Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
güne baş ağrıyla başlamak nasıl bişey ya sanki akşamcıyım.çay içiyorum belki iyi gelir.bu arada biizm panikler ne alemdesiniz? hu hu...!
-
şu maç ne sıkıcı bee ..adam tv yi esir aldı..bide ordan talimat veriyo elma getir onu getir bunu getir...
Leave a comment:
-
Guest repliedmerhaba arkadaşlar..
herkesin sağlıklı ve keyfinin yerinde olmasını diliyorum..
yeni yıl hepimize bol şans ve umduklarımızı getirsin..
İYİ SENELER ...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postablacığım. ihmal ediyorum sizleri.nasılsınız keyifleriniz nasıl. özledim sizleri
yazını görünce çok sevindim ..
ihmal filan değil .az çok biliyorum durumunu ..
kalbin bizle olsun ve sen iyi ol bu yeter bana ..
vaktin olursa pm den mesaj at bana ..
nasılsın durumlar ne diye ..
ben iyiyim şükür ..çok şükür hemde .
Leave a comment:
-
iyiyiz canım arada nöbet yokluyor.ben ilacı bıraktım.çok kötü olursam ilaç alıyorum o gün geçiyor sıkıntılar.
Leave a comment:
-
ablacığım. ihmal ediyorum sizleri.nasılsınız keyifleriniz nasıl. özledim sizleri
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postpanik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
benim ilk beynimde karıncalanma ,kalbimde çarpıntı ,ortada korkulacak bişey yokken korku duygusu.dizlerininin bağı çözülüyor yada her an bayılacakmış hissi.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postpanik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
panik atak yaşamak ve 2 kelime ha ..
yokkkk bu çok zor valla ...
kelimeler yetmez anlatmaya .
ölüm korkusu..(bak 2 kelime oldu bile .)
şimdilik bu ..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: zeynepkaan View Postmrb ranil bende 3 senedir panik atak hastasıyım paylasımlarımız olabilir ben 3 senedir ilaç kullanıyorum ama halen arada yokluyor
ne fel. oldum nede kalp krizi hepsi panik ataktan en güzeli çevrende seni anlayan insanların olması bence slmlar
ilk önce hoş geldin demekle başlayayım ..
benim 4 senen oldu panik atak namzetlerimle tanışalı ve onu sırtımda taşıyalı .
citol kullanıyorum .
buradan birbirimize paylaşımlarda bulunuyoruz .
çok esk,i bir sayfa burası .sende bizimle paylaşabilirsin .bunada çok seviniriz .
gerçekten sanalda olsa buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ..iyiyki varlar ..
selamlar ..
Leave a comment:
-
panik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
Leave a comment:
-
mrb ranil bende 3 senedir panik atak hastasıyım paylasımlarımız olabilir ben 3 senedir ilaç kullanıyorum ama halen arada yokluyor
ne fel. oldum nede kalp krizi hepsi panik ataktan en güzeli çevrende seni anlayan insanların olması bence slmlar
Leave a comment:
-
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım umarım burda iyi dostluklar kurar faydalı paylasımlarda bulunuruz hepinize slmalr
Leave a comment:
-
ranilcim seni anlayan bir doktordan ne harika olabilir ki...mevacım ben nerdeyse 13 yıldır triod hastasıyım .4 yıl önce ameliyat oldum.tecrübeli olarak paylaşırım bildiklerimi..
Leave a comment:
-
Guest repliedgeçm,ş olsun ranil..iyi olmana sevindim...bende aile dr umuza gittim bugün.yarında guatr için tahlil falanyapalım dedi..genel bir kontrol amaçlı tahliller yaptırıcam..randımansız gidiyorum uzun süredir.
çok iyi bir dr muş ama ..memnun kaldım.
Leave a comment:
Leave a comment: