Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFEXOR KULLANANLAR MUTLAKA BAKSIN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sevgili ahe

bu kadar sabrettiysen biraz daha dayan derim bak mg oldukça düşürebilmişin doktor kontrölünde yap bunu sadece sabır.

allah yardımcın olsun
    BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

bu arada söylemeyi unuttum dün hastaneye gittim nöroloji bölümüne
      şikayetim ise başımdaki uyuşmalar ve vücuduma yayılmasıydı.!
      yaklaşık 30 dk sürdü muayene biz efexoru tartıştık bi çok dokor bu ilaca başlattığını bırakılmasının güç olduğunu ve kendisine gelen hastaların krize girmiş bir halde ilacı bırakamıyorum diyerek geldiğini anlattı.

benim dün 10. günümdü ama gayet sakindim senin gibi gelen az olur dedi! bi kaç ilaç yazdı ama psikiyatri ilacı değil
      tekrar bşa dönmeye hiç niyetim yok kilo kaybı oldu bende aşırı eski kiloları almak için ilaçlar
      arkadaşlar önce İNANIN ,sonra SABIRLI OLUN,DUA edin bol bol herşey sizin elinizde isterseniz yaparsınız.
      BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

efexor için bu kadar olumsuz yorumları anlamsız buluyorum!! nasıl bir ilaca ilk başlandıığında ilk birkaç hafta yan etkiler oluyorsa bırakılıncada olması gayet normal.. benim anlayamadığım arkadaşlar kullanmayın türü yorumlar en ne yapıcaz peki yazın ozaman bir reçete bize kullanalım!! bunlar bu kadar basitçe yorum yapılabilecek konular değildir..bu ilacı kullananlara ilacı öcü gibi göstermenizmi trajik yoksa henüz kullanmamış ama doktor verdiğinde kullanmak zorunda kalıcak kişileri ürkütücek olmanızmı?? bir şeylere ulaşmak kolay değil eğer efexor beni sağlığıma kavuşturucak ise bıraktığımda oluşabilecek yan etkilerde kabulümdür.. birde gittiğin doktorun sana efexor hakkında olumsuz yorumlar yapmasınıda hiç etik bulmuyorum çünkü bir meslektaşının bu ilacı bir çok hastasına vermesi durumunda bu doktor az bilgilimi yada ben veriyim iyleşsin sonrasınıda kendi düşünsün zihniyetinemi sahip oluyor.. ben bu sitede yıkıcı değil yapıcı yorumlar olmasını arzu ediyorum.....
        hassas ruhlar terazisi

Yorum

sanırım burada konunun ana teması ssri tipi ilaçlar efexor tek başına değil

Yorum

iki yıla yakındır efexor kullanıyorum ve yazılanları okudukça korkmaya başladım.bırakmak zor olacak galiba.

bi kere ilaçları almam bikaç gün gecikmişti.tansiyonum düştü, baya rahatsız oldum :cry:

azaltarak doktor denetiminde umarım kurtuluruz ilaçlardan

hastalıktan kurtulmak için ilaç , sonra ilaçlardan kurtulmak için ne yapacağız? :cry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lasombra
              efexor için bu kadar olumsuz yorumları anlamsız buluyorum!! nasıl bir ilaca ilk başlandıığında ilk birkaç hafta yan etkiler oluyorsa bırakılıncada olması gayet normal.. benim anlayamadığım arkadaşlar kullanmayın türü yorumlar en ne yapıcaz peki yazın ozaman bir reçete bize kullanalım!! bunlar bu kadar basitçe yorum yapılabilecek konular değildir..bu ilacı kullananlara ilacı öcü gibi göstermenizmi trajik yoksa henüz kullanmamış ama doktor verdiğinde kullanmak zorunda kalıcak kişileri ürkütücek olmanızmı?? bir şeylere ulaşmak kolay değil eğer efexor beni sağlığıma kavuşturucak ise bıraktığımda oluşabilecek yan etkilerde kabulümdür.. birde gittiğin doktorun sana efexor hakkında olumsuz yorumlar yapmasınıda hiç etik bulmuyorum çünkü bir meslektaşının bu ilacı bir çok hastasına vermesi durumunda bu doktor az bilgilimi yada ben veriyim iyleşsin sonrasınıda kendi düşünsün zihniyetinemi sahip oluyor.. ben bu sitede yıkıcı değil yapıcı yorumlar olmasını arzu ediyorum.....
              lasombra amacım ne insanları etkilemek nede bu ilaçları öcü gibi göstermek!
              amacım ne biliyormusun şuan sağlığıma kavuştum derken bırakma aşamasında " ilaçları bırakamadığım için" tekrar aynı sorunları yaşamam.VE bu dönemden geçen tedavi olmuşken bırakma aşamasında tekrar atakları başlayan bir çok arkadaşımız var...bende dahil
              ben illa kullanılmasın demiyorum efexor xr 75 mg olarak devam edildği zaman problem olmuyor ama doz yükseltilip azaltıldıkca çarpıyor
              ayrıca gittiğim doktor bizzat kendi doktorumla tanıştıklarını ve iyi bir doktor olduğunu söyledi.senin yanlış anladığın noktalar var sanırım meslektaşlar arasın karalama olmaz.
              unutmadan cnm tıbbı ilaçlar efexordan ibaret değil çok daha iyi ilaçlarda var emin ol!
              tavsiye edeceğim tek nokto psikiyatrist yerine psikolog tercih edilse daha iyi gelir en azından ilaçsız tedavi

