Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• oh be rahatladım
    içimi döktüm
    bişiler söle moralim düzelsn

Yorum

• bütün sınavlar işte yaş 16

Yorum

• Gençler beni ürkütüyor bu yaşlarda ne ölümü yahu
        Yoruldum, patron.
        Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
        Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
        İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
        Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
        Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
        Anlıyor musun?
        Yeşil Yol

Psikoloji

Yorum

• sınavları takma bence ben 21 imdeyim sınavlar bitmedi biticek gibi de değil.hem kazanamazsın diye bişe yok.istediğin yer olmaz en fazla.barajı geçmen lazım tabi

Yorum

• ölüm bazen bir kurtuluş gibi tek zayıf noktam ailem :/ ama tek neden bu sınavlar

Yorum

• insanların bana güvenmisni çok istiyorum ! özellikle ailemin

Yorum

• dostum fazla takıyosun benim gibi, takma salla gitsin demekle de bi anda rahatlayamazsın.bence bi psikoloğa görün.uzun uzun konuşursunuz artık

Yorum

• kimseye güven olmaz ama yinede bi ugrarım
                  ben çok şansızım ama hayat sanki beni zorla yaşatmaya çalışıyo küçükkken 32 tane hap yuttum. bişi olmadı en ufak bi yan etki bile 5-6 tane en agır haplardan yuttum yine bişi olmadı . hayatımda ya 1 yada 2 kez hasta olmuşumdr onlarda psikolojikmenmiş. insan bu kadar şansız olur .!

Yorum

• Intıhar etmek ! Imansız gıtmeye sebeptır.. Intıhar edenın cenaze namazı dahı kılınmaz. Sakın böyle bıse dsünmeyın. Basında sıkıntı varsa elbet bır sebebı vardır. Herseyde bır hayır vardır... Otur dua et Rabb'e sığın en güzeli...

Yorum

• o sınavlara girip başarılı olmak hayatının garantisi değil... sınav bu sene olmazsa seneye kazanılır. okul bitince herşey önüne altın tepside gelmeyecek. yaşın daha 16... daha ne sınavlar ne dertler çıkacak önüne... sen bu sınavda ölmeyi düşünüyorsan, hayatının geri kalanında nasıl ayakta duracaksın peki? bence de bir psikiyatr a başvur. kendini anlat. mutlaka bir yardımı olacaktır.
                      Last edited by hkayac; 02-04-2012, 01:51 AM.

Yorum

• Intıhar etmek ımansız gıtmeye sebeptır cenaze namazı dahı kılınmaz.. Herseyde bır sebep vardır.. Oturup dua etmek Rabbe sığınmak en güzeli.... Kalp hıc sevmekten usanırmı..

Yorum

• dogru söylüyosunuz hepinize çook teşşekkürler. daha hayat yeni başlıyo pes edemem . . .

Yorum

• herkesin başına gelebilecek bi durum.çevrende gördüğün artist artist tiplerin bile sorunları var dışa yansıtmasa da.güçlü olmaz gerek.ters bi tepki olmasın diye yazmaya çekiniyorum açıkçası.bunlar benim fikrim.yarın 7 de yine dersler başlıyo.daha fzla yazamayacağım rahat olmaya çalış,sıkıntı yapma bu durumda olan tek kişi sen değilsin emin ol.

Yorum

• canım kardeşim Din eğitimin nasıl yeterince aldınmı veya hiç almayı düşündünmü ? Ölüm bu kadar basit değil 32 hap fln bonibonmu sandın yaş kaçtı Allah aşkına
                              Yoruldum, patron.
                              Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
                              Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
                              İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
                              Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
                              Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
                              Anlıyor musun?
                              Yeşil Yol

Psikoloji

Yorum

• hadi bakalım sana kolay gelsin...

Orjinal yazı sahibi: elfenlied View Post
                                dogru söylüyosunuz hepinize çook teşşekkürler. daha hayat yeni başlıyo pes edemem . . .

Yorum

İşleniyor...
                                X