Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: Sertralin
    Sakin ol biraz, benim de durumum fena...
    seroquel Xr 200 mg içiyorum daha nasıl sakin olabilirim ki sakinleştirici manyağı oldum

Yorum

• şu farkediyor normali içtin diyelim gece uyudun uyandın tamam ama Xr yani beyinsel uzatılmış salımlıyı içersen gece içtin uyandın taaa akşam üstüne kadar etkisi sürüyor yanı adı üstünde uzatılmış salım etki tesiri uzun sürüyor

Yorum

• ketapin aynı ketapin ama tesiri farklı Xr kullandın mı hiç çok farklı şu anda kafamı bir koyucam yastığa 4 5 saat uyurum gene ama normalde olmuyor o

Yorum

• tavsiye etmem bütün gün sahroş gibi dolaşıyorsun habire uyku habire uyku ayılamıyorsun hiç

Yorum

• bazı şeyleri kafada halletmek lazım, inanmak lazım ya da bazı şeylere, beyniniz size hükmetmesin siz ona hükmedin.ilaçla tedavi de bir yere kadar. hem kendiniz de söylüyorsunuz, sürekli uyutuyor diye.
            konu intihardı değil mi? bu kadar basit mi yani insanın kendini öldürmesi? o can sana ödünç olarak verildi ve bir gün geri alınacak ama onu alan sen olmayacaksın, olmamalısın.bir sorunun mu var, dua et o zman. ama öyle bir dua et ki, içten olsun, kendini kötü hissettiğin zaman 0'nunla konuş.insanoğlunun yaratılışı, evrenin yaratılışı hepsi bir mucize değil mi?o kadar büyük güce sahip bir yaratan varki seni, sesini duymaması sana yardım etmemesi imkansız.sen sadece iste.mutlu olmak iste.O sana yardım edecek.ve bir süre sonra göreceksin ki herşeyden şikayet etmek yerine bir derdin olduğunda onu aşabileceğine inanacaksın. çünkü O senin yanında olacak.Ona inandıkça kendine güveneceksin. bir de mevlananın bir sözü var. ne zaman bir sıkıntım olsa aklıma hep bu gelir. 'bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme. sıkıntına dönüp benim büyük bir rabbim var de.
            umarım herşey yoluna girer.
            Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

• intihar etmeyi düsünen bir insan eger girisimde basarısız olma ihtimalinide düsünmeli cünkü basaramadıgında hersey cok daha kötü oluyo hayat daha anlamsız herkes sana aciz biri gibi bakar ister istemez inan ozamanki halin simdikinden 100 kat daha kötü olur diye düsünüyorum...

Yorum

• aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma ne ararsan var bende..aşırı sinirlilik..

bunlar bendede var bende ara sıra düşünmüyorum değilim yani ama aynı sen gibi cesaret edemiyorum.

Yorum

• Bence en buyuk sorunun aılenle. onlara bırseylerı ıspatlamak ıcın ntıharı dusunuyorsun. ıntıhar edersem bana ınanacaklar,mahfolacaklar yazmıssın. aılenın sana ınanıp ınanmaması neden bu kadar önem tasıyor. ınansalar sıkıntıların dertlerın bıtecek mı? hayır.. hafıflerım dıye dusunuyorsan yanlıs dusunuyorsun. bırcok kısının aılesı ınanıyor da ne oluyor, bunu bır dusun. Bırılerının senı onaylamasına ıhtıyac duyuyorsun herkes gıbı. ama bu yolla elıne bırsey gecmez. Ayrıca ıntıhar dusunulecek bır eylem degıldır. anlık hıc dusunmeden yapılır. Eger dusunuyorsan gercekte istedıgın bu olmadıgındandır. o yuzden korku hıssedıyorsun. Gercekte istemedıgın bırseyı sadece bırılerı sana ınansın dıye yapmayı dusunmek kendıne haksızlıktır. Bırde Allah kımsenın ıntıhar etmesını ıstemez, ölmen gerektıgını dusunurse zaten canını alır merak etme. bunu sana bırakmaz.