ALLAH HEREKESE ACİL ŞİFA VERSİN

Yorum

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir Efexor kullanıyorum...150mg ile başladım,son 4 aydır 75 mg kullanıyorum..ama bu ilacı bırakamıyorum.,içmediğim ilk gün bile inanılmaz kötü oluyorum,midem bulanıyo,başım dönüyo,başım uyuşuyo...bana bırakmam konusunda yardım edecek olan birileri var mı yada destek alabileceğim?

Yorum

Yaklaşık 1 aydır Efexor xr(75 mg) kullanıyorum,hiçbir faydası olmadı hatta benim passifloram bile Efexor xr'ı sollar yani,neyse ben size verdiğiniz bu güzel bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum ve ilacı bugün şuan şu dakika şu saniye bırakıyorum.Efexor dışarı,yaşasın Passiflora şurup.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustifrazer
                    Yaklaşık 1 aydır Efexor xr(75 mg) kullanıyorum,hiçbir faydası olmadı hatta benim passifloram bile Efexor xr'ı sollar yani,neyse ben size verdiğiniz bu güzel bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum ve ilacı bugün şuan şu dakika şu saniye bırakıyorum.Efexor dışarı,yaşasın Passiflora şurup.
                    arkadaşım kendi kafana göre ilaçmı bırakıosun sen pasiflora sadece bitkisel muheviyatı olan bir şurup doktor senin venlafaxin maddesi bulunan bir ilaç(efexor dimicem artık bide beni ilaç mümesili felan sanarsınız neme lazım ) kullanmanı uygun bulduysa bir bildiği var dimi ama bide şöyle bak dersen eğer sen onunla daha mutluysan devam et önemli olanda bu zati..
                    hassas ruhlar terazisi

Yorum

iyi,, bırakta gör bakalım dünya nasılmış :lol:

lasombra, sen efex mümessili felanmısın :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mor_Krizantem

iyi,, bırakta gör bakalım dünya nasılmış :lol:

lasombra, sen efex mümessili felanmısın :lol:
                        :lol: ya sorma krizantem yoksa ben efex mümesilimiyim yoksa bu bir yanılsamamı aslında olay efex yada prozac değil anlatmak isetediğim şey başka..anladınız siz onu :o
                        hassas ruhlar terazisi

Yorum

arkadaşlar kafanıza göre ilaçlarla oynamayın lütfen bırakırken ve başlarken mutlaka bir uzmandan yardım isteyin bunlar ciddi ilaçlar

Yorum

mrb simge ben can yeni üyeyim yani bugün yazını az önce okudum etkilendim çünkü bende yaygın anksiyete bozukluğu çıktı zaten panik yaşayan biriydim ilk defa bir ay önce bi travma gibi bişey geçirdim YAB çıktı. psikiyatr 150mg verdi bana işletme fakültesinde okuyorum inanırmısın sınavlarda bile soruyu heyecandan okuyamadan cevaplıyorum işalllah bitecek ama bu sene neyse KiB YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM Hatta gsm bile verebilirim çünkü bizim halimizden ancak biz anlarız... karabük safranbolu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efoxor_22
                              mrb simge ben can yeni üyeyim yani bugün yazını az önce okudum etkilendim çünkü bende yaygın anksiyete bozukluğu çıktı zaten panik yaşayan biriydim ilk defa bir ay önce bi travma gibi bişey geçirdim YAB çıktı. psikiyatr 150mg verdi bana işletme fakültesinde okuyorum inanırmısın sınavlarda bile soruyu heyecandan okuyamadan cevaplıyorum işalllah bitecek ama bu sene neyse KiB YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM Hatta gsm bile verebilirim çünkü bizim halimizden ancak biz anlarız... karabük safranbolu
                              merhaba canım hoşgeldin siteye.. sanada büyük geçmişler olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun..
                              hassas ruhlar terazisi

Yorum

simge 3026 sen doktor musun, senin ne yetkin var da ilaç hakkında böyle yorumlarda bulunuyorsun, zaten burdaki çoğu kişi hassas etkileniyoruz, geçenlerde bu yazıları okuduktan sonra etkilendim efexor'u bıraktım , resmen dibe vurdum, doktor bana kızdı, böyle yorumlar yaparak insanlara iyilikte bulunduğunu mu sanıyorsun
                                arkadaşlar doktorlarınıza güvenin, böyle saçma sapan yazılara kulak asmayın, ben o hatayı yaptım, siz yapmayın, ve ilaç hakkında endişeleriniz olursa sadece doktorunuzla paylaşın...

Yorum

İşleniyor...
                                X