Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
    tekrar merhaba ...
    kaç yaşındasınız ve ilaç kullanıyormusunuz bilmiyorum ....
    dr gitmemiş iseniz gitmenizi tavsiye ederim ..
    benim veya başkalrının söylemleri ne kadar doğru olur bilemem ....çünkü işin erbabına gözükmeniz doğru olur ..
    ama yabancılaşma olaylarını yaşadım bende ..o an herkes bana yabancı geldi..veya olaylar tuhaf dı ...
    forumlardan arşivden bu konuda yazılanlar vardır okuyabilirsiniz...
    ama bunu mutlaka bir dr la görüşmeniz gerekir ..
    17 yaşındayım,
    bu olay üzerine dn aile doktorumuza gittim bana fiziksel bi rahatsızlık olmadığını söyledi,,
    ve bana bu ilacı verdi ' citoles 5mg ' kaygılrım için.fakat bu olay hakkında en ufak bi fikri yok.ilacı kullnamdım hiç
    bu konuyu sabahtan beri araştırırıyorum bulamadım hiçbirşey.

~Aşk için kurduğum "düşlerin" yerini Kocaman "yanılgılar" almış !

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: hepa View Post
      17 yaşındayım,
      bu olay üzerine dn aile doktorumuza gittim bana fiziksel bi rahatsızlık olmadığını söyledi,,
      ve bana bu ilacı verdi ' citoles 5mg ' kaygılrım için.fakat bu olay hakkında en ufak bi fikri yok.ilacı kullnamdım hiç
      bu konuyu sabahtan beri araştırırıyorum bulamadım hiçbirşey.
      dr verdiği halde neden kullanmıyorsunuz ialcınızı ...?
      bence kullanın derim ..
      böyle olaylar yaşamaktansa kullanın yaşam kaliteniz yükselir ..
      çok gençsiniz hemde ..daha çabuk atlatırsınız ..
      geçmiş olsun tekrar ..
      birde bu yaşadığınız olayları ses duymaları filan dr söyledinizmi acaba ..?
      ve neden aile doktoru ..bir psikiyatriste gitmelisiniz bence ...
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
        dr verdiği halde neden kullanmıyorsunuz ialcınızı ...?
        bence kullanın derim ..
        böyle olaylar yaşamaktansa kullanın yaşam kaliteniz yükselir ..
        çok gençsiniz hemde ..daha çabuk atlatırsınız ..
        geçmiş olsun tekrar ..
        birde bu yaşadığınız olayları ses duymaları filan dr söyledinizmi acaba ..?
        ve neden aile doktoru ..bir psikiyatriste gitmelisiniz bence ...
        fiziksel bir şey olabilrmi diye gitmiştim ,,sesimi duyamadığımı anlattım ona ,, psikiyatrist olmadığı için fazla güvenemiyorm o yzdn ilacımı almadım,,
        sanırım pazartesi gnü gitmm gerekecek.

Yorum

• Son 2 haftadır yogun ansktiye yaşıyordum..beyin kanamasını takıntı haline getirdim..her gün beyin kanaması geçircem diye yaşadım ama 3 haftadır hiç birşey oldugu yok..cuma günü otobüse binicektim ama korkudan binemedim babamı aradım agladım gel beni al ben gelemiyorum dedim..agladım titredim gidemedim tabki..ertesi gün oldu..yine agladım o günde gidicektim agladım aradım annemi gelemiyorum korkuyorum dedim..sonuç olarak o gün ev arkadaşımıda alıp yolda bin ölüp bin dirilip geldim..

İlacıma devam ediyorum hiç bırakmadım

ilacı bırakmadım hiç ama yogun takıntı bunaLdım artık..son 3 gündür yataktan kalkasım gelmiyor..geldigim gün acile gittim yine beyin kanaması gçircek gibi oldum agladım..6 gündür aglamıyorum ama yataktan kalkasım gelmiyor dışarı cıkmak istemiyorum hiç korkuyorum yabancılasma hisside var..endişeLi bekleyiş var..panik atakta böyle dönemler normalmi ? ne bu yaşadıklarım depresyonmu yoksa inşallah düzelirim bir an önce..cipralex sayesinde 2 yıl hiç bişeyim yoktu hiç bırakmadım ama böyle oldum takıntım yüzümden sanırım..

