Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFEXOR KULLANANLAR MUTLAKA BAKSIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Hadi bakalim. insallah.

    Yorum


    • efexoru 5 ay kullandım bu etken madde bana hiç yaramadı.endişelerimi çok üst seviyelere çıkarttı.şimdi 23 gündür cipralex kullanıyorum bakalım bu ne yapacak.ama bu kez asla 5 ay bekleme 1-2 ayda iyi yapmadı bırakırım.üstelemenin anlamı yok

      Yorum


      • 10 yildir paroksetin iciyordum. Artik yeni doktorum Medofaksin(VENLAFAKSIN) yazdi. Yurtdisindayim ilac isimleri farkli olabilir. Pelte gibi olmak istemiyorum , etkin olmak istiyorum. Paroksetin yuzunden ve asiri cesaretten 200bin dolar batirdim.
        Last edited by Paroksetin; 10-10-2012, 02:09 PM.

        Yorum


        • Artik para kazanmak istiyorum,batirmaktan biktim. Bu venlafaksin basima neler getirecek bakalim.Gerci paroksetin sayesinde cok buyuk ticaretler yapmistim.Gercek dostun veya bir agbinin yerini hic bir ilac tutmuyor.Maalesef buda bizde yok.

          Yorum


          • Arkadaşlar herkese merhabalar siteye bu akşam üye oldum efexsor kullanıcısıydım simge hanımın yazısını okuduktan sonra başka ilaca geçtim allah razı olsun ondan

            Yorum


            • ya arkadaşlar efexora laf etmeyin ,bağımlılk yapsaydı piyasaya normal reçete vermezlerdi..uzun süre kullancaksanız zmanı geldiğinde yavaş yavaş bir şekilde bırakırsınız..lütfen büyütmeyelim ,hem efexor gerçekten sağlam bir ilaç..