Yorum

• Bence intihar etmek bir çözüm değildir.
                    Aksine sizi daha da kötülüğe sürükler.
                    Zor olan , bu hayatta savaşarak yaşamak...
                    Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

• bak ne güzel farketmişsin buranın imtihan dünyası olduğunu..kardeş bu dünyada herkesin imtihanı farklı olur sanmaki herkez mutlu herkeste bir sorun var elbet önemli olan sabredebilmek.bir insan dışından mutlu gözükebilir ama kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor..
                      sana tavsiyem internetten bi afrikalı çocukları araştır ondan sonra hiç sıkıntın kalmaz ne kadar şanslı olduğunu anlarsın sonra böyle düşündüğün için Allah'tan çok utanırsın Allah'a şükredersin.yada kör olan bir insanı aklına getir...bak hayatını güzel yapmak senin elinde bence pes etme bukadar çabuk..
                      birde çoğu insanın intiharı düşünmesinin sebebi çevresindeki insanlardır sevmediğin insanları hayatından çıkar.

Yorum

• ruhun ölümsüzlüğüne inanmak işime gelmiyor açıkcası.bu ruh hali ben ölünce devam edecekse sonsuza kadar hakikaten yarra yering şarabından içtik demektir.
                        wellcome to the desert of the real.

Yorum

• ruhsal birşeyler geçirmişsen, ölmeyi aklından geçirmeyen birisi olduğuna inanmam..inançlı biriyimdir..ama bu asla bıçağı onlarca kez bileğime götürmeme engel olmadı..götürdüm de, devamı gelmedi tabi bazen domates yada benzeri bir sebze-meyveyi keserken bıçağın her girinti-çıkıntısını hissederek, sanki kendimi kesiyormuşum gibi rahatlıyorum ama önemli olan, kendini frenleyebilmen..hayatta birşeylere sarılman..ister Allah'ın varlığı olsun, ister ailen, ister seni sevenler,ister sorumlulukların, isterse gelecekte ayaklar üstünde durma isteğin..birşeyler seni engellemeli..çünkü doğru olan bu..yaşamak..bu dünyaya hiçbir kimsenin amaçsız gelmediğine inanıyorum..doğum hikayem o kadar mucizelerle dolu ki..bunu duyan, şahane bir hayat sürdüğümü zanneder..ama gel gör ki, hayattan sillesini fazlasıyla yemiş bir kişiyim..ama hala inanıyorum..bir amacı olduğuna..geldim, tamam bunca iğrençlikleri yaşadım, ama ne malum belki birisinin hayatını kurtarıcam, bir buluş yapıp tüm insanlığı kurtarıcam hayatın sonuna gelemdik..ve henüz amacımı da öğrenmedim.ama bunu bulmaya çalışıyorum..bu dünyaya geldiysem ve hala soluk alıyorsam, ne yaşamış olursam olayım, bir amaç için dünyadayım..bunu tamamlamadan da gitmeye niyetim yok
                          I've been alone all along

Yorum

• tamamiyle size katılıyorum aynı şeyleri bende hissediyorum:S

Yorum

• neden ölüm dileniyoruz anlamıyorum ,depremde bir can bulmak için günlerce enkazlar arandı.moloz yığınları arasında bir nefes bir ses arandı.yaşamın kıymetini bilin.hiç bi şey şu dünyada hayat kadar kıymetli değil.

Yorum

• aynı şeyi bende düşünüorum ya ağzına sağlık bazen diyorum ölsem ne olcak, ya devam ederse bu ruh hali, sora yok olsam diorum o zman da sevdiklerimizden uzak kalıcaz biizm kafa bu kargaşayı çözmez yaaa:S

Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Post
                                ruhun ölümsüzlüğüne inanmak işime gelmiyor açıkcası.bu ruh hali ben ölünce devam edecekse sonsuza kadar hakikaten yarra yering şarabından içtik demektir.

Yorum

İşleniyor...
                                X