Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..benim gibi düşünen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 3000 tl yi bugün buldum mutluyum geleceği bir ay daha erteledim ama vücudum kötü yıpranmış ve yorgun şuan
    bedenim çekmişolduğum çaresizliğin acısını benden alıyor ölmedim düşündüm ama ölmedim şimdi belkide bir umut var

Yorum

• umarım beni yere yapıştıran bu rüzgar bir gün tersten eser ve kaldırır ama ruhumda derin yaralar açtım bunu ben yaptım suçlusu benim kimse değil ve yaşa bir gün daha yaşa belkide değişir şuan yaşıyorum yaşama denirse...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mihrimah
        senin adına çok sevindim ya. demek bulamasaydın kendini öldürcektin haa,senin hayatın bu kadar ucuzmu anlamadım ben
        olay keşke ucuzluk olsa çaresilik yaşamayan bilmez çıkamama sorunlara çözüm bulamama elinin kolunun bağlanması ve hiç bişey yapamaman çünkü elinden geleni yapmışsın artık çare kalmamış çere yok düzelme ihitmali olma yok mucize arıyorsun
        ama mucize ak sakallı bir dede değil

Yorum

• dersimi aldım artık iki arkadaşım dostum olduğunu biliyorum gerisini sildim çıkardım hayatımdan iyi günde herkes yanında olur ama kötü günde sadece dostların oluyor arkadaşım ek hesabından çekti parayı verdi bana benim için borçlandı çok büyük bir insanmış ama o durumu iyi olanlar telefonlarıma bile bakmadı üstelik borcumdan bile haberdar değillerdi allaha şükürler olsun

Yorum

• intiharı kafandan at asla öyle düsünme.bende hep diorum ya iyleşemezssem bu fiziksel ağrılar benden baya oluyor ama hayat bu zaten iyi kötü bi gün biticek iyleşeceğine inan.kötü düşünceleri at pozitif düşün.mucadele et doktor a felan git.

Yorum

• Formu baştan aşağı okudum özellikle bitmişadam yazdıkların diğer kişilerin yazdıkları vs bir kaç kendini bilmez saçmalarını da okudum ben yaklaşık 13 senedir ölüm ve ölümle ilgili ve varsa aklımda bunu yaşayan bilir bu bir hastalık yaşadığım ağır tramvalarım yüzünden benim elimde olmayan neden ve benimde katkım olan vs vs ufak tefek hatalar ve şimdi arkamda bir yığın ölüm hikayrlerim ve başroller De ben son zamanlarda pencereye ve balkona çıkamıyorum baktığım an kendimi aşağıda görüyorum tabiki normal değil ama bunu yapan beynimle savaşmaktan yoruldum terapim var dissosiyatif kimlik bozukluğu çıktı şimdilik şimdilik diyorum onun yanında daha farklı şeylerde var anlatamıyorum suan tek istediğim bu durumdan kurtulmak kafanıza bundan kurtulmak istemini koyduktan sonra gerisi Allah'a kalmış artık ben 8 yaşımdan beri berbat bir durumdayım gerisini siz düşünün eğer ben intihar etmediysem yapamadıysam ki defalarca denedim kimse yapmaz diyorum karşımızda ölümle bütünleşen bir insan var ölmeden ölümü tadan birisi var siz aklınızdan geçiriyorsunuz bir an ben bazen aklımdan çıkarıyorum çok mu kolay değil vücut bitik hayat bitik beyin iflas kendim hariç başkalarına zarar vermekten korkuyorum ki başkasını öldürme planları bile yapıyorum yapmadım tabiki madem herkez içindekileri yazmış yazıyorum bende ki şuan ki halinize şükredin suan 27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim neden evlendiğimi bile bilmiyorum rahatsızlığımdan dolayı hayat diye bir şey kalmadı bende bu terapime gittiğimde yatış isteyecekler biliyorum belki o nedenden birçok şey anlamadım doktora ah şu toplum baskısı yok mu nasıl bit dünya nasıl bir insanlık bu ben daha derdime derman bulamadım umarımherkez bulur bende dahii umarım size bir ışık olurum hadi eyvallah

Yorum

• İntihar etmeyi gerçekten istiyosan korkmazsın. Bi an olur kırık bi cam parçası vs bulursun bileğine veya boğazına dayarsın... Beklersin.. O an hayatının en önemli kararını verdiğinin farkında olup düşünürsün hayatını gözünün önünden geçirirsin..
                Kayda değer, seni hayata bağliycak birşeye rastlarsan (o düşündüğün an) camı atar vazgeçersin, rastlamazsan gözlerini kapatıp kesersin..
                İntihar cesaret isteyen birşey değildir. Pamuk ipliğine bağlı düşüncelerinle alakalıdır senin intihar edip etmemen.
                Hayatında kayda değer birşey var mı ? Yok mu ?
                Bunları sor kendine

Yorum

• Öncelikle geçmiş olsun.Köprüler altında kalsan da, hastaneler, tımarhanelere kapatılsan da, aileni kaybedip yapayalnız kalsan da, yatalak kalsan da, aklına olabilecek en kötü senaryoları getir işte....Asla intihara hakkın yok.İyi ki de korkmuşsun intihardan.Elbete neler çektiğini sen bilirsin ama hiçbir zaman buna hakkın olduğunu sanma.İntihar edip de haklı olan bir insan olduğuna inanmıyorum.Ne kadar kolay değil mi söylemesi bana göre.Tuzu kuruym değil mi.Hayır, hiç de tuzu kuru değilim.
                  Orjinal yazı sahibi: kronik View Post
                  hayatım rezalet ağır anksiyete hastasıyım...hicbir işim düzgün gitmez..çok uğraştım mücadele ettim hayatla ama vücudum sıkıntıları kaldırmıyor artık...
                  intihara da cesaret edemiyorum günah olduğundan değil korkuyorum..
                  iyi bir insanım inanclıyım..rezil oluyorum millete ailem bile inanmıyor bana işimi yapamıyorum işsizim, evlenemiyorum, bir düzen kuramıyorum, birsürü doktor, birsürü ilac kullandım nafile, paramı almaktan beni eleştirmekten başka birşey yapmadılar...

aşırı sıkıntı, carpıntı, gerilim tipi baş ağrısı, kızarma, cabuk yorulma ne ararsan var bende..aşırı sinirlilik..

gecen intihar edecektim nasıl edeyim diye düşündüm cesaret edemedim...

bazen düşünüyorum bunlar dünya imtihanı diye ama Allah'ım neden bu kadar uzun sürdü hayatıma dönüp bakıyorum hep sıkıntı olaylar zaten bu kadar dayanmam mucize sanki özenle seçilmiş gibi hissediyorum kendimi...

Yorum

• Bunu denedim felç geçirdim, kollarım, boynum, ayaklarım ters döndü ve yaklaşık 2 hafta kendime gelemedim.Kendime geldiğimde hayatın aslında ne kadar güzel olduğunu, nasıl olsa er ya da geç bu güzelliğin elimizden alınacağını ve bunu imkanımız varken doyasıya yaşamamız gerektiğini anladım.Asla böyle bir şeyi düşünme bile..

Yorum

• hastahanenin 8 katinda helikopter pistinde aşağı doğru bakarken görevlinin gelip hava mi aliyorsun demesi çok ironik gelmişti. oysaki ben aldım havanın bir daha almamak icin cesaretimi topluyordum.
                      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: joseraul View Post
                        Yahu nerede bunun kanıtı niye bu kadar eminsiniz cehennem olduğundan. Sizin cehennem dediğiniz yer israil tarflarında Gehennom veya Gihinnom denilen eski hikayelere mitlere girmiş şuçluların cezalandırıldığı yakıldığı da iddaa edilen bir yer bir vadi. Venüsün bir süre önce sıcak yanan halde bulunması hatta yörüngesinde ters dönmesi vs ile insanların onu gözlemesi bu hikayelerin peş peşe eklenmesi ile oluşmuş mitler.

Yani diyeceğim burada bir sürü sorunlu naif insan var dinin insansıl yönlerini ortaya çıkarın insanları bu kadar korkutmayın lütfen.
                        Bismillâhirrahmânırrahiym.
                        Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed

Sevgililerim, canlarım, güzel kardeşlerim ve büyüklerim, Affınıza sığınarak bir kaç mana yazmak dilerim., Cennet'te Cehennemde insandadır. 7 Cehennem senin kötü sıfatların, 8 Cennet güzel sıfatların'dır, başta kendime ve size iyilikte yardımlaşmanızı, umutsuz olmamanızı ve sabr etmenizi tavsiye ediyorum. Herkesdeki ızdırabın sebebi arayışıdır, ancak neyi aradığını ve nerde bulacağını bilmediği için acı çeker, emin olun kendi aslınızı hakikatinizi arıyorsunuz yani gerçek Aşk'ı arıyorsunuz. O gerçek Aşk sizdedir, o parlayan bir güneştir, O ölümsüz aşktır, hepiniz Aşk'ın Krallığından geldiniz, ayrılık acısını tatmaya, çünkü ayrılmadan tadamazdınız, fazla açıklama yapamam, arayın bulacaksınız. Size sizi gösterebilecek Kamil bir İnsan bulun öncelikle. Şeriat bir örtüdür, hakikatler o kadar güzel ve o kadar dehşettirki muhteşem ötesidir,

Mesela;

Allah’tan dua'da bulunanlar yanılmıştır, ancak kendilerini bilmedikleri için cahildirler, bu yüzden Allah istemelerini emretti ki kalplerin deki muradını kendileri de bilsinler görsünler için, insan her istediğini kendinden ister, iki elinden ister, yada karşında ki senden istersin, ancak zaten aradığı şeylerin kendisinde olduğunu bilen, kuru kuruya dua'yı bırakıp, istediğini kendinden ister ve kalkıp aramaya başlar…

İbrâhîm Sûresi 34. Ayet; Kendisinden isteyebileceğiniz her şeyi size vermiştir…

Bir misal daha vereyim, isterim kalpleriniz huzur bulsun.