              Yorum


              • MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR, BENDE 1,5 YILDIR EFEXOR 150mg. KULLANICISIYIM. NACİZANE GÖRÜŞLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ÖNCELİKLE HERKESİN BÜNYESİNİN FARKLI FARKLI OLDUĞUNU BİLMEK LAZIM. MALESEF Kİ ÜLKEMİZDE ( VE DÜNYADAKİ PEK ÇOK ÜLKEDE ) GENEL OLARAK CİDDİ RAHATSIZLIKLAR DIŞINDA ÇOK İYİ TAHLİLLER VE ARAŞTIRMALAR YAPILIP NETİCESİNE GÖRE BİR TEDAVİ UYGULANMAMAKTADIR. BU YÜZDEN RASTGELEYE YAKIN DENEME YANILMA ŞEKLİNDE TEDAVİ UYGULANMAKTADIR. PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARI ÇÖZMEK TIPTA EN ZOR OLAN İŞLERDEN BİRİDİR. GENEL OLARAK BEYİN KİMYASALLARININ DENGESİZLİKLERİ, HORMON BOZUKLUKLARI VE GELİŞİMDE ŞEKİLLENMESİYLE İLGİLİ SORUNLARDIR. ( GELİŞİMDE ŞEKİLLENME ÇOK DETAYLI BİR KONU OLDUĞU İÇİN BURADA ÇOK DETAYLANDIRMAYA GEREK YOK ) BUNLARI NEDEN YAZDIĞIMA GELİNCE KISACA, BANA İYİ GELDİ İLAÇ SÜPER, YOK BENDE İŞE YARAMADI BERBAT BİR İLAÇ, HAYIR ÇOK KÖTÜ KULLANMAYIN, HERKES KULLANSIN ÇOK İYİ FALAN FİLAN YANİ ZATEN RAST GELE DENEMEYLE DOKTORUMUZUN VERDİĞİ VE ASLINDA KENDİ VÜCUDUMUZDA İŞE YARAYIP YARAMADIĞINI BİLMEDİĞİMİZ HANGİ İLAÇ OLURSA OLSUN, İYİ YADA KÖTÜ, KULLANIN YADA KULLANMAYIN VS. GİBİ YORUMLAR YAPMAMAK ADINA BU AÇIKLAMANIN MANTIKLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM.
                DOĞRU OLARAK YAPABİLECEĞİMİZ ŞEY, KULLANDIĞIMIZ İLACIN KENDİ ÜZERİMİZDE NE ETKİLERİNİN OLDUĞUNU AÇIKLAMAK OLACAKTIR.BU AÇIKLAMALAR HANGİ İLAÇ OLURSA OLSUN İYİ YADA KÖTÜ ANLAMINA GELMEZ.
                KISACA BENDE EFEXOR UN BENİM ÜZERİMDEKİ ETKİLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
                BENİM SORUNUM ŞUYDU; EŞİMDEN AYRILMIŞTIM VE KENDİME GELEMEDEN HAYATIMA ÇOCUKLUK AŞKIM GİRDİ.İNANILMAZ SORUNLU BİR İNSANDI, ZATEN BENİM PSİKOLOJİK DURUMUM İYİ DEĞİLDİ ÜZERİNE TUZ BİBER OLDU. İŞ LE İLGİLİ SORUNLAR VE EKONOMİK SORUNLARDA EKLENİNCE, SON ZAMANLARDA AŞIRI AGRESİF, ALINGAN VE ÖFKE DOLU OLMAYA BAŞLAMIŞTIM. İNTAHAR DÜŞÜNCEM YOKTU AMA YAŞAMAK İÇİNDE BİR SEBEBİM YOKTU. GİTMİŞ OLDUĞUM DOKTORUMADA DAHA DETAYLI BİR ŞEKİLDE SIKINTILARIMI DİLE GETİRİNCE AĞIR BİR DEPRESYON GEÇİRDİĞİMİ VE YAZACAĞI İLACI EN AZ 1 YIL KULLANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.
                BAŞLANGIÇTA DOKTORUMUN KULLANMAMI YAZDIĞI İLK HAFTA 1X75mg İLE BAŞLAYIP İKİNCİ HAFTASINDA 2X75mg OLARAK DEVAM ETTİM.SONRASINDA 1X150mg. OLARAK 1,5 YILDIR KULLANMAKTAYIM. ŞİMDİ NASILIM, BİRAZ DAHA REALİST OLMAYA BAŞLADIM, AŞIRI DUYGUSAL VE VİCDANLIYDIM, ŞİMDİ KENDİME ÇOK HAKSIZLIK ETMEMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. AŞIRI AGRESİFLİĞİM AZALDI SAMAN ALEVİ GİBİYİM, SİGARAYI BİRAZ ÇOĞALTTIM ( AMA BU İLAÇ YÜZÜNDEN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ) NE KİLO ALDIM NEDE ZAYIFLADIM. SON ZAMANLARDA SABAHLARI UYANMAKTA BİRAZ ZORLANIYORUM, ALARM ÇALIYOR UYANIYORUM, SAATE BAKIYORUM, HA TAMAM DİYORUM AMA KALKMAM GEREKTİĞİNİN FARKINA VARAMIYORUM GİBİ BİRŞEY. ( ANLATMASI ZOR BİR DURUM ) BU YÜZDEN İŞE GEÇ KALABİLİYORUM. DUYGU DURUMUMA GELİNCE, DÜNYA YANSA, KIYAMET KOPSA UMURUMDA BİLE DEĞİL. NE OLACAKSA OLUR. BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE DOĞRU HAREKET ETMEYE VE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM. OLMUYORSA OLMUYORDUR. NAPAYIM YANİ...
                KULLANMAYI AKSATMAZSAM BENDEKİ YAN ETKİLERİ NELER:
                1-LİBİDOYU DÜŞÜRÜYOR. ( YANİ CİNSEL İLİŞKİ İSTEĞİM OLMUYOR, AMA CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA SIKINTIM OLMUYOR )
                2- BAŞKA BİR SIKINTI YAŞAMADIM

                KULLANMAYI AKSATIRSAM BENDEKİ YAN ETKİLERİ NELER: ( 1 GÜNLÜK AKSATMA DIŞINA ÇIKMADIM )
                1-BAŞIMI HER HANGİ BİR TARAFA ÇEVİRİRSEM, BİRŞEYLER BEYNİMİ İÇTEN KASIYOR GİBİ OLUYOR. ( BAŞ DÖNMESİ FALAN DEĞİL )
                2-SEBEBİ BELLİ OLMAYAN BİR HUZURSUZLUK BAŞLIYOR.
                3-HAFİF BİR PANİK YAŞATIYOR.

                ŞİMDİLİK BUNLARIN DIŞINDA BİR SIKINTIM OLMADI. DOKTORUMDA ZATEN KULLANMAZSAM BULANTI, KUSMA HATTA BAYGINLIK BİLE GEÇİREBİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ.
                BU YAKINLARDA DOKTORUMLA GÖRÜŞÜP ONUNDA ONAYINI ALIP, YAVAŞ YAVAŞ OLMASI GEREKEN ŞEKİL NEYSE O ŞEKİLDE İLACI BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
                TÜM ARKADAŞLARIMA ACİL ŞİFA DİLERİM, PSİKOLOJİK SORUNLARI AŞMAK GERÇEKTEN KOLAY DEĞİL, HER ŞEYDEN ÖNCE İLK TEDAVİ KENDİMİZDE BAŞLAR....
                SAYGILARIMLA;
                Teoman ERTOK

                Yorum


                • efexoru bırakmanın kendimce bir yolunu kullanıyorum :... bilim dunyasında ilk ve tek yoğun nefes egzersizleri ile bırakmak mümkün. üç gündür uyguluyorum hafif baş dönmesi dışında bir sorun yaşamıyorum günlük hayatımda...

                  KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

                  Yorum


                  • Değerli kardeşim depresif_99 , çok geçmiş olsun, öncelikle bilinçli bir insansın tebrik ederim, çok doğru şeyler yazmışsınız. Yazdıklarınıza kelimesi kelimesine aynen katılıyorum. Konu ile ilgili daha fazla bir şey söylemek abartı olur.
                    Tekrar Allah tan acil ve kalıcı şifalar diliyorum.
                    Last edited by freegen; 20-12-2012, 04:57 PM.

                    Yorum


                    • Bende eş değeri olan venegis 150 mg kullanıyorum.Dün içmedim ilacımı ve bugün yan etkiler dolayısıyla tekrar kullanmak zorunda kaldım.Alkol sorunum yüzünden arada sırada aksatıyorum ilacı.Kullanmadığım zaman ilk gün birşey olmuyor ancak ikinci güne girdiğimde çok değişik haller oluyor.Bundan dolayı da daha önce keşke haberim olsaydı da hiç başlamasaydım ilaca diyorum.

                      Yorum


                      • Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                        Bende eş değeri olan venegis 150 mg kullanıyorum.Dün içmedim ilacımı ve bugün yan etkiler dolayısıyla tekrar kullanmak zorunda kaldım.Alkol sorunum yüzünden arada sırada aksatıyorum ilacı.Kullanmadığım zaman ilk gün birşey olmuyor ancak ikinci güne girdiğimde çok değişik haller oluyor.Bundan dolayı da daha önce keşke haberim olsaydı da hiç başlamasaydım ilaca diyorum.
                        alkol alsanda ilacı iç aksatma;biraz karaciğere zarar verebilir ve alkol venegis in yan etkilerini arttırabilir ama ilacını aksatma arkadaşım

                        Yorum


                        • Efexor bende kullanıyorum bi bırakim dedim maske çizgifilmi gibi oldum kendimde değildimŞimdi azalta azalta bırakıyorum hiç bi faydasınıda görmedim 7 aydır abilify la kullanıyorum abilify gerçekten çok iyi geldi.

                          Yorum


                          • benim de doz artışı oldu artık 75+37,5 mg kullanıyorum. başta iyi geliyor, bir süre sonra etkisini yitiriyor ne yapacağımı bilmiyorum, bu daha ne kadar böyle sürüp gidecek? bir de bırakması var...
                            Merdivenlerden çıkarken / Orada olmayan bir adama rastladım / Bugün de yoktu orada! / Keşke, keşke hiç gelmese!

