Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
arkadaşlar ben iyiyim çok şükür .hepinizden özür dilerim yazamadımm.
hayat devam ediyor .bazen iyi bazen ittiri kaktıra ..
panik ,aze,iyimser,maviyeşil,gülben,,ve diğerleri hepinizi selamlıyorumm..
iyi olmana çok sevindim..özledik seni..göremeyincede merak ediyor insan..arada uğra..birkaçkelamla da olsa.
İyi olmana ÇOk sevindim Ranil abla..Evet bazen kendimizi hayatın akışına kaptırıp sanala girmeyi unutuyoruz ya da ihmal edebiliyoruz..Canın sağolsun, sen mutlu ve huzurlu ol da canın ne zaman isterse o zaman buraya yaz..En azından sevdiklerimin sağ olduklarını bilmek istiyorum...)))))))
Sizleri..eski dostlarımı çok özledim.Sağlığın ne durumda..bu ramazan oruç tutabildin mi..? Ve yakışıklı prenslerin nasıllar..?
Ablamm benim nasılsın cok özledim seni
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Bende seni ÇOoook özledim benim vefalı kardeşim..))))))
Biliyor musun aklımın bir köşesinde sürekli vardın ve merak ediyordum hep seni ama bir de diyordum ki içimden "muhakkak depresif iyi ve sağlığı yerinde..eğer hasta olsa mutlaka beni bulurdu."Bu yüzden içim rahattı canım..Seneler nasıl da hızla geçiyor değil mi..Özele yazıcam..görüşmek üzere..
Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Bende seni ÇOoook özledim benim vefalı kardeşim..))))))
Biliyor musun aklımın bir köşesinde sürekli vardın ve merak ediyordum hep seni ama bir de diyordum ki içimden "muhakkak depresif iyi ve sağlığı yerinde..eğer hasta olsa mutlaka beni bulurdu."Bu yüzden içim rahattı canım..Seneler nasıl da hızla geçiyor değil mi..Özele yazıcam..görüşmek üzere..
İyiyim ablam ya geçen cumartesi dişimi çektirdim 4 gündür agrısı geçmedi onunla uğrasıyorum ağrı kesici içiyorum diye paxil içemedim 2 gündür henüz bi yoksunluk belirtisi göstermedi yarın devam edicem paxile inşallah bişey olmadan
selam arkadaşlar nasılsınız .ben iyyiim gelip bi ziyaret edeyim dedim rabbim dertlilere deva hastalara şifa gönüllere huzur versin (bu sayfa beni iyleştiren sayfaydı ) bayramınız şimdiden kutlu oplsun hayırlara vesile olsun inşallah allaha emanet olun
Sanırım artık senede bir giriliyor bu sayfaya.. Olsun canınız sağ olsun.Bende uzun zamandır girmiyordum ama arada rüyalarıma giriyor.Eskiler bilirler dünya tatlısı bir modumuz vardı "ilksen" akşam rüyamda Ondan pm aldım..))) Umarım hepiniz çok iyi ve sağlıklısınızdır.
2014 itibari ile benim hayatımda çok büyük değişiklikler oldu.Yaşadığım şehir değişti ve şu anda ailemden uzakta bambaşka bir yerdeyim.Eşimin iş değiştirmesi sonucu yaşadığımız şehri de değiştirdik.Burası bana uğurlu gelmiş olacak ki bende çok iyi bir iş sahibi oldum.Hiç haketmediğim halde Rabbim bana bu güzellikleri verdi umarım sizlere çok daha iyilerini nasip kısmet eder RABBİM.
Şu an hayatımda tek eksiğim bir bebeğimin olmaması.Yaşım geldi de geçiyor bana kalsa hastalıklı bir birey olarak bu işlere hiç bulaşmayacağım ama malesef eşim en doğal hakkı olarak baba olmak istiyor.Bende anne olmak tüm kalbimle isterim tabiki fakat hala ilaçsız yaşayamayanlardanım..Ve ilaçlarımı bırakacağım zaman neler yaşayabileceğimi bildiğim için "çocuk" düşüncesi bana soğuk geliyor.Ama ALLAH büyüktür ve belki bu mucize de gerçekleşir..Panik ataklı..okb li...anksiyeteli ve travma yaşamış biri olarak ben doğurabilirsem dünyadaki herkes doğurabilir diye düşünüyorum....)))))))
Ranil abla..yuko..panik..aze..maviyeşil..depresif..esint ili..enerji528..ve benim birde nazlı papatyam vardı burada..artık buralarda değil diye biliyorum ama belki bana bakmaya gelir..Hepinizi ama hepinizi çok seviyorum, umarım hepiniz sağlıklı ve mutlusunuzdur..
Allaha emanet olun ve kendinize ÇOK iyi bakın..
arkadaşlar ben iyiyim çok şükür .hepinizden özür dilerim yazamadımm.
hayat devam ediyor .bazen iyi bazen ittiri kaktıra ..
panik ,aze,iyimser,maviyeşil,gülben,,ve diğerleri hepinizi selamlıyorumm..
ranilcim nasılsın? inşallah sen ve eski tüm dostlar hepiniz iyisinizdir...
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
yaklaşık bi senedir çok iyiydim. 1 hafta önce birşeyden korktum ondan beri tekrar kalbime kafayı takmış bulunmaktayım gögsümde ağrı kalbimde sıkışma batma vs yaşıyorum. 1 sene önce cektirdigim eko sonucuma güvenerekten güclü olmaya calısıyorum yinede. Herkesi çok özledim gülben ve ranil özellikle sizleri iyisinizdir inşallah sizde. görüşmek üzere.
Sanırım artık senede bir giriliyor bu sayfaya.. Olsun canınız sağ olsun.Bende uzun zamandır girmiyordum ama arada rüyalarıma giriyor.Eskiler bilirler dünya tatlısı bir modumuz vardı "ilksen" akşam rüyamda Ondan pm aldım..))) Umarım hepiniz çok iyi ve sağlıklısınızdır.
2014 itibari ile benim hayatımda çok büyük değişiklikler oldu.Yaşadığım şehir değişti ve şu anda ailemden uzakta bambaşka bir yerdeyim.Eşimin iş değiştirmesi sonucu yaşadığımız şehri de değiştirdik.Burası bana uğurlu gelmiş olacak ki bende çok iyi bir iş sahibi oldum.Hiç haketmediğim halde Rabbim bana bu güzellikleri verdi umarım sizlere çok daha iyilerini nasip kısmet eder RABBİM.
Şu an hayatımda tek eksiğim bir bebeğimin olmaması.Yaşım geldi de geçiyor bana kalsa hastalıklı bir birey olarak bu işlere hiç bulaşmayacağım ama malesef eşim en doğal hakkı olarak baba olmak istiyor.Bende anne olmak tüm kalbimle isterim tabiki fakat hala ilaçsız yaşayamayanlardanım..Ve ilaçlarımı bırakacağım zaman neler yaşayabileceğimi bildiğim için "çocuk" düşüncesi bana soğuk geliyor.Ama ALLAH büyüktür ve belki bu mucize de gerçekleşir..Panik ataklı..okb li...anksiyeteli ve travma yaşamış biri olarak ben doğurabilirsem dünyadaki herkes doğurabilir diye düşünüyorum....
Ranil abla..yuko..panik..aze..maviyeşil..depresif..esint ili..enerji528..ve benim birde nazlı papatyam vardı burada..artık buralarda değil diye biliyorum ama belki bana bakmaya gelir..Hepinizi ama hepinizi çok seviyorum, umarım hepiniz sağlıklı ve mutlusunuzdur..
Allaha emanet olun ve kendinize ÇOK iyi bakın..
Kim bu kadar çok özel mesaj atıyo sana yaa atamıyorum ben kutun doluymuş sil şunlarıı abla
Uzun zamandır girmiyordum neredeyse bir senedir..rüyamda buraya çağırdılar tekrar, bende geldim.. Sevdiklerimin dertleri malum olmuş demekki..Seni çok merak ediyordum tatlım..Peşimizi hiç bırakmayacak değil mi bu takıntılar.Ama sen hep aynı takıntı ile yaşıyorsun..azıcık değiştir şu takıntılarını, birazcık nefesine takıl ya da beynine..Çok demode oldu artık kalbin...))))))
Bende bu gün nedense yarım saat kadar rahatsızlandım..hatta işe gidememekten korktum.Aşırı bir mide bulantım oldu ve kendimi havada..boşlukta gibi hissettim.Ama yarım saat şuursuz bir şekilde yatınca geçti.Bir anda çok hastalanabiliyorum işin ilginç ve güzel yanı; yarım saat içinde sapasağlam oluyorum.Bu durumu hiçbir doktor açıklayamaz bence..ölene kadar böyle dengesiz bir şekilde yaşamaya devam edicez sadece..CANIMIZ SAĞOLSUN...
Bu arada evet mesaj kutum dolmuş..temizledik azıcık..bekliyorum mesajını ÇOOOOOK öptüm..:tinysmile_twink_t:
Uzun zamandır girmiyordum neredeyse bir senedir..rüyamda buraya çağırdılar tekrar, bende geldim.. Sevdiklerimin dertleri malum olmuş demekki..Seni çok merak ediyordum tatlım..Peşimizi hiç bırakmayacak değil mi bu takıntılar.Ama sen hep aynı takıntı ile yaşıyorsun..azıcık değiştir şu takıntılarını, birazcık nefesine takıl ya da beynine..Çok demode oldu artık kalbin...))))))
Bende bu gün nedense yarım saat kadar rahatsızlandım..hatta işe gidememekten korktum.Aşırı bir mide bulantım oldu ve kendimi havada..boşlukta gibi hissettim.Ama yarım saat şuursuz bir şekilde yatınca geçti.Bir anda çok hastalanabiliyorum işin ilginç ve güzel yanı; yarım saat içinde sapasağlam oluyorum.Bu durumu hiçbir doktor açıklayamaz bence..ölene kadar böyle dengesiz bir şekilde yaşamaya devam edicez sadece..CANIMIZ SAĞOLSUN...
Bu arada evet mesaj kutum dolmuş..temizledik azıcık..bekliyorum mesajını ÇOOOOOK öptüm..:tinysmile_twink_t:
Aman sen iyi ol ablam <3 nefesle beyinlede uğraştım zamanında onlar bana bişey yapamıyolar artık. Ölmekten korkmuyorum hiç ki Geçti ya arada bi ağrı girse panik bile olmuyorum artık sadece takıntı bi anlık korku önemsemiyorum ablamm <3
Aman sen iyi ol ablam <3 nefesle beyinlede uğraştım zamanında onlar bana bişey yapamıyolar artık. Ölmekten korkmuyorum hiç ki Geçti ya arada bi ağrı girse panik bile olmuyorum artık sadece takıntı bi anlık korku önemsemiyorum ablamm <3
Evet..yorumundan gerçektende bazı korkuları aştığın belli..yıllardır çok büyük korkular yaşayıp herşeye karşı çok büyük endişeler duyduğumuz için bağışıklık sistemimiz güçlendi..Artık hiçbir dert bizi üzemiyor ya da endişelendiremiyor..
Geçenlerde bir kişisel gelişimciyi dinledin tv de ve çok etkilendim anlattıklarından."Göğüs kanseri olup iyileşmiş bir ev hanımı, asla viledasının sopasının kırıldığını üzülmez" dedi.Oysaki sağlıklı ve hiçbir dert görmemiş insanlar dünyalık dertleri çok büyütürler kafalarında..
Yorum