Geçmiş olsun herkese.. ben 2 yılır efexor kullanıyorum doktoromu dinledim başlarken 75ml 3 ay geçtikten sonra 150 çıkardı 1 sene geçti iyi hissetmeye başladım kendimi ama 55 kilodan 65 çıkmıştım iştahta artış, çok uyuma ve pasif biri oldum yerinde duramayan ben. Daha sonra doktoruma gittim konuştuk bu kilo artışı normal dedi bazı kişilerde iştah azalması olurmuş yada şekerli şeyleri yeme abur cubur olurmuş.normal dedi bu ilacı bırakınca vereceksin dedi.
(ünv. gidiyorum üstelik)
Neyse bana 1 senelik 150 rapor yazdı. sürekli kullanım için yanına her ay gidiyordum çünki. sonra 6 ay sonra 70 kilo olmuşum kendimi bu sefer çirkin hissetmeye başladım gittikçe kilo alıyordum kıyafetlerim olmuyordu oklda herkes tuhaf bakıyor takmamaya çalışsamda insan ister istemez takıyo ama kendimi iyi hisediyorum neyseki diyerek devam ilaca.... şuan hazirandan beri bırakma çabasındayım 2 senede bana 20 kilo aldırdı şuan kilomu söylemeye utanıyorum 77 oldum. efexor ilacına başlayanlar için söylemek istediğim en önemli şey iyi düşünmeleri yan etkilerini saymıyorum arkadaşlar yeterince yazmış aynılarını bende yaşıyorum başlarken ve bırakırken daha beter olduğu ortada doktorların ne kadar sözünden çıkmasakta herşey ortada aslında. Yaşananlar...
Doktorlar yardım etmek istiyorlar yada ilaç firmalarına kazandırmak.
bizse yardım edilmek ve hastalığımızdan kutulmak. Çaresizlik ne kötü.. :cry:
(ünv. gidiyorum üstelik)
Neyse bana 1 senelik 150 rapor yazdı. sürekli kullanım için yanına her ay gidiyordum çünki. sonra 6 ay sonra 70 kilo olmuşum kendimi bu sefer çirkin hissetmeye başladım gittikçe kilo alıyordum kıyafetlerim olmuyordu oklda herkes tuhaf bakıyor takmamaya çalışsamda insan ister istemez takıyo ama kendimi iyi hisediyorum neyseki diyerek devam ilaca.... şuan hazirandan beri bırakma çabasındayım 2 senede bana 20 kilo aldırdı şuan kilomu söylemeye utanıyorum 77 oldum. efexor ilacına başlayanlar için söylemek istediğim en önemli şey iyi düşünmeleri yan etkilerini saymıyorum arkadaşlar yeterince yazmış aynılarını bende yaşıyorum başlarken ve bırakırken daha beter olduğu ortada doktorların ne kadar sözünden çıkmasakta herşey ortada aslında. Yaşananlar...
Doktorlar yardım etmek istiyorlar yada ilaç firmalarına kazandırmak.
bizse yardım edilmek ve hastalığımızdan kutulmak. Çaresizlik ne kötü.. :cry:
Yorum