Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• her insan ömründe mutlaka bi kerecik de olsa intihar etmeyi aklına getirmiştir.. buna intihara meğilli diyemeyiz ya da özü itibariyle her insan intihara meğillidir deriz ama bu da pek doğru olmaz.. bir kere intihar düşüncede kalıp eyleme dönüşmedikçe bir gerçekliği yoktur. bu şu demek değildir: dertlerinizi küçümsüyorum, intihar edeceğiniz filan da yok boş konuşmayın. bunu demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama intiharı gerçekten düşünen bi insan herşeyi göz almıştır, korkusu yoktur.. fakat şu da bir gerçektir ki idam sehpasındaki insanın bile son ana kadar yaşama isteiği vardır.. biz inkar edebilirirz ama vücut etmez.. yaşamak için çırpınır.. bedenimiz bu kadar istekliyken yaşamaya onu öldürme hakkımız ahlaksal bi konudur.
    "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
    Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

• merhaba kronik bende 22 yaşındayım ve 4 kez intihara kalkıştım şunu bil seni vazgeçirmek istemiyorum ben hala bunu düşünüyorum hatta ama intihar konusu çok zor sana e mailde attım bu siteden seninle tanışmak isterim ve eyer tanışmazsak bile intiharı deniyeceksen sana kesin yapmamanı istediğim iki yol var sakın ilaç hapla veya bileğini keserek ölmeye kalkma ben 4.500 mg kırmızı reçeteyle alınan ilaç içtim ama sonum yoğun bakım oldu bu konuları biraz hızlı anlatıyorum belki saçma geliyor ama bunlar ileride senin çok arayacağın bilgiler dünyada günde binlerce kişi intihara kalkışıyor ve çok azı başara biliyor bilek kesmekle intihar kesinlikle çok zor olur ilaçlada bu facebook adresim bu adresi aç profilim çıkar https://www.facebook.com/ali.erden.505960?ref=tn_tnmn ve eyer facede çıkmazsamda e mail attım sana telefonumu beni ara istersen konuşalım hayatım boyunca senin gibi birisini aradım ben.

Yorum

• yavaş kardeşim hayat güzel degilsede imkansız görünsede güzel olcak.

Yorum

• İlanı açan arkadaş, yani Kronik ne durumdasın şimdi?Bende benzer durumlar yaşıyorum OKB ve Anksiyete bozukluğu günden güne eritiyor beni, ilaç kullanmaya takıntı geliştiriyorum offf ne olcak sonumu çok merak ediyorum.

Yorum

• arkadaşlar bende intiharın ucundayım,anksiyete+depresyon+okb günler ızdırap gibi geçiyor bıktım hayattan
            içindeki öküz e oha de.

Yorum

• Kaç yaşındasın sen?

Yorum

• yaş 30 ,senin kaç
                içindeki öküz e oha de.

Yorum

• yapmayın arkadaşlar. düşünmeyin böyle. nedir sıkıntınız. anlatın rahatlayın. Manevi boşluğunuzu gidermeye çalışın. bunlar neden benim başıma geliyo diye düşünmektense, benim varolmamın bir sebebi var ama ben bu doğrultuda ne yapıyorum deyin. Bir makine bile ne için yapılmışsa onun dışında kullanılırsa arıza verir. Bir buzdolabını elektrik süpürgesi olarak kullanamazsınız yada neden temizlemiyo diye yargılayamazsınız. yapmayın hem dünyanızı hem ebedi hayatınızı mahvetmeyin.

Yorum

• Yakında 28 oluyorum.Takıntılarım mahvediyor beni, odaklanma sorunu yaşıyorum işlerim hiç rast gitmiyor ders çalışamıyorum çarpıntılarım sürekli artıyor.Herşeye takıntı geliştiriyorum ilaçlara bile.Gevşeyemiyorum hiç, evden çıkamıyorum herşeye üşeniyorum sürekli erteliyorum.Çevremdeki herkesi kırıyorum hayat anlamını kaybediyor direnemiyorum gücüm tükeniyor unutkanlığım iyice arttı..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: nleventler View Post
                      Yakında 28 oluyorum.Takıntılarım mahvediyor beni, odaklanma sorunu yaşıyorum işlerim hiç rast gitmiyor ders çalışamıyorum çarpıntılarım sürekli artıyor.Herşeye takıntı geliştiriyorum ilaçlara bile.Gevşeyemiyorum hiç, evden çıkamıyorum herşeye üşeniyorum sürekli erteliyorum.Çevremdeki herkesi kırıyorum hayat anlamını kaybediyor direnemiyorum gücüm tükeniyor unutkanlığım iyice arttı..
                      bu sorunların olmasaydı neler yapıyor olurdun? hayatında neler değişmiş olurdu?

