Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: aliyest View Post
    şuanda intihar ettim 2 kutu ilaç içtim ve bekliyorum çektiğim azaptan kurtulmak için çünkü gücümün gerçekten bittiğini hissediyorum hayat anlamsız geliyo tanrıya çok yalvardım bu hastalıktan kurtulmak için ama tükendim mücadele etmek için imkanım bile yok ne hobi ne iş ne başka bişi ot gibi yaşayarak nasıl atlatır insan
    öldünmü len?
    wellcome to the desert of the real.

Yorum

• bu intiharı düşünüpte cesaret edemeyen arkadaşlar bir araya gelelim.birlikten kuvvet doğar derler.toplu ölüm ayini yapalım.belki ruhsal hastalıklar üzerine ilgi çekerizde hiç olmazsa bizden sonraki nesle faydamız olur.ot gelip saban gitmiş olmayız.

Yorum

• asalsayı yazdıgın çok mantıklı geldi..evt öyle..öyledir yani..
        ....................

Yorum

• Benden daha fazla ölmeyi isteyen yoktur diye düşünüyorum çoğu zaman.Yada herkesten daha çok nedenlerim var.
          Albert Camus der ya "intihar fikri olmasaydı çoktan intihar ederdim."
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: asalsayı
            eger nefes alamayacak duruma gelmisseniz, nasıl oleceginizi bile dusunmezsiniz. sadece ölmek istersiniz. acı falan umrunuzda bile olmaz.
            ben acısız ölmek istiyorum.o kadar acı çektimde bide ölürkenmi acı çekeceğim.şöyle bir ilaç olsa atacaksın çok tatlı bir uykun gelecek uyucaksın bidahada uyanmıyacaksın.ama şu doğru olabilir içimde hala belki kurtuluruz ümidi var açıkcası.biraz daha bekliyeceğim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
              Benden daha fazla ölmeyi isteyen yoktur diye düşünüyorum çoğu zaman.Yada herkesten daha çok nedenlerim var.
              Albert Camus der ya "intihar fikri olmasaydı çoktan intihar ederdim."
              öylede deme dostum.herkesin derdini kendi bilir.ben halime ağlıyacak durumum bile yok.cehennemi yaşadım bu dünyada.her saniye ısdırapla çöküşle geçti.herkes hayatını yaşarken en güzel zamanlarında ben kapkaranlık bir odada yatakta bağdaş kurarak çaresizlikle geçti.yıllarca güneş ışığı nedir bilmeden yaşadım.çarmıha gerildim adeta.ama ateş düştüğü yeri yakar.ben seni anlıyorum

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: asalsayı
                bi yer var, orayı gectiginde sadece ölmek istersin. acı umrunda olmaz. demekki sen o yeri geçmemişsin.
                sen o yeri geçtinmi geçmedinmi?geçmediysen öyle bir yerin olduğunu nerden biliyorsun?geçtiysen niye hayattasın?

Yorum

• aliyeste ya acilde ya öbür tarafta herkes sohbete devam etmiş....

Yorum

• bence herkes intihar etme nedenini yazmalı belki birbirimizden öğrenceğimiz şeyler vardır.yardımcı olabilirz

Yorum

• ewet bir neden olabilir nasıl olsa ölücez ama hayatında tadına bakmak gerekli deil mi?

Orjinal yazı sahibi: ferenc puskas
                      Nasıl olsa ölmeyecek miyiz ? Sence yeterli bir neden mi ?

Yorum

• Arkadaşım öncelikle intihar etmek çok kolay, bunun birçok yolu var. Hadi intihar ettin ve öldün diyelim kime ne faydası olucak bunun. Olan sana olucak bir de arkanda bıraktığın seni seven insanlara... Tamam hayat senin için kötü gidiyor olabilir ama çoğu insanın kötü gitmekte, bazen ben öyle bir döneme giriyorum ki neye elimi atsam sürekli ters gidiyor işim, bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten. Ama bu sonsuza kadar böyle gitmiyor. Eninde sonunda düzeliyor. İntihar ederek de birşeyi çözemezsin. Aşırı sıkıntı, çarpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma gibi sıkıntıların var demişsin ki burdaki çoğu insanda bu sıkıntılar bulunmakta. Bence biran önce kendinle yüzleşip asla pes etmemeyi kendine kabul ettirmen lazım. Hayat tarzın nasıl bilmiyorum ama hayatında bazı şeyleri değiştirerek ve düzene sokmaya çalışarak ufak bir başlangıç yapabilirsin.
                        Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

