Orjinal yazı sahibi: yuko
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
-
Orjinal yazı sahibi: yuko View Postdepresif ranil merhaba...nasılsınız
bende ruhen iyiym ama belim çok kötü.2 gündür yatıyorum .keyfi yatakta yatmak iyi de hastalıklayatmak çok kötü.allah yatalaklaraayardım etsin çok zor.depresif annen gelmiş gözün aydın..ne olursa olsun iyi olmaya çalışın.ranil sen nasılsın canım.kendinize iyi bakın
neler yaptın yine belcazına ..ters bir hareket veya ağır mı kaldırdın ...?
biliyormusun hoş senin bel sorunun vardı hep ama ...geçen sene benimde belim kötü olmuştu ..o bile sinirsel olabiliyormuş..insan kendini çok sıkınca kaslar kaslırmış ..
yerde battaniyede yatmıştım ben ..hoş şimdilerde çok da sert olmasın diyorlar ama ...kuşak bağlayabilirsen bağla bana iyi gelmişti ...
--------
dep'i kıskandım ..
benim de babam geldi ziyarete ..1 hafta sonra da annemler ve teyzemler gelecek ..ev kalabalık olacak yani...o zamnalr yazamazsam haberiniz olsu n ..
yaz gelmeye yakın düğünler ,nişanlar ,gezmeler sıklaştı ...iyi oldu banada ..ailemi özlemiştim...
herkeze selamlar olsun ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
selam kızlar ,yaz geldi akrabalarla kaynaşma vakti..benimde halamın kızı geldi almanyadan ,istanbulu altüst ettik.yorgunluktan ölüyorum ama tatlı bir yorgunluk...şimdi yine aynı haldeyim elim kolum kalkmıyor evimin işi duruyor.birinin beni motive etmesi lazım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: panik View Postselam kızlar ,yaz geldi akrabalarla kaynaşma vakti..benimde halamın kızı geldi almanyadan ,istanbulu altüst ettik.yorgunluktan ölüyorum ama tatlı bir yorgunluk...şimdi yine aynı haldeyim elim kolum kalkmıyor evimin işi duruyor.birinin beni motive etmesi lazım..
aman iyi olalımda gezelim valla ..
ataklardan ne haber panik ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
depresif yabancılaşma dediğin farklı nesneler küçülüp büyüyor gibi sanki bu dünyada yaşamıyrmuşsun gibi.bende ona benzer bişeyler oluyor.aslında tam ifade edemiyorum
depresif bende ki bel fıtığı başlangıcı denmişti.o zamandan beni gittmedinm dra.
ranil ee temizlik diye başımızı yiyecez az kalmış yani...bahar temizliğimi yaptım yapmaz olaydım.kötürüm gibi oldun allah korusun.belimi şalla bağladım kren filan idare ediyor işte....şimdi pcye oyurdum resman kıvranıyorum.
sizler nasılsınız ne var ne yok.iyisiniz demi
kendinize iyi bakıntestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yuko View Postdepresif yabancılaşma dediğin farklı nesneler küçülüp büyüyor gibi sanki bu dünyada yaşamıyrmuşsun gibi.bende ona benzer bişeyler oluyor.aslında tam ifade edemiyorum
depresif bende ki bel fıtığı başlangıcı denmişti.o zamandan beni gittmedinm dra.
ranil ee temizlik diye başımızı yiyecez az kalmış yani...bahar temizliğimi yaptım yapmaz olaydım.kötürüm gibi oldun allah korusun.belimi şalla bağladım kren filan idare ediyor işte....şimdi pcye oyurdum resman kıvranıyorum.
sizler nasılsınız ne var ne yok.iyisiniz demi
kendinize iyi bakın
bu aralar anksiyetem var kötü birşey olacakmış hissi .. mesela bakkala gitcem , bakkalda bişi olacakmış gibi geliyo bunaltıo düşüneceler onun sonucunda buraSı dünyamıı leen diyesim geliyoneyse bunlarda geçer
nasılsınız sizler? ranil ablaa ses verDedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranilsüper bir espiri olmuş..
aman esinti .. maçın olduğu gün bziim evi hiç sorma ...çıt çıkmadı valla ...
eşimin sinirli olmasından ve oğlumdan dolayı ...küçükle beraber salona kaçtık resmen ..
ee oğlumun adı aykut ..ne kadar fanatik fenerliyiz anla yani..
