Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFEXOR KULLANANLAR MUTLAKA BAKSIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bilmiyorum serotonin üreten ne var

ama serotonini azaltan kafeinli içeçekler ve yiyecekler yasak çikololata,çay,kahve,cola bunlar yasak bize serotoinin doğal yoldan artırmak mümkün olsaydı bize doktor ilaç vermezdi malesef iyileşmek için ilaç şart benden istemiyorum ilaç içme her gidişimde bitirsin diye bekliyorum ama tam anlamıyla iyileşmeden ilaçı kesmek sıkıntılarımızın devam etmesini ve dahada kötüleşmesini sağlıyor

Yorum

10/10/2005 yılında ilk şiddetli atağımla birlikte acilde buldum kendimi. O günden sonra çok ızdırap dolu yıllar başladı. İlk bir yıl citol kullandım ve bu bir yıl boyunca toplu taşıma araçlarına dahi binemedim iş yerine dahi bırakılıyordum akşam alınıyordum. Her an büyük bir ızdıraptı ama direndim. Bir yılın sonunda doktorumu değiştirdim paxil ve rivotril birlikte kullanmaya başladım daha iyiydim çünkü rivotril insana güven veriyo cesareti arttıryo 2 yıl paxil'e devam ettim, ilaçlarımı hiç aksatmadım doktor ne diyosa yaptım ama iyileşemedim tek başıma biyerlere gidemiyordum bundan büyük ızdırapmı var özgürlüğüm elimden alınmıştı sanki ama yine yaşamaktan vazgeçmedim çok düşündüm yaşamak ızdırap diye ama Allah yasaklamış bi kere bunlarda bi sınav dedim dayandım direndim ve sonunda doktoru birdaha değiştirdim ve son doktorum bana efexor 75 mg ile yanında xanax tedaviye başladı o kadar kötüydümki xanax falan hikaye geliyodu fakat yine direndim sabrettim ve gerçekten şunu söylüyorum efexor'un üzerine ilaç tanımam sabah akşam 75 mg kullanıyorum ve artık eskisi kadar iyiyim hatta eskisindende iyiyim ve en önemlisi bu ilaç sayesinde artık iyileşebileceğime inancım var. İlk başta yan etkileri inanılmazdı gece titreyerek uyanmalar dişlerimi sıkmalar ama sonuç mükemmel artık ne yan etki var ne anksiyete ne depresyon, hayat çok güzel, özgürce yaşamak harika, istediğin an istediğin yere gidebilmek istediğin yerde eğlenebilmek muhteşem. Efexor için olumsuz yorumlar yazan arkadaşlar sanırım yan etkilerinden korkup erken pes eden arkadaşlar yada ciddi psikolojik rahatsızlığı olmadığı halde bu ilacı kullanıp basit bir kaç şeyi unutarak bunu ilaca bağlayanlardır.

Yorum

Bugün doktor reçetesiyle eczaneden aldıım efexoru yarın geri götürüyorum, simge hanım bu iyiliğinizi unutmayacağım beni büyük bir felaketten kurtrdınız

Yorum

asparagass17

efexor a yeni başLayanLar kuLLanıcı adımı msn oLarak ekLesin , bilgilendireyim sizi ...

Yorum

Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta doktor bana da EFEXOR XR verdi,ama burdaki yorumları okuduktan sonra kullanmaktan vazgeçtim.Zaten bu günlerde kendimi daha iyi hissediyorum.Doktoruma tekrardan gidip daha hafif bi ilaç isteyeceğim.Teşekkürler.

Yorum

maalesef efexor öyle bir ilaç.uzun yıllar kullandım.düşük dozla başlanır arttırılır ve bırakırkende azaltarak gidilir.yanında da ek ilaçlar da veriliyor genelde.ben lithuril kullanıyordum.ama efexor dan öyle soğudum ki anlatamam.bırakınca yaptığı etkiler lanet ettirmişti beni.neyseki şimdi ilaç falan kulanmıyorum.çok şükür
              x/X/x{paranoid dunya}x/X/x

Yorum

yeter ya yeter bu efexorun Allah belasını versin...

Yorum

beni delirtti o ilaç doktora söyledim değiştirdi

Yorum

ilacıma laf soyletmem, biraz yavas!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                      ne kadar kullanıyorsun günde?

Yorum

valla yaşadığımı söyledim
                        her ilaç herkese aynu etkiyi
                        yapmıyı zaten ilacınla sağlıkla kal

Yorum

150 niye napcan

Yorum

150 niye napcan
                            işe yarıyo mu bari...

Yorum

ben insanlıktan cıktım da...

Yorum

bazen yarıyo bazen yaramıyo. mesela çarşamba diyom işe yarıyo ya. ama cuma gunu diyom bonibon alsam daha iyi bea.

Yorum

İşleniyor...
                                X