hayat zor asıl hayat ölümden sonra başlıyor bu dünya hiçde tat vermiyor. ama eyer bu bi sınavsa ve çalışarak kazanmamız gerekiyorsa ama bi türlü o ortamı bulamıyorsak her anı problemle yaşıyorsak çevremiz bunalara bizi yönlendiriyorsa ve en olmaz kişiden kazık yiyorsan batsın bu dünya.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?
Collapse
X
-
İnsanlardan bıktım kendimden zaten bıktım son ümidim onlardı onlar da bir işe yaramaz... hayatta olan neye baglanabılırım hiçbişey yok benı seven biri , normal bi aile , ben zaten bi işe yaramıyorum... çok yalnız ve kötü hissediyorum.. bende intihar edıcem
Yorum
-
seni seven birinin karşına çıkmayacağını ne biliyorsun..Orjinal yazı sahibi: angelica View Postİnsanlardan bıktım kendimden zaten bıktım son ümidim onlardı onlar da bir işe yaramaz... hayatta olan neye baglanabılırım hiçbişey yok benı seven biri , normal bi aile , bi işe yaramayan ben... çok yalnız ve kötü hissediyorum.. bende intihar edıcem
Yorum
-
-
dikkat et önce sen gitmeyesinOrjinal yazı sahibi: alone in the darkBen artık intihar etmek istemiyorum. Çünkü kesin cehenneme giderim yeterince iyilik yapmam lazım. Birde bazı insanların öldüğünü görmeden ölmek istemiyorum. Onlar ölsünde arkadalrından geberdi salak deyim sonra ölim.
Yorum

Yorum