Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayat zor asıl hayat ölümden sonra başlıyor bu dünya hiçde tat vermiyor. ama eyer bu bi sınavsa ve çalışarak kazanmamız gerekiyorsa ama bi türlü o ortamı bulamıyorsak her anı problemle yaşıyorsak çevremiz bunalara bizi yönlendiriyorsa ve en olmaz kişiden kazık yiyorsan batsın bu dünya.

Yorum

• tam anlamıyla benimde ailemle ilgili sorunlarım var..kabullenmek istemiyorlar..ama intihar çözüm değilki..birgün kader yüzüne güler..birgün..umutla uyanıverirsin..gün doğmadan neler doğar
      - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

• sen nasıl inançlı bir insansın yaw..hep kendi kendini kandırıyorsun..intihar etmek günahtır..gerçekleri görmezlikten geliyorsun..ilerdeki tedavi sürecinde bu yazdıklarına güleceksin..
        - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

• İnsanlardan bıktım kendimden zaten bıktım son ümidim onlardı onlar da bir işe yaramaz... hayatta olan neye baglanabılırım hiçbişey yok benı seven biri , normal bi aile , ben zaten bi işe yaramıyorum... çok yalnız ve kötü hissediyorum.. bende intihar edıcem

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: angelica View Post
            İnsanlardan bıktım kendimden zaten bıktım son ümidim onlardı onlar da bir işe yaramaz... hayatta olan neye baglanabılırım hiçbişey yok benı seven biri , normal bi aile , bi işe yaramayan ben... çok yalnız ve kötü hissediyorum.. bende intihar edıcem
            seni seven birinin karşına çıkmayacağını ne biliyorsun..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
              seni seven birinin karşına çıkmayacağını ne biliyorsun..
              Olmuyo cıkmıcak herkes çıkarının peşinde kimse kimseyi dusunmuyo kimse sevilmeyi haketmıyo..

Yorum

Olmuyo cıkmıcak herkes çıkarının peşinde kimse kimseyi dusunmuyo kimse sevilmeyi haketmıyo..
                sen önce kendini sev canımcım ,sonra sevilmeyi hakedenide bulacaksın güven bana..

Yorum

Bu dünyadaki amacın sevmek-sevilmek mi? Bu mümkün olmadığı için mi ölmek istiyorsun? Bence sen çok basit düşünen birisin.

Yorum

• hiç aklımdan çıkmıyor intihar düşüncesi her an aklımda bu fikirle yaşamak çok zor

Yorum

• korkaklık yapıp ölmeye teşebbüs etmektense cesur olup yaşama direnmek daha iyi
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Sertralin
                        Bunun çözümü var. Doktora gideceksin ve sürekli intiharı düşündüğünü söyleyeceksin, çare bulmaya çalışacak.
                        yapmadığımı nerden biliyorsun.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Sertralin
                          O olmadı başka doktora gideceksin...
                          onuda yaptım meraklanma

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: alone in the dark
                            Ben artık intihar etmek istemiyorum. Çünkü kesin cehenneme giderim yeterince iyilik yapmam lazım. Birde bazı insanların öldüğünü görmeden ölmek istemiyorum. Onlar ölsünde arkadalrından geberdi salak deyim sonra ölim.
                            dikkat et önce sen gitmeyesin

Yorum

• çok dağınık durumdayım her an düşünüyorum aklımdan çıkmıyor şahsen 2 kere intihar ettim 3.yü etmekten korkuyorum

Yorum

• ben çok kere intaharı duşundum,okadar berbat oldum çok kere,ama bign intahar edcem

Yorum

İşleniyor...
                                X