Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
    Yazı tam beni anlatmış işte teşekkrler
    size yardımcı olacağını düşündüğüm için alıntı yaptım
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• sağol ablasının birtanesi..
      uzun zamandır böyle şeyler okumamıştım ...iyi geldi banada ..
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
        alacağınız olsun sizin emi
        beni yalnız bıaktınız..küstüm siz ....arasıra uğrayın da iyi olduğunuzu bileyim be kzlar ..
        kendinize iyi bakın ..
        depresif sen nasılsın ...?
        ranil ne desen haklısın ,bu ara baba oğul ,bilgisayarda netten bir oyuna fena sardılar ,ellerinden alabilene aşk olsun ,erken saatlerde oğlan alıyor gece geç saatlere kadar da babada.böylece bana da kendimi dışarıya atmak kaldı.
        yurt dışından yatılı misafir gelecek ,şöyle çaplı bir temizlik lazım ,ama gel gör ki elim kolum kalkmıyor.kadın tutayım dedim :ben ne zaman kadın tutmaya kalksam köküne kıran giriyor.meğer benim gibi ne çok tembel kadın varmış..
        canımcım senin hayat nasıl gidiyor.?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
          ranil ne desen haklısın ,bu ara baba oğul ,bilgisayarda netten bir oyuna fena sardılar ,ellerinden alabilene aşk olsun ,erken saatlerde oğlan alıyor gece geç saatlere kadar da babada.böylece bana da kendimi dışarıya atmak kaldı.
          yurt dışından yatılı misafir gelecek ,şöyle çaplı bir temizlik lazım ,ama gel gör ki elim kolum kalkmıyor.kadın tutayım dedim :ben ne zaman kadın tutmaya kalksam köküne kıran giriyor.meğer benim gibi ne çok tembel kadın varmış..
          canımcım senin hayat nasıl gidiyor.?
          bende iyiyim canım çok şükür ..yaz geldi sayılır ya ..hareketlendik yani..
          yarın pikniğe gideceğiz kızlarla ..her şey güzel yani..
          ------------
          dep.. ziyaretçi defterin kapalı ablam o yüzden buraya yazıyorum ..
          yabaancılaşmaya alışacaksın ..kabulenmen lazım ..o zamna beyin sana bu oyunları oynamayacak bak ..ve inan bana hiç kötü bir şey olmayacak ..dr da bilmiyor yani..dr güven ..adam yok yere dr olmamış dimi .
          normal hayatına yaşamaya bak sen ...ve hastalığını sevmeye çalış ..
          görüşürüz sonra ..

Yorum

bende iyiyim canım çok şükür ..yaz geldi sayılır ya ..hareketlendik yani..
            yarın pikniğe gideceğiz kızlarla ..her şey güzel yani..
            ------------
            dep.. ziyaretçi defterin kapalı ablam o yüzden buraya yazıyorum ..
            yabaancılaşmaya alışacaksın ..kabulenmen lazım ..o zamna beyin sana bu oyunları oynamayacak bak ..ve inan bana hiç kötü bir şey olmayacak ..dr da bilmiyor yani..dr güven ..adam yok yere dr olmamış dimi .
            normal hayatına yaşamaya bak sen ...ve hastalığını sevmeye çalış ..
            görüşürüz sonra ..
            iLk defa bu kadar yogun oluyo abla korkuyorum ya buda pa'nın oyunu demi tümörden beyin kanamasından korktugum gibi geçicek dimi buda onlar gibi cok garip bi his ya uf
            Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• bu konuda ki yoğunluk geçecek ..başka şeylere takacaksın ablacım ..bizler pinpirikli insanlarız ..ve panik ataklılar bu yüzden çok yaşarlarmış....araştır istersen bak ..
              geçecek hepsi geçecek inan bana ..bende geçmeyecek zannerderdim ama geçiyor ...
              ----------------

hem ben sizler küsüm ha ...esinti,depresif,yuko,panik ..
              biraz naz yapayım
              anneler günümü kutlamadınız ...
              -----------
              yuko,panik,ilksen ,iyimser,iris ve diğerler hepinizin anneler gününü kutluyorum ...

Yorum

• ben geldim
                nasılsınız tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.ranil nasılsın .evet ben yoktum ama nedenide yok.pek giremedim misafir gelen giden dünya telaşı işte .....
                ben iyiyimiyi olmaya çalışıyorum.ama bir problemmim yok çok şükür.
                kendinize iyi bakın.allaha emanet olun
                testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• ben yoLLardaydım ya ) ancak şimdi fırsat bulabildim ablacım anneler günün kutlu olsun

Yorum

ben yoLLardaydım ya ) ancak şimdi fırsat bulabildim ablacım anneler günün kutlu olsun
                    sağol ablacım ..
                    latife yapayım dedim ..
                    hayırdır ne yapıyorsun yollarda .?

Yorum

• ablacığım nasılsın bu gün. inş. iyisindir. zaman zaman sorunlarımızın ortaya çıkmasına alışmamız mı gerekiyor, bilmiyorum. yaşadığım her travmatik yaşantı sorunlarımı artırıyor. döngüyü tam kırdım derken yeni olumsuzluklarla karşılaşıyorum. hiç bitmicek, hiç çözülmeyecekmiş gibi geliyor bana sıkıntılarım.
                      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                        ablacığım nasılsın bu gün. inş. iyisindir. zaman zaman sorunlarımızın ortaya çıkmasına alışmamız mı gerekiyor, bilmiyorum. yaşadığım her travmatik yaşantı sorunlarımı artırıyor. döngüyü tam kırdım derken yeni olumsuzluklarla karşılaşıyorum. hiç bitmicek, hiç çözülmeyecekmiş gibi geliyor bana sıkıntılarım.
                        ablam sana ait birşey değilki bu ..
                        dün tansiyonum yükseldi ..neden .
                        neden yok işte ..
                        ama ben hemen abarttım ..başım da ağrıyordu..tamam dedim beyin kanaması ...
                        bugün iyiyim ..
                        ama bu bile benim de geriye gitmeme sebep oluyor sanki..
                        mehter takımı gibi iki ileri bir geri ..
                        ee hayat bu işte ..
                        her zaman iyi olurrsak nasıl geçecek hayat ...
                        sıkıntısız insan göster bana ..yok .
                        ama gaygısız ve umursamaz insan çok ..
                        keşke onlar gibi olabilsek ..
                        kendimizi bu kadar irdelemesek ..

Yorum

sağol ablacım ..
                          latife yapayım dedim ..
                          hayırdır ne yapıyorsun yollarda .?
                          Orduya geldim abla istanbuldaydım üniversite hesabı annemide getirdim gayet iyiym allaha şkr hee annemi korkuyorum diye getirmedim tatile geldi ama onun olması daha güçlü yapıyo beni

Yorum

Orduya geldim abla istanbuldaydım üniversite hesabı annemide getirdim gayet iyiym allaha şkr hee annemi korkuyorum diye getirmedim tatile geldi ama onun olması daha güçlü yapıyo beni
                            oh iyi ollmuş anneni getirmen ..ama alış bak yanlız kalmaya ..annemiz her zaman yanımızda olmayacak...keyfini sür annenin yanında olamsının ..
                            iyi olmana ayrıca çok sevindim ..galiba senin hastalık anneni hep yanında istiyor ha ne dersin .

Yorum

oh iyi ollmuş anneni getirmen ..ama alış bak yanlız kalmaya ..annemiz her zaman yanımızda olmayacak...keyfini sür annenin yanında olamsının ..
                              iyi olmana ayrıca çok sevindim ..galiba senin hastalık anneni hep yanında istiyor ha ne dersin .
                              Zaten 2 senedir yalnızdım burda ondan yana bi korkum yok

Yorum

• depresif ranil merhaba...nasılsınız
                                bende ruhen iyiym ama belim çok kötü.2 gündür yatıyorum .keyfi yatakta yatmak iyi de hastalıklayatmak çok kötü.allah yatalaklaraayardım etsin çok zor.depresif annen gelmiş gözün aydın..ne olursa olsun iyi olmaya çalışın.ranil sen nasılsın canım.kendinize iyi bakın
                                testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

İşleniyor...
                                X