Yorum

• Yıllardır çektiğim bel ağrıları,eklem ağrıları spazmlar beni yaşamdan soğuttu ve sürekli ağlıyorum içimden sessiz sessiz.sürekli gece gündüz intihar etme düşüncesi yaşıyorum.yöntemler bulmaya çalışıyorum.çocuklarıma baktıkça daha çok ağlıyorum.kendimi çaresiz,bitmiş,tükenmiş ve yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum.yapabilecekmiim acaba?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Köpük View Post
                          Yıllardır çektiğim bel ağrıları,eklem ağrıları spazmlar beni yaşamdan soğuttu ve sürekli ağlıyorum içimden sessiz sessiz.sürekli gece gündüz intihar etme düşüncesi yaşıyorum.yöntemler bulmaya çalışıyorum.çocuklarıma baktıkça daha çok ağlıyorum.kendimi çaresiz,bitmiş,tükenmiş ve yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum.yapabilecekmiim acaba?

Neyi yapabilecek misin? Her insan yaşamayı hakediyor...
                          Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Köpük View Post
                            Yıllardır çektiğim bel ağrıları,eklem ağrıları spazmlar beni yaşamdan soğuttu ve sürekli ağlıyorum içimden sessiz sessiz.sürekli gece gündüz intihar etme düşüncesi yaşıyorum.yöntemler bulmaya çalışıyorum.çocuklarıma baktıkça daha çok ağlıyorum.kendimi çaresiz,bitmiş,tükenmiş ve yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum.yapabilecekmiim acaba?
                            Yaparsan çocuklarının hayatını mahvedersin ailen olduğu için bu senin için bi seçenek değil.
                            Ama benim için bu mantikli görünen bi seçenek. bende yontemler bulmaya çalışıyorum böyle rezilce yaşamaya tahammul edemiyorum akşama ruh halim iyice kotulesicek o zaman ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
                            push push. you. can do it!

Yorum

• Hayatımda hiç aklımdan geçiremediğim birşeydir ölüm, hayatımı sonlandırmak... Ki ben o kadar çok aksilik yaşamışımdır ki bu bed dönemlerin bir şekilde geçtiğini deneyimleyecek kadar da tecrübe.... Hayatı sevin ki hayat size güzel şeyler yaşatsın..

Yorum

• İntihar etmek istiyorum diyen bir insanı asla ciddiye almam.Bu nasıl cümle ya.Et kardeşim madem öyle.Hayret ya.
                                Orjinal yazı sahibi: kronik View Post
                                hayatım rezalet ağır anksiyete hastasıyım...hicbir işim düzgün gitmez..çok uğraştım mücadele ettim hayatla ama vücudum sıkıntıları kaldırmıyor artık...
                                intihara da cesaret edemiyorum günah olduğundan değil korkuyorum..
                                iyi bir insanım inanclıyım..rezil oluyorum millete ailem bile inanmıyor bana işimi yapamıyorum işsizim, evlenemiyorum, bir düzen kuramıyorum, birsürü doktor, birsürü ilac kullandım nafile, paramı almaktan beni eleştirmekten başka birşey yapmadılar...

aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma ne ararsan var bende..aşırı sinirlilik..

gecen intihar edecektim nasıl edeyim diye düşündüm cesaret edemedim...

bazen düşünüyorum bunlar dünya imtihanı diye ama Allah'ım neden bu kadar uzun sürdü hayatıma dönüp bakıyorum hep sıkıntı olaylar zaten bu kadar dayanmam mucize sanki özenle seçilmiş gibi hissediyorum kendimi...

Yorum

İşleniyor...
                                X