Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• senin gibi düşünmeyen yok o kadar diyim.
    benden başka herkes paranoyak

Yorum

• Evet var bunu söyleye bilirim ben 3 senedir antidepresan tedavisi görüyorum efexor xr 75 mg kullanıyorum arada banada aynı düşünceler geliyor ve daha kötüsü acaba intihar etsem ne olur ailem ne yapar 2 gün ağlar sonra unutur bir çok düşünceye giriyorum ve ne hissettiğini anlaya biliyorum

Yorum

• intihar edince her şey bitecekmı? huzuramı ereceksınız....
        İntihar eden inanclı bıle olsa (kafırlerden sonra) cehennemde en çok kalanlardan olacak.
        bu hayatım cehennemden acı diyorsanızsa, ocağı yakında elınızı tutun bakın bakalım ne kadar dayana bıleceksınız. Cehennem azabı nasıl bir şey bılemıyorum. Bıldıyım bu dunyanın en zor halı cehennemle kıyasda cennet gıbı...
        Dünya zaten cok kısa... Acılara şıkayet etmeden sabr eden mutlaka huzura kavuşar bu dunyada bıle kavuşur. ebedıyetde de mukafatını alır.

''Bir hayat ki sonu cennet; bu hayatın
        cefasından ne çıkar.
        bir hayat ki sonu cehennem ; bu hayatın
        sefasından ne çıkar. .
        .

not: inancı olmayanların gülüp geçeceğini tahmin edıyorum.
        yazdıklarımı sadece inananları düşünerek yazdım.
        Last edited by elifnurr; 15-11-2011, 02:43 PM.
        Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
        Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
        Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: elifnurr View Post
          intihar edince her şey bitecekmı? huzuramı ereceksınız....
          İntihar eden inanclı bıle olsa (kafırlerden sonra) cehennemde en çok kalanlardan olacak.
          bu hayatım cehennemden acı diyorsanızsa, ocağı yakında elınızı tutun bakın bakalım ne kadar dayana bıleceksınız. Cehennem azabı nasıl bir şey bılemıyorum. Bıldıyım bu dunyanın en zor halı cehennemle kıyasda cennet gıbı...
          Dünya zaten cok kısa... Acılara şıkayet etmeden sabr eden mutlaka huzura kavuşar bu dunyada bıle kavuşur. ebedıyetde de mukafatını alır.

''Bir hayat ki sonu cennet; bu hayatın
          cefasından ne çıkar.
          bir hayat ki sonu cehennem ; bu hayatın
          sefasından ne çıkar. .
          .

not: inancı olmayanların gülüp geçeceğini tahmin edıyorum.
          yazdıklarımı sadece inananları düşünerek yazdım.

bende intihar etmeyi düsünenlerden biriyim. araba sürerken: su agaca carpsam ne olur ? elime bicak aldigimda: damarimi kessem ne olur? yükses yerlerde yürürken: surdan asagi atlasam ne olur? ... gibi sorular soruyorum hep kendi kendime.
          bu düsüncelerim her gecen gün daha da artiyor.

inanin bana bir tek mutluluk kaynagim yok ya su kahrolasi dünya´da ... sabah ise gidiyorum, aksam eve geliyorum ... net´e takiliyorum ... hepsi bu ... hayatim bu oldu artik. arkadas yok, yar yok, nese yok, sevinc yok ... mutluluk nedir bilmem. en son ne zaman icten güldüm ? onu da bilmem. hüzün, keder, eziklik, cahillik, gücsüzlük ... hissettiklerim bu. yasamayan anlayamaz ... dil´e kolay adeta

senin dediklerine gelince. intihar etmenin büyük bir günah oldugunu biliyorum. zaten beni hayat´ta tutan 2 sey´den 1 tanesi bu.
          1i islam, digeri ailem (annem, kardesim, anneannem en basta gelmek üzere).
          acikcasi her agladigimda bunu allah görüyor diye biraz ümitleniyorum, yarin daha iyi olacak diye sabir ediyorum. malesef gecen zamanlarda namazlarimi biraz aksatiyorum ama inaniyorum.

