Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
bziler de tıngır mıngır ama ..Orjinal yazı sahibi: meva_ View PostAlalh iyiliğini versin ranil..
ee ,nasılsınız bakalım...keyifler nasıl...
ben tıngır mıngır gidiyorum sonum hayırola ...
senin sesini duymuyorum arkadaşım ..
oo benimkileri apartman duyuyor valla ..
ne yapayım kızınca kendi kendime bir güzel budı bıdı edip duruyorumm.
oh içim açılıyor
Leave a comment:
-
Guest repliedAlalh iyiliğini versin ranil..Orjinal yazı sahibi: ranil View Postya okunmuş kzıım burasıı
ee ,nasılsınız bakalım...keyifler nasıl...
ben tıngır mıngır gidiyorum sonum hayırola ...
Leave a comment:
-
abla sen benim konuyu takip ediyor musun?Orjinal yazı sahibi: panik View Postranil ,kızlar nasıl gidiyor ,son günlerde forumlara sardım ayy çok stresliymiş.günlükümden çıkmamaya karar verdim.burası muhafazalı bir yer.
Leave a comment:
-
ranil ,kızlar nasıl gidiyor ,son günlerde forumlara sardım ayy çok stresliymiş.günlükümden çıkmamaya karar verdim.burası muhafazalı bir yer.
Leave a comment:
-
ben konu başlığı açtım abla. o dvd deki önemli noktaları elim erdikçe o sayfaya paylaşacam.
Leave a comment:
-
senin her dediğin başım gözüm üstüme ..Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postaldım abla. farkındalık dvd si var onu kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim. sana faydası baya bi olur. 4 5 defa dinledim. kaliteli bişi
alabilirsem alacağımm .
oh be kardeşimm .
iyiki geldin..
Leave a comment:
-
aldım abla. farkındalık dvd si var onu kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim. sana faydası baya bi olur. 4 5 defa dinledim. kaliteli bişiOrjinal yazı sahibi: ranil View Postdvd 'yi aldımmı ..
hiç aklıma gelmedi doğrusu ..
nerden aklına geldi bu..
özelden yazcağım ..
Leave a comment:
-
dvd 'yi aldımmı ..Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postabla şu an ofelya tomsen 1 günde panik atak tedavi dvd si dinliyorum. çok ilginç açıklamaları var. ona tedavi olmayı düşündün mü hiç.
hiç aklıma gelmedi doğrusu ..
nerden aklına geldi bu..
özelden yazcağım ..
Leave a comment:

Leave a comment: