Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kız ve erkek çok yakın arkadaş olamaz mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
    ilk açıklamama göre olur diye şartlı söyledim bu düşüncem kesindir. geçerli elektrik ve cinsellik yok ise kesinlikle olur.

2. açıklamamda bizim toplumumuza bakarak söyledim ve bu şartları yerine getiren biri erkek biri kız çok yakın arkadaş olana rastlamanın binde bir olacağına söylüyorum. ve genelde erkekler bozuyor dedim.

senin düşüncen temizdir. yada böyle arkadaşlıklarda bir tarafın düşüncesi temiz olabilir. ancak çok yakın arkadaş olmaktan bahsediyoruz bu zor iştir.
    Bende 'geçerli elektrik ve cinsellik' var olup da hala arkadaş olabilirler dediğimi hatırlamıyorum zaten? Bunlar yoksa kesinlikle olur diyosun benim yorumumdan sonra da ama bu da bin de bir olabilir diyorsun, keşke ilk yaptığın yorumda ama bu binde bir olan bir şey deseydin zaten yorum yapmazdım yazdığın şeye. Neyse konu dağılmasın ben kendi açımdan her gördüğüm erkekte bi elektrik almadığımdan hala olabilir diye düşünüyorum.
    ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
      Bende 'geçerli elektrik ve cinsellik' var olup da hala arkadaş olabilirler dediğimi hatırlamıyorum zaten? Bunlar yoksa kesinlikle olur diyosun benim yorumumdan sonra da ama bu da bin de bir olabilir diyorsun, keşke ilk yaptığın yorumda ama bu binde bir olan bir şey deseydin zaten yorum yapmazdım yazdığın şeye. Neyse konu dağılmasın ben kendi açımdan her gördüğüm erkekte bi elektrik almadığımdan hala olabilir diye düşünüyorum.
      tartışılacak birşey yokki ikimizde aynı şeyi söylüyoruz. erkekte seninle yakın arkadaş olup elektrik almıyorsa(sen güzelsin nasıl olacak oda ayrı bir soru işareti) senin dediğin gibi çok yakın arkadaş olursunuz yıllarca..
      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

bir kiz ve bir erkek yakn arkadas olabilir AMA mutlaka taraflardan biri digerine duygusal birseyler besler.birinin gonlu digerine mutlaka kayar ve bu duygularini bastirir.bu da cok tehlikelidir
        Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ
          Çocuk aşırı yakışıklı ve karizmaysa gönlü kayan ilk taraf kız olur.
          Bizim üniversite de aşırı yakışıklı bir arkadaşımız vardı. Kısa bir süre sonra bir ton kız arkadaşı hatta kankası oldu desek yeridir

Kızların bir kısmı [bakın hepsi değil, bir kısmı] pek bi severler aşırı yakışıklı erkekler ile kanka olmayı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
            Bizim üniversite de aşırı yakışıklı bir arkadaşımız vardı. Kısa bir süre sonra bir ton kız arkadaşı hatta kankası oldu desek yeridir

Kızların bir kısmı [bakın hepsi değil, bir kısmı] pek bi severler aşırı yakışıklı erkekler ile kanka olmayı
            Bayılıyorum benim yorumlarıma cevap yazılmamasına.

Çünkü yorumlarıma cevap yazılmaması yorumlarımın içtenliğinin ve samimiyetinin ispatıdır. Evet tekrarlıyorum; kızların bir kısmı yakışıklı erkek gördümü hemen aşık olurlar ama adam çok yakışıklı ve talibi çok diye de adamı uzaktan uzaktan severler. Bakarlar ki adam sahipli ki zaten yakışıklı adam sahipsiz kalmaz. Bakarlar ki adam sahipli o zamanda arkadaş, kanki, dost ayağına adamın yanında takılır dururlar. Tabi adam anlamaz zannederler ama kızların bir özelliği vardır sevdiler mi aleni bir şekilde belli ederler.

Bknz: Yelkenleri suya indirmek. Geberiyorum aşkından durumları

Yorum

Taraflardan biri çirkinse olabilirler yoksa mümkün değil. Gerçek bu.

Yorum

cinsel manada arkadaş kalabilmek mümkün değil ama illaki aşk konusu gündeme gelecekse tabi ki illaki aşık olacaklar diye bir kural yok arkadaş olarak kalırlar ama cinsel yönden ne kadar inkar etsede taraflar bunu engellemeleri pek mümkün olmaz...

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                  Erkek gay ise eğer sorun çıkmaz sanırım.
                  heheh evet gaylerden iyi arkadaş olur kızlar bayılırlar o tip arkadaşlara hem erkek hem kız niyetine tepe tepe kullansınlar....

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hayır olamaz.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: omen
                      Bizim bi yakınımız vardı böyle feminen bi çocuk, yani ne erkek ne kız..neyse buna mahalledeki bütün kızlar kadınlar güveniyor tabi, hani hamamcı kabul etse bunu alıp kadınlar hamamnıa bile götürmek istemişler. Neyse bir gün bu çığlık çığlığa sokağa atmış kendisini, herkes bir erkeğin buna tecavüze veya tacize kalkıştığını sanmış, tabi durum sonradan ortaya çıkmış meğerse komşu kadınlardan biri bunu taciz etmiş, tabi taciz de değil test etmiş, çünkü 5 dakika sonra kadın bunun peşinden çıkmış kahkahalar atarak..bunlar merak etmişler bu çocuk bu kadar yanımızda duruyorda hiç mi etkilenmiyor diye Meğersem inanılmaz güvenilir çıkmış..işte durum bu. İyi arkadaş olurlar gayler ile kızlar..
                      )..........
                      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                        )..........
                        Gayler sıradışı göründükleri için bayılırlar kızlar. Ama asıl bayıldıkları aşırı yakışıklı erkeklerdir. Aşırı yakışıklı erkekler ile arkadaş olmaya bayılırlar bir kısım kızlar.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: omen
                          Bizim bi yakınımız vardı böyle feminen bi çocuk, yani ne erkek ne kız..neyse buna mahalledeki bütün kızlar kadınlar güveniyor tabi, hani hamamcı kabul etse bunu alıp kadınlar hamamnıa bile götürmek istemişler. Neyse bir gün bu çığlık çığlığa sokağa atmış kendisini, herkes bir erkeğin buna tecavüze veya tacize kalkıştığını sanmış, tabi durum sonradan ortaya çıkmış meğerse komşu kadınlardan biri bunu taciz etmiş, tabi taciz de değil test etmiş, çünkü 5 dakika sonra kadın bunun peşinden çıkmış kahkahalar atarak..bunlar merak etmişler bu çocuk bu kadar yanımızda duruyorda hiç mi etkilenmiyor diye Meğersem inanılmaz güvenilir çıkmış..işte durum bu. İyi arkadaş olurlar gayler ile kızlar..
                          kadınlar hamamına girdiğine göre delikanlı adammış)))
                          Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

• ''bir erkek bardakla bile ayni ortamda uzun sure kalsa bardaga karsi bile bisey hisseder'' erdal bakkal.(leyle ile mecnun)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                              kadınlar hamamına girdiğine göre delikanlı adammış)))
                              Süper ya. Adama gay diyorsunuz ama aslında delikanlının önde gideni ya. Hiçbir delikanlının yapamayacağı bir cesareti göstermiş; kadınlar hamamına girmiş ya

Yorum

• bir kız ve birr erkek çok yakın arkadaş olamazlar belki uzaktan arkadaş oalabilriler ama yakınlaştıkça iş aşka dönüşebilir

Yorum

İşleniyor...
                                X