birde canim türküler vardir benim halime biraz güc katan. dinledigimde sanki biri derdimi anliyor, paylasiyor gibi hissediyoum.
          "Bir değirmen yaptım koydum taşını
          Bendine çevirdim gözüm yaşını
          Aradım feleğin çarkı işini
          Ben sağa zorlarım sola çevrilir" (perisan güzel-esinden ayrilan yarali ördek)

kusura bakmayin biraz düzensiz yazdim. saat gec, yarin ise gitmem lazim ama bu forum´a yeni rastladim ve paylasmadan da yatamam herhalde

Yorum

• herhangi bi tedavi görüyormusun
            YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN

Yorum

• Bunu bende düşündüydüm bir ara. Hatta bayağı planda yaptıydım.
              Ama vakit bulamadım intihar etmeye

Yorum

• bende epey düşündüm ama ekt yaptırdım vazgeçirdi
                YAŞAMAK BUYSA ÜSTÜ KALSIN

Yorum

• seninle aynı durumdayım belkide daha agırım ama bu aralar ciddi anlamda bende düşünüyorum özellikle şuan kafayı yicem neredeyse aşırı sinir alınganlık unutkanlık tipsizlik cesaretsizlik korkaklık beceriksizlik sağırlık var

Yorum

• benim gibi düşünen ne çok insan varmış

ben de çok defa düşündüm önüme ilaçları alıp baktım baktım ağladım ama yapamadımmm...sonrada ona bile cesaretin yok diye kendime daha çok kzıdım...

Yorum

• neden intihar etmek istiyorsun.İşin uzmanıyım hehe
                      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• Bişey farkettim ben burdaki mesajları okurken daha kötü oluyorum...

Allah herkeze de sağlık versin ve hepimize yol göstersin..
                        Last edited by sevimsli; 04-12-2011, 06:33 AM.

Yorum

• Arkadaşlar bende intihar etmeyi çok düşündüm. Bu dünyada yaşamaya değer bir şey yok 3-5 dostum annem babam ve kardeşim olmasa belkide çoktan intihar edecektim. Aslında onlarıda pek düşündüğüm söylenemez. Sonuçta onlar 3-5 ay üzülecekler sonra hayatlarına devam edecekler. Benim düşündüğüm öbür taraf. Ya cehennem yada boşluk. Aynı uykudaki gibi. Uyurken bir şey düşünemezsin. (Rüyalar hariç) Sonsuza kadar uyuduğunuzu bir düşünsenize belkide ölüm öylebirşey. Cehennemden iyidir ama demi. Cenneti neden düşünmediğimi soracaksınız...
                          İntihar eden birinin cennete gireceğini düşünmüyorumda ondan...
                          Cehennemden korkmama rağmen bu dünyadan sıkıldım.Bu hayatta ne bir sevgilim var nede cevrem de kızlar.(Halbuki yakışıklı sayılırım. Uzun boyluyumda neden kız bulamıyorum anlamadım gitti) Tek sorun oda değil hayat artık anlamsız geliyor. Şöyle bir düşünürsek. Bir insan ortalama 80 sene yaşasa. 1 Yıl 365 gün eder. 80 yık 29200 gün eder. Yani insan ömrü çok kısa. Yaşım 22 Bir şeyler başarmaya çalışıyorsun önüne engeller çıkıyor. Hem başarsan ne olacak bir gün unutulup gideceksin. Örnek= Atatürk-Fatih Sultan Mehmet- Kanuni- Kemal Sunal-Mimar Sinan-Edison vs vs...Yani hayat anlamsız. Ölüm ürkütüçü. Bilinmezlik korkunç. Hayat ile ölüm arasında Şıkışıp kalmışız...
                          Neyse çok felsefe yaptım. Bu konuyu açan arkadaşa bir tavsiyem var....İntiharı evdeki tüple 1 kaça sefer denemeye kalktım. Ama 15-20 sn sonra cesaret edemeyip tüpü kapattım. Bunun sonucunda hayat ne kadar kötü olursa olsun can tatlı geldiğini fark ettim. Ve yeni bir yöntem buldum. Cesaret edebilirsem rus rureti ile ölüm oyunu oynayacağım.İntihar edeceğime rus ruleti ile ölüm oyunu oynarım. Hayatta kalırsam yaşamaya devam ederim. Öürsemde zaten intiharı düşünüyordum. Yani sorun yok. Konuyu açan arkadaş. Sanada tavsiyem intihar edeceğe. Kafana bir altı patlar koy. Toppu çevir (yani kendi başında rus ruleti oyna) 1 kere sık. Eğer hayatta kalırsan. İntiğarı unut. Daha yaşayacak günlerin vardır. Eğer ölürsen zaten intiharı düşünüyoırdun. Kaybedecek birşeyin yok. Ben cesaret edebilirsem intihar edeceğime bu yöntemi uygulayacağım. Kal sağlıcakla. BU ARADA SEN NE İNTİHAR ET NEDE BENİM TAVSİYEME UY. VEBALİNİ ALMAK İSTEMEM KARAR SENİN...