Şimdi yorumlamanızı istedigim hususlar

- Gün Boyu Ölücem Gibi Bi His Geliyor Ölücemmm diye üzülüyorum korkutuyor beni her an bişey olucakmış gibi bu normalmi ?
          - Dısarı cıktıgımda etraf sanki bana garip geliyor buda gün boyu belki evde oturup dısarı cıkmadıgımdandır sizce gecermi ?
          - Başıma garip bi agrı giriyor kesin bişey olcak diye korkuyorum ama olmuyor her an bişi olucakmıs gibi..tedirgin oluyorum aha beyin kanaması diye korkuyorum..

bana bişy olmıcak demi

Doktor tiroid bezlerinde sorun olabilcegi için o testten istedi..tomografi dedim onluk bişeyin yok dedi...yorumlar ve yardımlar lütfen..
          Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Depresiff 'e..
            Önceden sana tam olarak ne teşhisi konulmuş bilmiyorum ama yoğun aksitiye ve panik atak tarzı bişey geçirdiğin belli. Burdan senin gibi olan ,kişilerde yazar mutlaka , aşırı kaygıların sende fizyolojik olarak belirtiler göstermeye başlamış.Sen ne kadar telaşlansanda olayların akışını değiştiremezsin sadece kendini üzdüğünle kalırsın. Zaten sen böle hissediyorsun diye beyin kanaması geçirecek veya ölecek birisi değilsin. Sadece ruhsal sıkıntılarından dolayı yaşadığın bir dönem. En güzeli doktora bir görün, ilaçlarını değiştirsin yada takviye etsin birde mutlaka devamlı psikoterapi al, faydasını göreceksin..geçmiş olsun..
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
              Depresiff 'e..
              Önceden sana tam olarak ne teşhisi konulmuş bilmiyorum ama yoğun aksitiye ve panik atak tarzı bişey geçirdiğin belli. Burdan senin gibi olan ,kişilerde yazar mutlaka , aşırı kaygıların sende fizyolojik olarak belirtiler göstermeye başlamış.Sen ne kadar telaşlansanda olayların akışını değiştiremezsin sadece kendini üzdüğünle kalırsın. Zaten sen böle hissediyorsun diye beyin kanaması geçirecek veya ölecek birisi değilsin. Sadece ruhsal sıkıntılarından dolayı yaşadığın bir dönem. En güzeli doktora bir görün, ilaçlarını değiştirsin yada takviye etsin birde mutlaka devamlı psikoterapi al, faydasını göreceksin..geçmiş olsun..
              3 yıl önce pa teşhisi kondu 3 yıldır ilac kullanıyorum zatne 2 yıl hiç bişeyim yoktu son 2 haftadır böyleyim.

Yorum

• defresif merhaba ..
                önce özür dilerim geç oldu biraz ..
                bak bende senin gibi anksiyete ile boğuşuyorum ..
                yazdığın 3 maddedekilerin hepsi de olur bence tabi..
                bendede oluyor çünkü..
                ilaçlarımı tam alyorum ve 3 seneye yaklaştı..ama hala daha bazen bende değişiyorum ..dr demiştim gel gitler olacak ..panik atak olmayan insanlar bile arasıra böyle olabiliyor ...
                geçenlerde diş ameliyatı oldum mesala ...20 lik diş ..dişlerimi fırçalarken herhalde biraz abarttım ...ondan sonra sol tarafıma bir ağrı saplandı ...inat ettim ilaç içmeyeceğim dedim ..
                ama haaa demedimmi sanki acaba beyin kanamasımı geçiriyorum diye ..ama üstüne gittim ..sonra rahatlatmaya çalıştım kendimi ..uyuyunca geçti..
                sabah ilk işim hemen başım ağrıyormu diye kendime sormak oldu ..

o yüzden olabilir bence ..ama bak yinede seni şu günlerde etkileyen olay oldumu ....onu düşün bir bu seni etkiler ...
                dışarıya çıkman konusunda bilmiyorum ..ben hep kendimi inadına dışarıya atıyorum ...
                bir dr git ...konuş ben öyle yapıyorum bazen ..beni rahatlatıyor ...
                sonra yazarım yine ..

