Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFEXOR KULLANANLAR MUTLAKA BAKSIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Geçmiş olsun herkese.. ben 2 yılır efexor kullanıyorum doktoromu dinledim başlarken 75ml 3 ay geçtikten sonra 150 çıkardı 1 sene geçti iyi hissetmeye başladım kendimi ama 55 kilodan 65 çıkmıştım iştahta artış, çok uyuma ve pasif biri oldum yerinde duramayan ben. Daha sonra doktoruma gittim konuştuk bu kilo artışı normal dedi bazı kişilerde iştah azalması olurmuş yada şekerli şeyleri yeme abur cubur olurmuş.normal dedi bu ilacı bırakınca vereceksin dedi.
    (ünv. gidiyorum üstelik)
    Neyse bana 1 senelik 150 rapor yazdı. sürekli kullanım için yanına her ay gidiyordum çünki. sonra 6 ay sonra 70 kilo olmuşum kendimi bu sefer çirkin hissetmeye başladım gittikçe kilo alıyordum kıyafetlerim olmuyordu oklda herkes tuhaf bakıyor takmamaya çalışsamda insan ister istemez takıyo ama kendimi iyi hisediyorum neyseki diyerek devam ilaca.... şuan hazirandan beri bırakma çabasındayım 2 senede bana 20 kilo aldırdı şuan kilomu söylemeye utanıyorum 77 oldum. efexor ilacına başlayanlar için söylemek istediğim en önemli şey iyi düşünmeleri yan etkilerini saymıyorum arkadaşlar yeterince yazmış aynılarını bende yaşıyorum başlarken ve bırakırken daha beter olduğu ortada doktorların ne kadar sözünden çıkmasakta herşey ortada aslında. Yaşananlar...

Doktorlar yardım etmek istiyorlar yada ilaç firmalarına kazandırmak.
    bizse yardım edilmek ve hastalığımızdan kutulmak. Çaresizlik ne kötü.. :cry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuana81
      simge 3026 sen doktor musun, senin ne yetkin var da ilaç hakkında böyle yorumlarda bulunuyorsun, zaten burdaki çoğu kişi hassas etkileniyoruz, geçenlerde bu yazıları okuduktan sonra etkilendim efexor'u bıraktım , resmen dibe vurdum, doktor bana kızdı, böyle yorumlar yaparak insanlara iyilikte bulunduğunu mu sanıyorsun
      arkadaşlar doktorlarınıza güvenin, böyle saçma sapan yazılara kulak asmayın, ben o hatayı yaptım, siz yapmayın, ve ilaç hakkında endişeleriniz olursa sadece doktorunuzla paylaşın...
      bu konuda ben gereken uyarıda bulunmuştum ve insanların bundan olumsuz etkileneceğinide söylemiştim ve işte tuana bunun örneği!! bakın bu site fayda vermekten çok kafamızı karıştıracaksa amacından sapar buda bizim elimizde! lütfen artık herhangi bir ilaç için yorum yapmayın kullanın,bırakın gibisinden.. çok bilinçli olmama rağmen beni bile etkiledi bu yorumlar mesela ben efexor bırakıldığında böyle etkiler vereceğini bilmiyordum.. belki bıraktığımda da bünyem bunu doğal karşılayacaktı.. ama artık bilinçaltıma bir kez yerleşti ya bırakmama doktorum karar verdiğinde acaba mı diye kendime sormadan edemeyeceğim... :evil:
      hassas ruhlar terazisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuana81
        simge 3026 sen doktor musun, senin ne yetkin var da ilaç hakkında böyle yorumlarda bulunuyorsun, zaten burdaki çoğu kişi hassas etkileniyoruz, geçenlerde bu yazıları okuduktan sonra etkilendim efexor'u bıraktım , resmen dibe vurdum, doktor bana kızdı, böyle yorumlar yaparak insanlara iyilikte bulunduğunu mu sanıyorsun
        arkadaşlar doktorlarınıza güvenin, böyle saçma sapan yazılara kulak asmayın, ben o hatayı yaptım, siz yapmayın, ve ilaç hakkında endişeleriniz olursa sadece doktorunuzla paylaşın...
        ben bu ilacı sana bırak demedim bırakacaksanda kendi başına bırak demedim.ayrıca buradaki herkes doğruyu yanlışı ayırabilcek yaşta ve düzenli tedavi gören insanlar o yüzden kendi başlarına birşey yapmıcak kadar bilinçliler emin ol cnm !
        kaç defa yazdım yine yazıyorum ama sanırım sen okumadın yazdıklarımı defalarca söyledim arkadaşlar bu ilacı bırakacaksanızda doktor kontrolünde bırakın kendi başınıza hareket etmeyin diye. Ben yaşadıklarımı yazdım bu ilacı kullandığım süre boyunca!
        Zor bırakıldığı için tedavide başka ilaç kullanılması taraftarıyım hepsi bu!
        BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

sevgili gizemlisudamlası

Orjinal yazı sahibi: gizemlisudamlasi
          Geçmiş olsun herkese.. ben 2 yılır efexor kullanıyorum doktoromu dinledim başlarken 75ml 3 ay geçtikten sonra 150 çıkardı 1 sene geçti iyi hissetmeye başladım kendimi ama 55 kilodan 65 çıkmıştım iştahta artış, çok uyuma ve pasif biri oldum yerinde duramayan ben. Daha sonra doktoruma gittim konuştuk bu kilo artışı normal dedi bazı kişilerde iştah azalması olurmuş yada şekerli şeyleri yeme abur cubur olurmuş.normal dedi bu ilacı bırakınca vereceksin dedi.
          (ünv. gidiyorum üstelik)
          Neyse bana 1 senelik 150 rapor yazdı. sürekli kullanım için yanına her ay gidiyordum çünki. sonra 6 ay sonra 70 kilo olmuşum kendimi bu sefer çirkin hissetmeye başladım gittikçe kilo alıyordum kıyafetlerim olmuyordu oklda herkes tuhaf bakıyor takmamaya çalışsamda insan ister istemez takıyo ama kendimi iyi hisediyorum neyseki diyerek devam ilaca.... şuan hazirandan beri bırakma çabasındayım 2 senede bana 20 kilo aldırdı şuan kilomu söylemeye utanıyorum 77 oldum. efexor ilacına başlayanlar için söylemek istediğim en önemli şey iyi düşünmeleri yan etkilerini saymıyorum arkadaşlar yeterince yazmış aynılarını bende yaşıyorum başlarken ve bırakırken daha beter olduğu ortada doktorların ne kadar sözünden çıkmasakta herşey ortada aslında. Yaşananlar...

bendede aşırı kilo kaybına neden oldu! 65 kilodan 47 düştüm ya verirsin bunu problem yapma önce sağlığına dikkat et! bak ben toparlamaya başladım sabret biraz herşey düzelicek ayrıca kendi kötü hissetme önce sağlık biliyosun.
          Allah acil şifa versin
          BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

ve lasombra

Cnm benim gibi aynı sorunları yaşayan bir çok insan var! Ben kafa karıştıracak bir yorumda bulunduğumu sanmıyorum! belki şuan değil ama birgün bırakmak zorunda kaldığınızda beni anlıcaksınız

arkdaşlar tekarar söylüyorum KULLANDIĞINIZ HER İLAÇ DOKTOR KONTROLÜNDE BIRAKILIR! Lütfen kendiniz almayın bu kararları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mor_Krizantem
              Orjinal yazı sahibi: mustifrazer
              Yaklaşık 1 aydır Efexor xr(75 mg) kullanıyorum,hiçbir faydası olmadı hatta benim passifloram bile Efexor xr'ı sollar yani,neyse ben size verdiğiniz bu güzel bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum ve ilacı bugün şuan şu dakika şu saniye bırakıyorum.Efexor dışarı,yaşasın Passiflora şurup.

iyi,, bırakta gör bakalım dünya nasılmış :lol:

lasombra, sen efex mümessili felanmısın :lol:
              Mor Krizantem ben ilacı bırakalı 3 gün oldu ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de başka bir yan etki gördüm.Kısacası ilacı bıraktım ama bırakta gör bakalım demişsin ya ne görecektim anlatır mısın biraz?Bu arada belki psikiyatr'ım konuşup lustral tedavisine başlıyabilirim.

Yorum

Yaklaşık 1 aydır Efexor xr(75 mg) kullanıyorum,hiçbir faydası olmadı hatta benim passifloram bile Efexor xr'ı sollar yani,neyse ben size verdiğiniz bu güzel bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum ve ilacı bugün şuan şu dakika şu saniye bırakıyorum.Efexor dışarı,yaşasın Passiflora şurup.

Mor Krizantem ben ilacı bırakalı 3 gün oldu ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de başka bir yan etki gördüm.Kısacası ilacı bıraktım ama bırakta gör bakalım demişsin ya ne görecektim anlatır mısın biraz?Bu arada belki psikiyatr'ım konuşup lustral tedavisine başlıyabilirim.
                musti aslına bakarsan ilk etapta 75 başladığımda içmediğim zamanlarda problem olmuyordu sanırım doz artışı yaşamadığından kolay oldu! mor krizantem ona istinaden söledi sanırım.. bırakman güzel lustralin çok iyi olduğunu duymuştum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: simge_3026

musti aslına bakarsan ilk etapta 75 başladığımda içmediğim zamanlarda problem olmuyordu sanırım doz artışı yaşamadığından kolay oldu! mor krizantem ona istinaden söledi sanırım.. bırakman güzel lustralin çok iyi olduğunu duymuştum
                  ............

Yorum

mustiii

kaliteli bi ilaç olduğunu duymuştum kullananlarda memnun!
                    umarım tekrardan iyi gelir ve atlatırsın! acil şifa diliyorum

Yorum

Re: sevgili gizemlisudamlası

Orjinal yazı sahibi: simge_3026
                      (ünv. gidiyorum üstelik)

bendede aşırı kilo kaybına neden oldu! 65 kilodan 47 düştüm ya verirsin bunu problem yapma önce sağlığına dikkat et! bak ben toparlamaya başladım sabret biraz herşey düzelicek ayrıca kendi kötü hissetme önce sağlık biliyosun.
                      Allah acil şifa versin
                      nasıl oluyoo yaa bu sende kilo kaybı bende kilo artışı anlamadım açıkçası ama bu gün tartıldım 78.5 :cry: gün geçtikçe ilacıda bırakma çabasındayım baya zorlanıyorum açıkçası neden bu kadar alıyorum bilmiyorum normal düzenli yiyorum ve abartı yemiyorum ne olduğunu çözemedim kan sayımı ve kolestrol ölçümü yaptırac bu hafta delirecem bu kilo olayına hiç bir kıyafet olmuyo her an yeni şeyler almak zorunda kalıyorum üstüme :cry: bırakamıyorum bu ilacı off offf

Yorum

gizemlisudamlası

İlacın yan etkileri kişinin bünyesine göre değişir. Yani kişiden kişiye farklılık gösterir. Çok problem yapma diyet yaparakda verebilirsin kilolarını ama dediğim gibi önce sağlık

ayrıca doktor kontrolünde umarım ilaçlarını bırakıyorsundur.Kendine biraz zaman ver ve kilo konusunda lütfen takıntı yapma sağlığın daha önemli çünkü! Kendine dikkat et sağlıklı günler

Yorum

bende yaklaşık 5 ay önce kullandım efexor. Bundan önce lustral kullanmıştım onun yan etkileri berbattı bu yüzden efexorunkileri pek hissetmedm. Gerçekten mecbur kalmadıkça denemeyin. İyice kötü olduğunuzu düşünenen kadaer almayın doktor verse dahi.. Çünkü bırakmak gerçekten zor. Başlarkende bitirirkende çok düşünün. Allah herkese acil şifalar versin.........

Yorum

evtttt bu gun 4. almadigim gun doktor kontorolunde yavas yavas azaltarak artik kestim bitti bitti sonunda beynimde`de bitti artik iyiyim ama ilk 2 gun biraktigimin ilk 2 gunu biraz zordu ama oda gecti daha`da iyi olacam biliyorum belkide artik agzima hic bir ilaci surmeyecegim :lol:
                            birakma cabasinda olanlara en buyuk soyleyebilicegim sey kendinizi surekli iyi olacaginiza duzeleceginize inanmak ben basardim bu hafta bitti. ekimin ilk haftasi bitkisel kareciger detokslari yapip vucudumdan tam ilaci atacam sonra eski kilo geri inecem biliyorum

Yorum

evtttt bu gun 4. almadigim gun doktor kontorolunde yavas yavas azaltarak artik kestim bitti bitti sonunda beynimde`de bitti artik iyiyim ama ilk 2 gun biraktigimin ilk 2 gunu biraz zordu ama oda gecti daha`da iyi olacam biliyorum belkide artik agzima hic bir ilaci surmeyecegim :lol:
                              birakma cabasinda olanlara en buyuk soyleyebilicegim sey kendinizi surekli iyi olacaginiza duzeleceginize inanmak ben basardim bu hafta bitti. ekimin ilk haftasi bitkisel kareciger detokslari yapip vucudumdan tam ilaci atacam sonra eski kilo geri inecem biliyorum
                              cnm bırakabildiğine sevindim gerçekten! nedir bu bitkisel karaciğer detoksları biraz bilgi versene

Yorum

6. gunumdeyim artik etkisi pek yok haftaya detoks haftam olacak yapacaklarim aslinda herkesin uygulamasi gereken yilda bir kez bile yeten vucudu temizleme detokslari. sagligimi artik cok dusunuyorum saglik bir yasam daha guzel cunki. verecegim seyler benim internette buldugum ve arsivimde olan yilda bir kezde olsa uyguladigim seyler umarim yararli olur...

Yorum

İşleniyor...
                                X