bu arada bursayı da tebrik ederim ...bence ne kadarda anadolu takımı olmasada ..paylaşımlar çok eğlenceli idi. tabi bir durumda birileri sevinirken birileri üzülüyor. bu futbolun bir cilvesi abla
... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View PostYok daha degişik bişi ifade edemiyorum ya..
bu aralar anksiyetem var kötü birşey olacakmış hissi .. mesela bakkala gitcem , bakkalda bişi olacakmış gibi geliyo bunaltıo düşüneceler onun sonucunda buraSı dünyamıı leen diyesim geliyoneyse bunlarda geçer
nasılsınız sizler? ranil ablaa ses ver
sessssssss... 1.2
iyiyim ablacım şükürler olsun ...
sende iyi olacaksın ..kendini düşünmeyi bırak ,veya kendini dinlemeyi diyelim şuna ..
amaçsız oldukmu beyin başlıyor oyunlara...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View PostYok daha degişik bişi ifade edemiyorum ya..
nasılsınız sizler? ranil ablaa ses vergeçeceğine emin ol yeter
testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yuko View Postdepresif o bende de var.mesela bugün yattım ve kalktım bir tuhaftım kötü bişeyler olacak mış hissi sıkıntı.............bayağı bi kötüydüm dikkatimi dağıtmya çalışıyordumara ara sıkıntı basıyordu ama kötü bişey olmadı.allahın izniyle kötü bişey olmayacağını bil.ben herdefasında öyle oldum ama hiç birşey olmadı .öleceğimi delireceğimi bayılacağımı...ama bişey olmadı turp gibiyim maşallahgeçeceğine emin ol yeter
Adı üstünde anksiyete bişey olacagı yok ama bunaltıyorsadece korku kalııyor bize..bende delircegimi düşünüyorum bu aralar aklımı kacırcagımı felan
bunda atlattıkmı tamamdır (:
Yorum
-
slm ranil abla. abla bu gün çok kötü bir gün geçirdim ya. metroya binmek zorunda kadım. karşılıklı dört koltuklardan birine oturdum salak gibi. karşıma kız oturdu. allahım bi anksiyete geldi o sıra, nereye baksam nasıl etsem napsam, yani çok saçma oldumkızda rahatsız oldu. abla yürüyerek mi gitsem ya binmesem bişilere. dolmuşlarda yanıma oturanlardan rahatsız olmuyom da karşıma bi kız oturunca napcamı şaşırıyom :S rahatsız edici geliyo.
... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postslm ranil abla. abla bu gün çok kötü bir gün geçirdim ya. metroya binmek zorunda kadım. karşılıklı dört koltuklardan birine oturdum salak gibi. karşıma kız oturdu. allahım bi anksiyete geldi o sıra, nereye baksam nasıl etsem napsam, yani çok saçma oldumkızda rahatsız oldu. abla yürüyerek mi gitsem ya binmesem bişilere. dolmuşlarda yanıma oturanlardan rahatsız olmuyom da karşıma bi kız oturunca napcamı şaşırıyom :S rahatsız edici geliyo.
ne yap o zaman hep tek koltuklara oturmaya çalış..
yer yoksa eğer ayakta git ..kendini yoktan yere sıkntıya sokma ..
veya yanında hep kitap taşı ..zorda kalırsan eğer ..karşılıklı olduğun zamanlar kitaba dal ...oku bari ..
o zaman kendini biraz daha iyi hissedersin ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
nasılsın ablacığım... ben bu aralar yoğunun ilgilenemiyorum site ile. arkadaşın ödevine yardımcı oluyorum. paylaşımlarda bulunmuşsun. biz kracı ailecek severizo şarkısı gerçekten çok güzel ve duygulu. insanlara hissetmeleri gereken duyguyu aşılayan bir şarkı. kıracı bu yönden taktir ediyorum.
ablacığım sen nasılsın. inşallah iyisindir. baharla ara sıra mesajlaşıyoruz. sana slm ı var onunda. inş herşey tüm portal sakinleri için daha güzel olur.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
İLKSENCİM HERKES iyi olsunda ara sıra girelim yine ..ama bak yazmadan geçmeyin ha ..
benşim misafirlerim var onlarla ilgileniyorum bende ...1 hafta daha giremem yani...
kendinize iyi bakın ve habersiz bırakmayın bu sayfayı ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Selam herkeseiyiydim 3-4 gündür , bu sabah 9 da kardeşim 11 de arkadaşım kaldırdı uyuyamadım dogru düzgün sersemligin sonucu garip hisler =) bişey olmaz..sizler naslsınız millet
ranil abla özledim valla seni sensiz tadı yok forumun
Yorum
Yorum