                            Yorum


                            • 6 yıldır panik bozukluk hastasıyım ilk 4 yılı ilaçsız idare etmeyi başardım ancak 4 yılın sonunda Doktora gittim doktorum Lustral ve Tranko Buskas'ı yazdı tranko buskasın üstünde bağlımlık yapabilir yazısı yazıyordu bende 2 3 tane kullandıktan sonra o ilacı bıraktım ancak Lustral'e devam ettim. 2. kutunun sonunda lustrali de doktora gitmeden kendi kararımla bıraktım. belki de hayatımda yaptığım en büyük hata hafif uyuşukluk dışında yan etkisini görmedim ama 1 sene içinde panik ataklar ara ara yoklamaya devam etti beni özellikle bu sene ve gene özellikle sına dönemlerimde dayanılmayacak derecede sıkıntı yerinde duramama ateş basması gibi sorunlarla karşılaştım ve ailem de yanımda yoktu ne yapacağımı şaşırdım ve gene bir psikiyatriste başvurdum. Doktor bu sefer de paxill isimli ilacı verdi ilk dört gün yarım sonra tama geçecektim ve sınav dönemimdide uyuşukluk hissi yaptı iştahımı kesti ama en önemlisi gece uykularımı böldü bir iki saatlik uykudan bir bunalımla kalkıyordum ve sabaha kadar o sıkıntı geçmiyordu o kadar kötü oldum ki 5. günde ilacı bırakıp son sınavımada girmeyip ailemin yanına geldim burda bir kaç gün sakin geçirdim ve annemin isteiğiyle burda da bir psikiyatriste gittim başımdan geçen bütün tedavi sürecini anlattım bu doktor da sabahları efexor akşamları içinde remeron adlı ilacı verdi ilaçlarımı doktordan çıktığımda hemen aldım ve akşamınada remeronu yuttum yutmamdan kısa bir süre sonra kendimi nereye atacağımı bilemedim öyle bir uyku bastı sürüne sürüne yatağıma gittim ve sabahta kafamı yastıktan kaldıramadım sonra kendi kendime öğrenciyim ve çoğu dersim sabah erken böyle gitmez dedim ve bu ilacı kullanmayı bıraktım efexor u kullansam yeter dedim efexor da uyuşukluk baş dönmesi gibi yan etkiler yaptı ama en önemlisi bu da paxill gbi gece uykularımı bölüyordu hakkında yazılanları okuyayım dedim ve bu siteyi gördüm ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum salı günü kullanmaya başladım çarşamba içtim bu gün almadım miğdem bulanıyor nabzım şiddetli atıyor etrafıma alık alık bakıyorum ve ağzımda da bir acımsı his var geçen her gün aleyhime işliyor 15 gün sonra okulum başlıycak ve ben ailemin yanından ayrılıcam 6 yıldır panik ataklarla uğraşmaktan bıktım daha 19 yaşımda hayatım zindana döndü bundan kurtulmak istesem de ilaçlara bağımlı olmakta istemiyorum ve sonumu iyi de görmüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
                              Last edited by Keçiçkul; 24-01-2013, 09:33 PM.

                              Yorum


                              • Merhaba Arkadaşlar, Ben 3 aydır efexor kullanıyorum ilk hafta 75 ile başladım şuan sabah 75 akşam 150mg olmak üzere günde iki kez kullanıyorum. ilacı düzenli kullanmadığım zaman yada ara verdiğim günlerim berbat geçiyor. Knedimi gün içerisinde kaybediyorum tanıyamıyorum, sevdiğim sevmediğim yemek ve tüm ilgi alanlarım değişti, kontrolsüz sinirleniyorum etrafıma zarar veriyorum. zayıf biri olmama nazaran sinirlendiğim dklarda karşımdakini öldürebilecek şiddete ulaşabiliyorum kendimi zor sakinleştiriyorum 20 dk sürüyor. nefes darlıkları yaşıyorum, panik atagım oldugu için onuda sıksık yaşıyorum, geceleri kabus görüyorum gözüm açık halislasyon lar görüyorum aşırı terleme ve iştah azalması var, hassaiyetim arttı, ışığa bakamıyorum yorgunluk ve uyuşukluk, miğde bulantısı,baş dönmesi,kulak çınlaması kısaca yan etkilerinin çogunu hatta hemen hemen hepsini yaşıyorum. bırakmaya çalıştım 15 günde dünyam tersine döndü hiç bir prblem yokken çıldırıyorum. Ne yapıcağımı bilemiyorum. sürekli aklımdan intihar ve şiddet götüntüleri geçiyor durum şudur ki bu beni korkutmuyor heycanlandırıyor. kolumu ince ince ziletle kesmek istiyorum rüyalarıma giriyor manyak gibi hafızama işledi. tabiykide böyle bişey yapayacağım ama yapmak içinde içim çok zorluyo noluyo yaa bana... geçen arkdaşımı itekledim kafası duvara çarptı ve bu çok hoşuma gitti kendimden korkuyorumm

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X