İki deniz vardır biri tatlı, biri tuzlu ve acı, biri içenlere hoşluk verir, diğeri acılık ve hararet. İkisinin arasında da birbirlerine kavuşmayı engelleyen bir perde vardır, Bunun gibi insanda da bir benlik var, gurur, kibir, hased, bencillik, alay etme, şımarıklık, cimrilik, hor görme, baş olma sevdası vb. bir çok acılık, yani kötü ahlak vardır. Nefsin ( Senin ) üzerini bunlar köpük gibi kaplamıştır bu yüzden insan kendini görememekte değerini anlayamamaktadır, bu kötü ahlakın altında, sonsuz güzelliğin örtülüdür, eğer sendeki acılık ile savaşırsan, acılığın gider ve perde yani berzah kalkar, hakikati görüp Aşık olursun, bütün isteklerine kavuşup, ummadıklarını da elde edersin, Allah'ın Krallığında Sultan olursun. Ama önce kendine bir Güneş bul, öyle ki sana seni ve yolunu ve engellerin tamamını göstersin de, hepsini bir bir geride bırakıp engelleri aşasın.

Rahman Sûresi 19 - 20. Ayetler; iki denizi salıverdi birbirine kavuşuyorlar. Fakat aralarında bir engel vardır, birbirlerine geçip karışmıyorlar.

Furkan Sûresi 53. Ayet; Birinin suyu tatlı ve susuzluğu giderici, diğerininki tuzlu ve acı iki denizi salıveren ve aralarına bir engel, aşılmaz bir sınır koyan O'dur.

Yorum

• herkese iyi geceler arkadaşlar bende intihar etme düşüncesindeyim belki benimki sizlerin söledikleri kadar ağır değil ama bende birçok kez intihar etmeyi düşündüm düşünüyorum neden derseniz 23 yaşına geldim dış ticaret mezunuyum bi ara işe girdim 2 ay sonra çıktım çünkü oradaki ş... neyse ağzımı bozmak istemiyorum kısacası ayağımı kaydırdılar bende çıkmak zorunda kaldım bu arada işitme cihazı kullanıyorum askerlikten muafım ama insanlara bir türlü engelli olmadığımı anlatamıyorum normal insanlar gibi sağlıklı duyuyorum konuşuyorum ama gel gelelim kaç aydır bu yüzden iş bulamadım neredeyse 8 ay oldu sevgilimde beni terk etti şu anda çok kötü bir ruh halindeyim eve kapanmış durumdayım bir kaç tane görüştüğüm arkadaşlarım var artık onlarda beni küçük görmeye başladılar yanlarına gittiğim zaman hesaba almıyorlar gerçekten çok yalnızım bazenleri kafayı yiyecek duruma geliyorum ailem bir yandan destek vermeye çalşıyor ama ben kendimi suçlamaktan başka bişey yapmıyorum ve bu aralar şu intihar meselesine kafayı bozmuş durumdayım ne işim ne gücüm nede başka bişeyim kaldı anlayacağınız hayatım anlamsızlaştı artık insan dışına çıkamaz oldum evde silah var bazenleri ailem evden gittiğinde ciddi ciddi düşünüyorum ama sonra içime allah korkusu geliyor ve vazgeçiyorum motive olacak hiçbirşeyim kalmadı anlayacağınız ben bir HİÇİM..
                          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

• kardeş iş ve para sıkıntısı bizdede oluyor ve canını sıkanda senin para konusu aslında,düzgün bi iş bulursun İNŞ. ve herşey yavaş yavaş düzelir.her insan yaşıyor böyle dönemler emin ol.
                            içindeki öküz e oha de.

Yorum

• bilmiyorum bana hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor böyle sürecekmiş gibi geliyor birde insanlar sanki benle alay edermişcesine ezik gibi bakıyorlar böyle bak işşiz iş bulamayan birisiymişim gibi bakıyor yada bana öyle geliyor bazenleri kafayı sıyırma derecesine geliyorum 8 aydır boş boş geziyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor bazenleri aktivitelere felan kursa gideyim diyorum hatta ailemde destekliyor ama sonra bu işşizlik konusu aklıma gelince herşey anlamsızlaşıyor çıldıracakmışım gibi oluyor um kafamı duvarlara vurasım geliyor ne zaman düzelicek allahım daha ne kadar sürecek diyorum 8 aydır hiçbirşeyden haber yoktur....
                              Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

• @ negatif; bende işsizim ve seni iyi anlıyorum bunalım stres herşey üzerime geliyor hatta ailem bile.. evden dışarı adımımı atamıyorum ama ben direnmeye çalışıyorum sabrediyorum inş herkes gibi normal bi düzene kavuşuruz

Yorum

İşleniyor...
                                X