Yorum

• kardeşim aynı düşünceleri düşünüyoruz gerçekten hayat kısa ama bazılarına kendini göstermen lazım sen herzaman böyle zor durumda olmayacaksın ki illaki birgün güçleneceksin bence konuya öyle bak kendini güçlü tut zaten dünya hayatı sürekli mücadeledir yaşanacak çok şey var aslındada.... onlara inat daha güçlü dur bence yanlış yoldasınn ölüm çözüm değil ya sonraSı ?
                            İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                            hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                            anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

• Cesaret edemiyorsan kolay yöntemler ara bende bi ara istiyodum ama vazgeçtim :P Bu yüzden detaylı bilgim var.

Yorum

• İki kez evlilik yaşamış . bir kez intihar girişiminde bulunmuş ( site okuyucularının zaten sen ölmüşsün dediğini duyar gibiyim ) biri olarak. Öncelikle intihar konusunda ne kadar yanlış bir karar verdiğimi sonra sonra anlayabiliyosun. ben girişimde bulundktan sonraki süreç olan 3 gün hala bende yok kayıp. o gün çocuğum neler yaşadı beni sevenler neler çekti ((
                                İnsan yaradışığı gereği anne değilse bencil bir yaratırktır önce ben bencidir. çoğumuzun başında da bunun yüzünden gelmiyormu herşey sanki..
                                Eski aileleer düşünüldüğünde , kadın teslimiyetçi erkek ise hakim bir rolde idi. ama bu tür intiharlar varmıydı ? elbette vardır ama bizlerin şu an yaşadığı gibi insanlar buhrana düşüyormuydu ? SANMAM..
                                Peki zaman neyi dğeiştirdi ? neden teslimiyetçi değilizç mücadeleci ve benciliz? Çünki artık daha bir kendimizi düşünür olduk. ÖNCE BEN... ÖNCE BENİM İSTEKLERİM .. ÖNCE BENİM MUTLULUĞUM..
                                bunun üzerine çok düşündüm gözü açılmamış herhangi ufak bir köyde veye ilçede yaşayan biri olsam evliliğklerimiz , iç dünyamız dahamı huzurlu olurdu ???
                                cevabını ben kendi içimde buldum.. ama KABUL EDİP - YAŞAYABİLİYORMUYUM ? ---- HAYIR ---
                                NEDENMİ ? ÇÜNKİ GENE ÖNCE BEN DEVREYE GİRİYOR. ve bu bizleri yiyip bitiriyor.
                                ikinci eşimle evlendiğimde bir şey konuşmuştuk. EVLENİLECEK DOĞRU KİŞİ VARMDIDIR ? VEYA DIŞARDAN BİRİNİ GÖZLEYEREK BU KİŞİ EVLENİLECEK KADIN VEYA EVLENİLECEK ERKEK DİYEBİLİRMİSİN DİYE ?
                                Bir cevap çıktı ortaya;
                                Hayatta şu kişi evlenilecek kişidir şu evlenilmeyecek kişi diye bişi yoktur.Öyle olsa kattiller , sapıklar vb evlenmezdi..
                                evlendiğiniz kişiyi siz kabul etti iseniz BU SİZİN İÇİN DOĞRU KİŞİ - YANİ EVLENİLECEK KİŞİ OLUYOR.ya sonra?????

Yorum

İşleniyor...
                                X