Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• biraz çiçek açalım..

Yorum

• aze ,çiçekler büyüleyici...

Yorum

• ya arkadaşlar ,şaka maka yaz bitiyor ,biz hala istanbulda sıcaklarla boğuşuyoruz.

Yorum

• selamlar..
          çiçekleri beğenmenize sevindim...sitede bişeyler olmuş sistemde galiba..

Yorum

• iyi uykular ,yine uykusuz bir gecenin başındayım....

Yorum

• arkadaşlar merhaba herkese ..
              nasılsınız
              bakıyorum kimsesiz bırakmışsınız sayfamızı...
              hafta sonu dönüyorum evime ..
              ama burada biraz kilo aldım ..derhal diyete girmeliyim ..
              sizler nasılsınız bakalım ...
              ne yaptınız veya neler yapıyorsunuz ..
              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• iyiyiz abla ama sınav berbat geçti. aslında güzel geçti ama sınav sonrası sonuçlara bakınca moralim bozuldu. emin olmadığım soru fazla ama kazanamıcam memur olamıcam gibi duruyo. bakalım hayırlısı diyelim.

askere gitme planları yapıyorum. askere gidicem. ya kısa dönem yada astek olarak yapacam. uzun dönem yapayım diyorum rahatım da ii olur. para da kazanırım. özeldim sizleri de int yok giremiyorum siteye. özledim sizleri. herkese bol selam
                ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                  arkadaşlar merhaba herkese ..
                  nasılsınız
                  bakıyorum kimsesiz bırakmışsınız sayfamızı...
                  hafta sonu dönüyorum evime ..
                  ama burada biraz kilo aldım ..derhal diyete girmeliyim ..
                  sizler nasılsınız bakalım ...
                  ne yaptınız veya neler yapıyorsunuz ..
                  ranil beraber diyet yapalım ,benim kolestrol biraz yükselmiş ,doktorda kesinn diyet diyecek.doğru dürüst beslenmiyorum ya..sabahları iştahsız ,öğleye doğru artan bir iştah.
                  diyetisyene gittim ama uygulayamadım.spor desen dizimin ağrısından koşu bandına çıkamıyorum.deli olucam normalde hareketli bir yaşamım akşam yorgunluktan bacaklarım ağrıyor ama şu düzgün beslenmeden kaynaklanan sorundan dolayı gittikçe kilo alıyorum.eşimde artık sürekli çok kilo aldın ,kilo ver deyip duruyor.bende kendi göbeğine bak diyorum ama adam haklı...

Yorum

• selam ...
                    sıcaklardan elimi kolumu kaldırmaya halim yok...sizlerde nasıl durum ?

Yorum

• azecim senin gibi hissetsemde yaşam buna müsade etmiyor.çocuklar günlük telaşe derken bi bakmışın popon yer görmüyor.akşama kadar koşturmuşsun tam kanepeye uzanıp sevdiğin bir diziyi seyredeceksin .adam gelir ohh biz çalışalım hanım yan gelip yatsın.yaptığın iş gözükmüyor.yapmadığında laf ediyor.anlıcan evlilik böyle daha doğrusu çalışmayan kadına..

Yorum

• sen de haklısın panik..

Yorum

• aze...bana hak vermene bayılıyorum:41:nasılsın sıcaklarla aran nasıl?

Yorum

• heyyyyyyyyyyyy .....
                            millett bennnn geldimmm...
                            özledim ya sizi...
                            pc mide özlemişim ya ...

ah biz ev hanımları....gözükmeyen işçiler ...panikcim hep ev hanımlarının derdidir bu ..

azecim sen nasılsın ...bu arada hiç yuko uğramamış ..belkide izmire buralara gelmiştir tatile ...
                            anlatın bakalım ne var yok ....
                            ben bi evi halledeyim sonra yazarım...
                            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• hoş geldin ranil..
                              özledik seni ..
                              sıcaklarla aram pek iyi sayılmaz panikcim..ama yapabilcek bişey de yok..

Yorum

• ranil..DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN...
                                bugün doğumgününmüş..siteden öğrendiğimize göre..))
                                iyiki varsın ve iyi ki seni tanımışız...mutlu yıllar...

veee

Hepiniizin Kandili mübarek olsun.

Yorum

İşleniyor...
                                X