• yusuf abinizden özlü sözler..........

intiharı düşünürseniz zaten baştan intihar etmişsiniz demektir...

yusufabiniz

düşünmek uygulamanın yarısıdır...

yusufabiniz

intihar edeceğiniz vakit mustafa kemalin yaşadığı zorlukları kafanızda canlandırıp tünelde kendinize ışık tutmalı halen mustafa kemali tanıtmak için bolca vaktiniz olduğunu düşünmeli saygın bir kişi olmaya çalışmalı milletinize ve devletinize bir tuğlada siz koyup öyle ebediyete yola çıkmalısınız....

yusufabiniz

intihar etmek aynada güçsüzlüğünüzü görmek gibidir...

yusuf abiniz

made ın yusufabiniz

Yorum

• Benim anlamadığım bu tür rahatsızlıklar neden oluyor.Psikolojik deniyor geçiyor.Herseyin bi nedeni vardır.Bunun da bi nedeni olmalı tıp nasıl bu kadar çaresiz kalıyor anlamıyorum bence en kotu hastalıklardan biri bu beyin hastalıkları birazda bu konuyla ilgilenseler bu kdar kişi intiharı düşünmez resmen yaşayan ölüler gibiyiz bunu sölemek çok üzücü ama öyle.Çocuklukta mı oluyor doğuştan gelen bişeyler mi yanlış? çaresiz kalmak çok kötüü...en kötüsü de çok uzun sürmesi ve umutsuzca böyle yaşamakkk...emniyet kemeri takmıyorum belki ölürüm diye yaşamak benim için kaşıkla kuyu kazmak gibi...

Orjinal yazı sahibi: \IndependenT/ View Post
                            Arkadaşım öncelikle intihar etmek çok kolay, bunun birçok yolu var. Hadi intihar ettin ve öldün diyelim kime ne faydası olucak bunun. Olan sana olucak bir de arkanda bıraktığın seni seven insanlara... Tamam hayat senin için kötü gidiyor olabilir ama çoğu insanın kötü gitmekte, bazen ben öyle bir döneme giriyorum ki neye elimi atsam sürekli ters gidiyor işim, bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten. Ama bu sonsuza kadar böyle gitmiyor. Eninde sonunda düzeliyor. İntihar ederek de birşeyi çözemezsin. Aşırı sıkıntı, çarpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma gibi sıkıntıların var demişsin ki burdaki çoğu insanda bu sıkıntılar bulunmakta. Bence biran önce kendinle yüzleşip asla pes etmemeyi kendine kabul ettirmen lazım. Hayat tarzın nasıl bilmiyorum ama hayatında bazı şeyleri değiştirerek ve düzene sokmaya çalışarak ufak bir başlangıç yapabilirsin.

Yorum

• dostum hala intahar etmediysen yasıyorsan bana ulas.ben de cok kötü durumdayım.yıllardır cesitli yöntemler deniyorum intaharla ilgili.sanırım birini yapmaya artık cok yaklastım ama kafamda bazı soru isaretleri var.belki seninle konusursam bu soru isaretleri ortadan kalkar

Yorum

• merhaba,

Allah a inandığını yazmışsın ve intiharı yapmamanın sebebi allah korkusu olmadığınıda belirtmişsin, bu çelişki bence asıl sen allah korkusundan dolayı buna tenezzül etmiyorsun. Madem Allaha inanıyorsun ozaman allah derki imtihanda kulumun kaldıramayacağı yükü vermem. Madem senin imtihanında ağır yükler var ve sende bunu kaldıracak güçte bir insansın, basit sıradan birisi olmadığın kesin. Her yokuşun birde inişi var , bu sıkıntıların arkasında seni bekleyen güzellikleri yaşamadan mı gitmek istiyorsun ,yoksa bu sıkıntılardan sonra huzuru yaşayıptamı? bence sende sadece kararsızlık ve kendine güven azalmış, başarılı olacaksın ama sadece SABIRLA, AZİMLE VE İNATLA mücadeleye devam, Basit insanlardan farklı olduğunu yaşayarak ve kendini toplayarak göstermek için yarınlara değil şu anda alacağın karara bağlı... Yarın Yeni bir gün başlıyor, Dündekiler dünde kaldı, yarınlar olacakmı bilinmez, ama yaşadığın anı , Sahip olduğun değerlerle huzurlu mutlu yaşamaya bak...

Selam ve saygılar

Yorum

İşleniyor...
                                X