Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ölüm yok oluş değildir..başka bir alemde yeniden diriliş demektir.asıl hesap orda aslında kurtuluş değil bir nevi....

Yorum

• hayat bir oyundur. uğraşırsın didinirsin düşünürsün istediğin şeyler olmaz.başka birşey istersin bir önceki şey olur... bazen bende düşünürüm acaba gerçekten oyunmu oynar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kronik View Post
        hayatım rezalet ağır anksiyete hastasıyım...hicbir işim düzgün gitmez..çok uğraştım mücadele ettim hayatla ama vücudum sıkıntıları kaldırmıyor artık...
        intihara da cesaret edemiyorum günah olduğundan değil korkuyorum..
        iyi bir insanım inanclıyım..rezil oluyorum millete ailem bile inanmıyor bana işimi yapamıyorum işsizim, evlenemiyorum, bir düzen kuramıyorum, birsürü doktor, birsürü ilac kullandım nafile, paramı almaktan beni eleştirmekten başka birşey yapmadılar...

aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma ne ararsan var bende..aşırı sinirlilik..

gecen intihar edecektim nasıl edeyim diye düşündüm cesaret edemedim...

bazen düşünüyorum bunlar dünya imtihanı diye ama Allah'ım neden bu kadar uzun sürdü hayatıma dönüp bakıyorum hep sıkıntı olaylar zaten bu kadar dayanmam mucize sanki özenle seçilmiş gibi hissediyorum kendimi...
        aynı durumdayız arkadaş yapacak bi şey yok doktor ilaç terapi hiç bi işe yaramıyor

Yorum

• Albert Camustan öğrendim intiharı, yani felsefesini, eskiden intiharı olaylardan baş edemeyip kaçış derdim.aslında intihar etmek benim için bir kaçış değil, gerçekten bir terkediş olurdu.Ve özellikle sağlık sorunlarım izin verseydi, çapa tıp fakültesinde nöroloji doktoru olupta intihar etmek isterdim.

Sakın olaylarla başa edemediğiniz için bunları düşünüyorum demeyin, en azından beceriksiz biri olarak ölmeyi kendinize yasaklayın. Hayat oyun parkıdır. oluşursanız oyuncaklara mutlusunuz ulaşamassanız mutsuz...Siz şuanda imkanlarınız olmadığı için mutsuzsunuz.Emin olun ki, imkanlarınız artınca hiç bir şey olmamış gibi devam edersiniz.Saygılar...
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• şuanda intihar ettim 2 kutu ilaç içtim ve bekliyorum çektiğim azaptan kurtulmak için çünkü gücümün gerçekten bittiğini hissediyorum hayat anlamsız geliyo tanrıya çok yalvardım bu hastalıktan kurtulmak için ama tükendim mücadele etmek için imkanım bile yok ne hobi ne iş ne başka bişi ot gibi yaşayarak nasıl atlatır insan

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aliyest View Post
              şuanda intihar ettim 2 kutu ilaç içtim ve bekliyorum çektiğim azaptan kurtulmak için çünkü gücümün gerçekten bittiğini hissediyorum hayat anlamsız geliyo tanrıya çok yalvardım bu hastalıktan kurtulmak için ama tükendim mücadele etmek için imkanım bile yok ne hobi ne iş ne başka bişi ot gibi yaşayarak nasıl atlatır insan
              yapmayın!!! hayatınızda önem vren size kimse yok mu? onlar içinde olsa bence yaptığınız haksızlık...eğer ki doğruysa acilen bence doktora gidin. çok geç olabilir daha sonra!!!
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• bide hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var diyorlar hani nerde? psikolojik rahatsızlıkların ve birçok rahatsızlığın çaresi yokkk .

Yorum

• evet yok malesef yok

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aliyest View Post
                    şuanda intihar ettim 2 kutu ilaç içtim ve bekliyorum çektiğim azaptan kurtulmak için çünkü gücümün gerçekten bittiğini hissediyorum hayat anlamsız geliyo tanrıya çok yalvardım bu hastalıktan kurtulmak için ama tükendim mücadele etmek için imkanım bile yok ne hobi ne iş ne başka bişi ot gibi yaşayarak nasıl atlatır insan
                    ciddimisin sen ya:13:

Yorum

• bakın arkadaşlar ben gerek ailevi gerekse kişisel sorunlarım nedeniyle birçok kere intihar ettim ama iyiki ölmedim ne olacak siz ölünce bir iki gün ağlayacaklar sonra hayat dewam edio deyip unutacaklar o yüzden yol yakınken vazgeçin

Yorum

• bi ara bende çok düşündüm ve denedim ölmeyi ama beceremedim.
                        şimdi ölmek istemiyorum yok olmak unutulmak hiç yaşamamış gibi olmak istiyorum
                        yani ruhsuz bi varlık olayım.bi böcek bile olmaya razıyım ama ruhum düşüncelerim olmayacak
                        duygularım hislerim hiç biri

Yorum

• Veronika ölmek istiyor kitapıbını tavsiye ederim)

Yorum

• ölümün çözüm oldugunu nasıl düşünebilirsiniz anlam veremiyorum..
                            çözüm nedir?
                            sorunu çözen şey..öldüğünde herşeyin daha iyi olacagını nerden biliyorsun..
                            yaşamak daha güzeldi belki senin için..savaşmak başetmek direnmek bu kadar zormu??
                            hayatta ne acılar var..bizim yapmamız gereken sadace kendimizle başetmek..
                            sen nerden bileceksin demesin kimse..
                            anlatsam oturup ağlarsınız...
                            kimse aciz değildir...hiçkimse..
                            ....................

Yorum

• kullanıcı herkes mutlaka az çok sorun yaşıyor ama bazıları başa çıkamıyor
                              bi süre sonra yoruluyor gücü kalmıyor.
                              senin söylediklerini bende çok söyledim hemde çok
                              şimdi öyle pişmanımki keşke anlamayı deneseydim o insanları

Yorum

• anlıyorum cnm..
                                çok farklı düşünüyoruz...
                                inşallah arkadaş geç olmadan bişeyler yapmıştır..
                                ....................

Yorum

İşleniyor...
                                X