laf aramızda kafam dinlendi be ...
                          akşama iyi oluruz merak etmeyin beni..
                          ben salak küs duramam çünkü..hoş eşim de duramazya ..bakın bakın ben yavaş yavaş yumuşuyormuyum ne ..hee

şükür ki eşim iyi oldu ..içmiyor ,kötü alışkanlıkları bıraktı ..ama işte ara sıra geliyorlar bana da ..
                          ---
                          gülben işallah bu ergenlik çabuk geçer ..
                          benim oğlan isyankar değil de .biraz ağır canlı baba gibi .bende babam gibi tez canlı ..çatışıyoruz işte anlayacağın ..
                          ama ben iyiyim şu anda ..yanlış anlamayın ama evet evet ben iyiyim ..ben iyi olursam onlar da iyi olacaklar ..
                          öpüyorum hepinizi..

Yorum

• ranilcimcim ,keşke yaşamasaydın bunları ama.geçer bunlar canımcım zaman zaman oluyor öyle.dünya dar gelir ,insana..!hiç bişey dört dörtlük gitmez.aile huzursuzluğu insanın çok canını acıtır.helede herşeyi göze aldığın çocuklarının karşında durması.umarım şimdi herşey yolundadır.eskiyi düşünmeyi bırakmassan ,yeniye adApte olmakta zorlanırsın.bizi en çok yıpratan geri dönüşler.bu ilaçları niye kullanıyoruz mutlu olmak eskiyi düşünmemek için:44:

Yorum

• bu pinokyo simgesini hiç görmemiştim ben ..sağol be panik.)

Yorum

• Bu başlığa giren herkese..öpüldünüz....))))))))))))))

Yorum

İşleniyor...
                                X