biraz çiçek açalım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
arkadaşlar merhaba herkese ..
nasılsınız
bakıyorum kimsesiz bırakmışsınız sayfamızı...
hafta sonu dönüyorum evime ..
ama burada biraz kilo aldım ..derhal diyete girmeliyim ..
sizler nasılsınız bakalım ...
ne yaptınız veya neler yapıyorsunuz ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
iyiyiz abla ama sınav berbat geçti. aslında güzel geçti ama sınav sonrası sonuçlara bakınca moralim bozuldu. emin olmadığım soru fazla ama kazanamıcam memur olamıcam gibi duruyo. bakalım hayırlısı diyelim.
askere gitme planları yapıyorum. askere gidicem. ya kısa dönem yada astek olarak yapacam. uzun dönem yapayım diyorum rahatım da ii olur. para da kazanırım. özeldim sizleri de int yok giremiyorum siteye. özledim sizleri. herkese bol selam... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranil View Postarkadaşlar merhaba herkese ..
nasılsınız
bakıyorum kimsesiz bırakmışsınız sayfamızı...
hafta sonu dönüyorum evime ..
ama burada biraz kilo aldım ..derhal diyete girmeliyim ..
sizler nasılsınız bakalım ...
ne yaptınız veya neler yapıyorsunuz ..
diyetisyene gittim ama uygulayamadım.spor desen dizimin ağrısından koşu bandına çıkamıyorum.deli olucam normalde hareketli bir yaşamım akşam yorgunluktan bacaklarım ağrıyor ama şu düzgün beslenmeden kaynaklanan sorundan dolayı gittikçe kilo alıyorum.eşimde artık sürekli çok kilo aldın ,kilo ver deyip duruyor.bende kendi göbeğine bak diyorum ama adam haklı...
Yorum
-
azecim senin gibi hissetsemde yaşam buna müsade etmiyor.çocuklar günlük telaşe derken bi bakmışın popon yer görmüyor.akşama kadar koşturmuşsun tam kanepeye uzanıp sevdiğin bir diziyi seyredeceksin .adam gelir ohh biz çalışalım hanım yan gelip yatsın.yaptığın iş gözükmüyor.yapmadığında laf ediyor.anlıcan evlilik böyle daha doğrusu çalışmayan kadına..
Yorum
-
heyyyyyyyyyyyy .....
millett bennnn geldimmm...
özledim ya sizi...
pc mide özlemişim ya ...
ah biz ev hanımları....gözükmeyen işçiler ...panikcim hep ev hanımlarının derdidir bu ..
azecim sen nasılsın ...bu arada hiç yuko uğramamış ..belkide izmire buralara gelmiştir tatile ...
anlatın bakalım ne var yok ....
ben bi evi halledeyim sonra yazarım...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
Yorum