Yorum

• Bendede panik ataktan en azından doktor öyle diyo dışarıya cıktım bugün arkadaşımla gezdim evden baya bi uzaga gittim tranwayda bayılcak gibi oldum takmamaya calıstım biraz kendimle uqrastım bu yogun anksiyetelerin arasıdna normaldir..brazda uykusuzdum eve tek dönerken yolda aha bayılcam aha ölüyorum gibi hisler oldu eve gidemicekmişim gibi hissettim ama işte geldim burdayım..uykusuzken fena ediyor adamı panik atak..

Yorum

• bu bizim yaşadıgımız hastalıgın kişilik yapımızla alakası varmış edindigim bilgiye göre..dışa dönük olmayan içsel yapıdaki insanlarda ortaya çıkıyormuş bu hastalık ..sizce????

Yorum

bu bizim yaşadıgımız hastalıgın kişilik yapımızla alakası varmış edindigim bilgiye göre..dışa dönük olmayan içsel yapıdaki insanlarda ortaya çıkıyormuş bu hastalık ..sizce????
                      hepsi degil ama genel anlamda içe dönük insanlarda görüldügü dogru.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
                        hepsi degil ama genel anlamda içe dönük insanlarda görüldügü dogru.
                        duyarlı insanların duygularını diğer insanlara göre daha çok bastırdığı doğru bastırınca patlama da oluya yani

Yorum

duyarlı insanların duygularını diğer insanlara göre daha çok bastırdığı doğru bastırınca patlama da oluya yani
                          ewt bizdeki patlama

Yorum

• bugünlerde garip düşüncelerim var korkutuyor beni mesela ya şuan ölüysem yaşamıyosam bu nasıl bi düşüncedir çok korkutuyor beni gerçek dışılıklamı alakası var acaba daha önce sorgulayan oldumu böyle
                            Last edited by hepa; 25-04-2010, 06:11 PM.

Yorum

bugünlerde garip düşüncelerim var korkutuyor beni mesela ya şuan ölüysem yaşamıyosam bu nasıl bi düşüncedir çok korkutuyor beni gerçek dışılıklamı alakası var acaba daha önce sorgulayan oldumu böyle
                              Bende bugünlerde onu yaşıyorum kardeşim gerçekten cok kötü bişey ama geçicek merak etme hiç birşeyimiz kalmıcak..sabredicez sadece..

Yorum

• evet duygusal insanlarda ...ama bence dr da söylemişti ..
                                sen biraz aileden gelen irsi olan huylarınla yaşamayı öğreneeceksin ..

evet doğru annem ve babam da gizli panik ataklar bence ..diyorum ama anlamıyorlar ..onlarıda yanıma çekmeye çalışıyorum yani..
                                gerçekten annem ve babam düzenli her şey yerli olsun ..aman insanlar darılmasın kırılmasın kırılmasın diyen insanlar ..babam çok titiz sinirli aceleci ..eee öyle bir ailede yetişince çocukluktan öğreniyorsun her şeyi..

depresif dıaşarıya çıkmana dolaşmana sevindim ..nasıl bir ey olmadı dimi bak ..
                                her şey iyi olcak arkadaşlar ..sıkıldığımızda birbirimize akıl verip birbirimizi rahatlatacağız ..
                                kendinize iyi bakın ..
                                yuko ,panik nerlerdesiniz ...

Yorum

İşleniyor...
                                X