Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
sen hiç doktora gitmedin mi aşk olsun.önce doktor sonra tavsiye ..dışarı çıkmak istemeyişin normal bu dönemde ..bende birazdan çıkıcam çocuklara kırtasiye malzemesi lazım.önce doktora görün sağlıklı günler seni bekliyor.
-
düzeldi tabi şimdi o kabus günler yok sinemaya yada kapalı kalabalık yerlere gidemezdim gerçi hala öyle maça gidemiyorum.yada mitinglere ..ilaçlarını düzenli kullan geçer emin ol.gerçi bırakmak beni epey zorladı.ilaçlar uykumu düzene koymuştu şimdi bazen gece 4 ten aşağı uyuyamıyorum sabahlarıda kalkmak istemiyorum ama çocuklar için mecbur.belki böylesi iyi..insan senin halindeyken ne dışarı çıkmak ister nede birileriyle görüşmek.ilaç ilk başta ağız kuruluğu esneme uykuya düşkünlük ,mide bulantısı ilk başta 4 kilo verdim sonra aldım
not:bu dönem hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçecek merak etme:
Leave a comment:
-
kalb olayı cidden çok can sıkıcı kalp krizi falan geçiriyorum sanıyorsun ama biliyorsun ki panik atak.ben 2 yııl kullandım ilacı bıraktım.hep farklı şekilde yokluyor deliriyorum kontrolümü kaybediyorum .şimdide şiddetli baş ağrıları farklı farklı yokluyor.günlük aktitivetileri zor olsada düzenli yapmaya çalışıyorum.sosyal yaşamdan kopmayarak ayakta kalmaya devam ediyorum.bazen panik atak depresyonla devam eder o daha kötü.sana tavsiyem herşey gereği kadar yani hakettiğinden fazla değer verirsen hayal kırıklığı ve en ufak problemler yıpratıyor.senin kalbinin deli gibi atması seni agresif ve depresif yapıyor.ataklar en fazla 30 dk.sürer.dışarı çıkabilirsen arkdaşların varsa iyi gelir.kapalı ortamlardan uzak dur.
Leave a comment:
-
depresif yine panik ataktır aldırma sen ilacını düzgün kullan geçer merak etme..
Leave a comment:
-
o eski dostlar toplanmaya basladık ne güzelkalbimde gögsümde ağrı batma sol kolumda ağrı kalbimin sürekli hızlı atmasııııııı bıktımm. kardiyolog kalbinle ilgili sıkıntı yok diyor. o zaman niye ağrıyo niye batıyo niye hızlı atıyor yA ? kalp krizimi herneyse artık kurtulmak istiyorum bundan sabrediyorum yine her zamanki gibi
cipralexi 3 gün içemedim diye hastalıgım tekrarladı yüksek ihtimalle. ve bu sefer hiç alısık olmadıgım bu sekilde geldi
Leave a comment:
-
stratera kullanısımın 1 bucuk ayı bıtmıs durumda ataklarımı kontrol altına alabılıyo muyum evet alabılıyorum ama bu atakların hıc gecmeyecegı korkusunu kontrol altına alamıyorum Allah ım sana yalvarıyorum benı ve bu gıbı hastalıgı olan herkesın yardımcısı ol yasamayı hak ettıgımıze bızı ınandır bu gunler gerıde kalsın uzulmekten aglamaktan baska duygularda vardı hayatta tekrar yasat bıze bunları.
Leave a comment:
-
selam . aranızda beni hatırlayan olurmu bilmem uzun bi süre geçti siteye gelmeyeli bi bakıyım dedim kib
Leave a comment:
-
Ayrıca özel mesaj kutun doluymus gülben ablam :P msjlarım gitmiyor
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostHeeeyyy millet 40 yılda bir girer olmuşsunuz siteye..eski dostlarım diye başlık açtım kimse yok...:tinysmile_cry_t:
Sonuna geldik artık ama herkese hayırlı ramazanlar...hayırlı bayramlar..İnşAllah bu bayramla birlikte sağlık, mutluluk ve bereket gelir evlerimize..
Hepinizi tek tek çok özledim..:1:
Ranil abla en son sıkıntılı olduğunu yazmışsın...biliyormusun her yaz bana işkence gibi gelirli..anksiyeteden yanar kavrulurdu içim..:tinysmile_angry2_t:Çok şükür uzun yıllardan sonra ilk defa bu yaz hiçbir sıkıntı yaşamadım..dilimi ısırarak konuştum.Yalnız şunu söyliyeyim ablacım; insanın hayatındaki olumsuzluklar düzelmeden sağlıkta düzelmiyormuş.Benim hayatımdaki bir çok şey yoluna girdi ve ben sanırım bu sayede iyileştim.Unutma her sıkıntılı günlerin ardından güneş mutlaka doğuyor...şükredelim ve isteyelim yeterki.
Leave a comment:
-
Selam, günlük. Konuşamamanın verdiği rahatsızlıkla dolup taşmaktayım. Bu süreçte hayatımla ilgili ciddi kararlar alıyorum. Ve tek başıma. Bu yaş için biraz fazla cüretkar bir davranış bu.
Fakat sorun bende mi, diğer insanlarda mı bilemiyorum ama; konuşamıyorum!
Leave a comment:
-
Heeeyyy millet 40 yılda bir girer olmuşsunuz siteye..eski dostlarım diye başlık açtım kimse yok...:tinysmile_cry_t:
Sonuna geldik artık ama herkese hayırlı ramazanlar...hayırlı bayramlar..İnşAllah bu bayramla birlikte sağlık, mutluluk ve bereket gelir evlerimize..
Hepinizi tek tek çok özledim..:1:
Ranil abla en son sıkıntılı olduğunu yazmışsın...biliyormusun her yaz bana işkence gibi gelirli..anksiyeteden yanar kavrulurdu içim..:tinysmile_angry2_t:Çok şükür uzun yıllardan sonra ilk defa bu yaz hiçbir sıkıntı yaşamadım..dilimi ısırarak konuştum.Yalnız şunu söyliyeyim ablacım; insanın hayatındaki olumsuzluklar düzelmeden sağlıkta düzelmiyormuş.Benim hayatımdaki bir çok şey yoluna girdi ve ben sanırım bu sayede iyileştim.Unutma her sıkıntılı günlerin ardından güneş mutlaka doğuyor...şükredelim ve isteyelim yeterki.
Leave a comment:
-
Guest repliedhayırlı ramazanlar hatta bayramlar diyeyim bari..peşin peşin..
ranilcim dikkat et kendine..özledim sizleri..pek giremiyorum artık..
Leave a comment:
-
herkese merhaba .
hayırlı ramazanlar olsun ..
ben bu günlerde iyi değilim arkadaşlar .
eskisi gibi anksiyete ataklarım tuttu.3 -4 gün geçmedi .ben de ialçalrı artırdım biraz .bir gün arayla .dr. demişti..
şimdi biraz iyiyim .bu sıcaklara gelem,yorum ben ya .çok etkiliyor beni.
oğlanın sınavları .parasızlık derken ..sinirlerim bozuldu galiba .
sizler nasılsınız bu sıcaklarda .?
Leave a comment:
Leave a comment: